Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Adriana, Alina multumesc ! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Taty, si mie imi place mult. Sa-ti fie de bine |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taty, e superba culoarea,iti sta bine, mie imi place mult!Astept poze de la nunta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC wrote:Stelutze, eu zic sa stai potolita pentru ca ai un par foarte frumos asa cum este. Daca o sa incepi sa il vopsesti, chiar si suvite, pe urma o sa tot vopsesti, o sa ajungi sa nu iti mai placa nuanta si de la atata vopsit parca vad ca o sa te si tunzi. Lasa-l in pace ca e foarte frumos asa cum e
Subscriu! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Taty...o sa fii o miresuca frumoasa! Abia astpt sa vad coafura! Stele, fata, dar ce-ti veni?
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| leut wrote: Stele, fata, dar ce-ti veni?
Nush' ce-mi veni ...dar prevad scenariul descris de Adriana 9am o ecperienta nefasta in trecut )Unde mai pun ca...cand 2 oameni iti spun ca esti beat, te duci si te culci, ori, in cazul meu, se pare ca niste suvite blondii nu ar fi o idee tocmai fericita
Imi amintesc ca inainte de a-mi face acum 6 ani suvite blonde, care de fapt au iesit verzui si imi cadea parul tot intr-o veselie si doar o maura mai imi trebuia ca sa seman cu don'shoara Cloanta...o vanzatoare nu a vrut pur si simplu sa imi vanda vopsea pe motiv ca imi stric parul.Remarca respectiva m-a cumintit pt.cateva saptamani, dupa care am ajuns sa ma vopsesc, ca sa ma linistesc definitiv.Ce-i drept, nici coaforul ales nu a fost unul de prea multe stele, probabil nici produsele folosite nu erau bune dar, cert este ca mi-am stricat parul de mi-au trebuit cativa ani sa scot definitiv suvitele prin...taiere sistematica de varfuri (nevoind sa ma tund de tot).Am scris ani, nu luni ...
Offf...ma mai gandesc, dar tare mi-ar placea niste suvite ma deskise la culoare...Poate pana la urma voi incerca direct cu vopsea blonda, Colour Soin (naturala cica, si prinde bine, dar acum nu stiu daca la mine va prinde sau nu).Voi incerca cum am scris mai sus, cu "mostrele" de par, ca sa nu o fac lata, sa nu fac revelionul cu basma !
Va multumesc pt.sfaturi!
Sa fiti cat mai frumoase...si pt.mine ! |
|
| leut wrote:Taty...o sa fii o miresuca frumoasa! Abia astpt sa vad coafura! Stele, fata, dar ce-ti veni?
Ce tare esti...nu eu sunt mireasa, am fost odata acum 4 ani si ceva , acum sunt a doua oara nasa . Dara nu-i nimic ca nu stiai, ti-am zis eu acum !
Kali, Miri multumesc
Mi-am mai facut azi 2-3 poze un picut machiata TatyKS attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Abia astept sa vad |
|
| Kiki wrote:Abia astept sa vad
Ai mai rabdare, ca acusi le posteaza...si eu abia astept sa o vad. Dar ea este frumoasa si fara machiaj, doar am vazut-o face to face. |
|
| Ei....alta treaba, si machiata si zambitoare si cu unghii. Felicitari, Taty, o sa fii o nasica super moderna!
Moaaaaaa, este suberb inelul de pe degetul mijlociu , vreau si eu! |
|
| O sa fii o nasica tare frumoasa! Bravo! |
|
| Mai, mai ce bine ma simt va multumesc Taki, Kiki |
|
| Asta e adevarul! Insa sunt curioasa cum o sa arate nasica cea mica mica mititica |
|
| taty wrote:Mai, mai ce bine ma simt va multumesc Taki, Kiki
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Taty, arati suuper!Cu un asa look, normal ca te-a complimentat sotul !Distractie placuta la nunta ! |
|
|