Revolutia mea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Monday, October 23, 2006 1:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Multumesc, dragele melecheers !
kali
Scris: Monday, October 23, 2006 1:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bine ai revenit, Stele!
TatyKS
Scris: Friday, October 27, 2006 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Si daca tot mi-am schimbat unghiutele, mi-am schimbat si nuanta la par, sunt gri-gri...nu vroiam chiar asa...dar asa a iesitsic. Sotul meu a fost foarte incantat de micile mele schimbari.
O sa se vada mai bine duminica , cand sunt si eu aranjata, machiatasic...o sa revin si atunci cu alte poze.

Inainte poza 1 si dupa pozele 2 si 3 pupici

TatyKS attached the following image(s):
dsc01251.jpgdsc01414.jpgdsc01410.jpg

Kiki
Scris: Friday, October 27, 2006 12:35 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Taty, cool cool cool
Astept poze de la nunta ras
taki
Scris: Friday, October 27, 2006 12:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Taty, te prinde culoarea dar te si maturizeaza, zic eu, sau poate ca nu zambeai in ultima poza...uff

Felicitari si ...putin gloss nu strica!cool thumright bravo
TatyKS
Scris: Friday, October 27, 2006 12:50 PM
Nivel

E normal ca nu strica putin gloss...dar eram inca in pijamaleras

Oricum se duce nuanta de gri intens...o sa se mai deschida, o sa va arat.
Multumesc.pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, October 27, 2006 1:37 PM
Nivel

Taty, sa iti fie de bine!Orice skimbare e ebenivenita, mai ales cand primesti complimete din partea sotului!

Dar ia spune-mi te rog: la origine care e nunata naturala?Ca poate ajung si eu in timp la o nunata ma deskisa decat cea din prezent, un saten mai cald, dar nu stiu cum sa fac!
TatyKS
Scris: Friday, October 27, 2006 1:43 PM
Nivel

Culoarea mea naturala este saten inchis...si cand m-am facut blonda prima oara m-am facut direct cu vopsea. Tu esti vopsita, ca daca nu e usor sa iti aplici ceva deschis.
Multumesc Elenapupici !
Sa stii ca parerea sotului meu conteaza foarte mult, si daca lui i-a placut sunt super fericita. Eu cand ajunsesem acasa de la salon, eram un pic dezamagita, parca nu vroiam culoarea asta...dar cand a inceput el sa ma laude si sa ma studieze, mi-am revenit,sic .
stele_pe_cer
Scris: Friday, October 27, 2006 3:18 PM
Nivel

taty wrote:
Culoarea mea naturala este saten inchis...si cand m-am facut blonda prima oara m-am facut direct cu vopsea. Tu esti vopsita, ca daca nu e usor sa iti aplici ceva deschis.
Multumesc Elenapupici !
Sa stii ca parerea sotului meu conteaza foarte mult, si daca lui i-a placut sunt super fericita. Eu cand ajunsesem acasa de la salon, eram un pic dezamagita, parca nu vroiam culoarea asta...dar cand a inceput el sa ma laude si sa ma studieze, mi-am revenit,sic .

Taty, iti spun din proprie experienta ca aprecierile sotului fac cat o mie de alte complimente venite din alte parti!Daca el iti spune ca esti frumoasa, ca iti sta bine, ca skimbarea este nemaipomenita, sa stii ca asa este!El te vede cu okii indragostitului, dar si cu okiul de barbat.Noi, femeile, ne cramponam de diverse complexe cand e vorba sa recunoastem frumusetea altei femei!

Iti sta foarte bine DAR, ai o scuza:esti in pijamale, dar data aviatoare pne si culoare pe buzitepupici !Buzele si sprancenele dau personalitate fetei!

In lata ordine de idei, m-ai vazut cum arat 9culoarea prului).este naturala cu o mica mare exceptie:am henna in par de acum 3 luni.Dar vopsea clasica nu mai am deloc.Nu stiu care ar fi psii pt.a ajunge la cateva tonuri mai deskis, dar numai suvite.Radacina vreau sa ramana totusi naturala, ca sa nu trebuiasca sa imi maltratez parul o data la una-doua luni.Eu vreau suvite blondii pentruateva lui bune (poate kiar si pt.cununie)!Da-mi te rog niste sfaturi!
fdianamaria
Scris: Friday, October 27, 2006 3:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
eu am sa incerc o nebunie: am sa pun colorant blond peste parul meu brunet (natural, din pacate...habar n-am de ce s-a inchis asa de tare, ca aveam un saten destul de deschis...), sa vad ce-o iesii. Sunt foarte curioasa...
Voi ce ziceti de ideea mea? Oare va da roade? Ma gandesc ca poate-poate se mai deschide culoarea putintel, desi pe prospect spune ca la brunet nu se poate.
stele_pe_cer
Scris: Friday, October 27, 2006 3:40 PM
Nivel

fdianamaria wrote:
eu am sa incerc o nebunie: am sa pun colorant blond peste parul meu brunet (natural, din pacate...habar n-am de ce s-a inchis asa de tare, ca aveam un saten destul de deschis...), sa vad ce-o iesii. Sunt foarte curioasa...
Voi ce ziceti de ideea mea? Oare va da roade? Ma gandesc ca poate-poate se mai deschide culoarea putintel, desi pe prospect spune ca la brunet nu se poate.

Eu zic sa incerci numai pe 2-3 suvite, de grosimi diferite, undeva suvitele sa fie mai ascunse (una la ceafa, una la tample si una in spate, pe dedesupt).E bine intai sa vezi niste mostre pe parul tau, sa nu ai surpriza ca vei arata precum o "gaina vopsita"ras !E posibil sa nu prinda deloc, si atunci e bine ca nu se vede nimic, e posibil sa prinda urat si atunci, cu tot cu suvite deteriorate ori le poti tunde filat ori le ascunzi in continuare, ori poate sa prinda foarte frumos, si atunci te poti face pe tot parul!

Eu asa as face!Dar nu ma incumet inca...

Tu ce intelegi prin colorant?Este vopsea clasica sau este un sampon colorant?Imi poti spune si mie te rog firma?Eu inca nu m-am decis ce produse voi folosi.

Mai nou, m-am imprietenit cu o mamica in parc care are 2 saloane de frumusete.Ea este vopsita impecabil, un blondiu discret, bine- si ea este o finuta de la mama natura, ceea ce conteaza destul de mult (daca trasaturile fetei sunt compatibile cu un par blond, dar si pigmentul pielii).As vrea sa incerc sa ma vopsesc la ea la unul din saloane, dar cred ca tre' sa incep sa strang bani, ca ma va face cu vopsea profi, si imi trebuie 3 cutii, deci sub 3 mil nu cred ca ma va costa toata taraseniadance !
TatyKS
Scris: Friday, October 27, 2006 3:46 PM
Nivel

Fdianamaria,sa stii ca si eu m-am vopsit blond direct peste natural si a prins foarte bine.

Elena, ai putea sa incepi cu niste suvite blonde dar nu cu decolorant cu vopsea, ca sa nu il strici. Oricum ar trebui sa vorbesti la un salon si sa iti de-a mai multe idei.
Multumesc de aprecieri si de atentionari, sunt binevenite. V-am mai spus la o rubrica ca eu nu ies DIN CASA fara ruj, rimel si fard in obraji...dar acum eram IN CASA si am vrut doar sa va arat culoarea la par.pupici O sa revin cu poze machiata, ca sa vedeti ce ascultatoare suntsic pupici
AdrianaC
Scris: Friday, October 27, 2006 4:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stelutze, eu zic sa stai potolita pentru ca ai un par foarte frumos asa cum este. Daca o sa incepi sa il vopsesti, chiar si suvite, pe urma o sa tot vopsesti, o sa ajungi sa nu iti mai placa nuanta si de la atata vopsit parca vad ca o sa te si tunzi.

Lasa-l in pace ca e foarte frumos asa cum e pupici

Taty, ma bucur ca a iesit ce ti-ai dorit bravo
Vesna
Scris: Friday, October 27, 2006 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Diana, in facultate imi venise si mie o idee: sa ma fac blonda! Am cumparat vopseaua, dar (spre fericirea mea ulterioara) nu mi-a iesit blond, ci aramiu. Asa ca, daca ai curajul, incearca. Dar, ia-ti si o nuanta care sa-ti placa, in caz ca iese "ciudat". pupici

Stele, si eu vreau sa-mi fac niste suvite (pe 11 noiembrie am un botez), dar nu sunt hotarata la nuanta lor. Nu as prea vrea blonde, ca mi se par banale, dar nici altfel nu stiu cum mi-ar placea. Poate ceva mai apropiat de culoarea mea naturala...scratch
Alina
Scris: Friday, October 27, 2006 5:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Taty, imi place tare mult.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.