![Avatar](/i.ashx?u=55)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pana cum 1 luna l-am tinut in locul veregetei, pentru ca imi ramasese mica, dar acum am reusit sa mai slabesc un pic si mi-a intrat Mi l-a facut sotul meu cadou anul trecut de 3 ani de casatorie...de la un tip care aduce de afara bijuuri.Si mie imi place tare mult |
|
![Avatar](/i.ashx?u=14)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| taty wrote:Pana cum 1 luna l-am tinut in locul veregetei, pentru ca imi ramasese mica, dar acum am reusit sa mai slabesc un pic si mi-a intrat Mi l-a facut sotul meu cadou anul trecut de 3 ani de casatorie...de la un tip care aduce de afara bijuuri.Si mie imi place tare mult
Oare se mai gaseste??? mi s-a pus rau pata pe inelul tau , vai da ce-mi place! Dragoste la prima vedere!
O sa scot poza la imprimanta si am sa ma interesez si eu , poate o sa am noroc sa gasesc. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=13)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Oare se mai gaseste??? mi s-a pus rau pata pe inelul tau ![ras](/images/emoticons/ras.gif) , vai da ce-mi place! Dragoste la prima vedere! O sa scot poza la imprimanta si am sa ma interesez si eu , poate o sa am noroc sa gasesc.
Maniaco !Sa ai bafta, sa gaseste repejor ce iti doresti !Dar, daca tii mortis sa gasetsi un inel similar, te poti duce cu Taty la un bijutier si cred ca ti-l poate face la fel.Cu sau fara aurul tau.Stiu ca noi am vrut sa ne facem verighetele pe comanda, dar nu s-a bagat nici un bijutier la verighete cu diamant...nush de ce... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Nu stiu ce sa-ti zic... poate ai noroc . Elena Kiki...nasica cea mica va fi imbracata intr-o rochita mov cu roz inchis si cu o hainuta la fel cu gluga ( sunt set), dresuri albe cu grena si rosu si niste ciucurei, palariuta ca o bonetica rosie..si ghetute roz ca nu i-am mai luat alta culaore ...dar se potriveste de minune cu ce e imbracata. O sa fie o adevarata nasica eleganta si cocheta.
Azi am cumparat si sotului costum , camasa si cravata de la Bigotti. Costumul e negru cu niste custauri pe revere si margini super faine, camasa roz in dungulite roz mai inchis si verde deschis( foarte finute) si cravata roz inchis. Mi-a picat pata pe roz si roz i-am ales si ii sta foarte bine.
O sa va arat maine cu se ii imbrac.
Buna ideea Elenei! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Abia astept sa va vad pe toti la 4 ace! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=14)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si pe karina nu o luati cu voi?
Oops, am citit, gata am inteles.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Si eu abia astept sa ne vedem la 4 ace |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/11062mb.gif)
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Oau Taty imi place mult cum iti sta parca esti o frantuzoaica si cu esarfa pe cap .Sa-ti fie de bine iti vine super. Asteptam poze de la nunta si dupa descriere o sa fiti tare frumosi. .Petrecere frumoasa |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Ely |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Da...se pare ca in ultimul timp numai cu batul in balta dau! Mai, dar tot frumoasa o sa fii si ca nasa, na! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
| Mersi leutule ! Lasa ca te iert, dar decat de data asta |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| taty wrote: Mersi leutule ! Lasa ca te iert, dar decat de data asta
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=35)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| la Botezul la care am fost nasa mi-am facut parul bucle. Mie mi-a placut...
![](http://i28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/botezDia65a.jpg)
Tocmai de aceea ma gandeam sa ma vopsesc (cu GARNIER...Stele, e o vopsea de par nu chiar colorant)mai deschis iar de Craciun sa ma fac creata cu permanent mai usor. Daca nu-mi iese culoarea frumos, ma vopsesc inapoi bruneta...mai rau nu poate fi Am sa revin cu poze. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fdianamaria, mie imi place cum iti sta bruneta, pentru ca iti pune in evidenta fata alba si iti sta foarte bine |
|
![Avatar](/i.ashx?u=37)
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Taty, arati grozav, distractie frumoasa. Diana, iti sta bine in rosu... si cu bb mic in brate |
|
|