Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Oana esti superba!Sa-ti fie de bine! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| revolutia mea (de fapt sunt revolutionata cam de o luna)
eu, cea de zi cu zi
si "de ocazie" - majoratul fratelui meu
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Vad ca a-ti revenit in forta! Esti superba! E adevarat ca te stiu blonda... si din obisnuinta iti asociez imaginea cu pozele vechi, dar nu am ce comenta! Iti sta super bine! ... iar cu a doua foto m-ai dat gata! Esti ca o papusa!
Gata cu complimentele! As vrea sa te vad mai des pe aici, sa te laud putin si des |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ira esti foarte frumoasa si culoarea la par te prinde foarte bine. |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Ira esti absolut superba Esti o mamica foarte frumoasa,iar culoarea de par i-ti vine ca o manusa. Daca i-mi dai voie pot sa te intreb cu ce te-ai vopsit? (vreau si eu sa am parul lung,de cand ma stiu e tot scurt) |
|
| mamica23 - merci mult pt. complimente, m-am vopsit la un salon cu o vopsea profesionista: Schwarzkopf Igora Royal pupi
shirel - multumesc mult, pupici
kali - esti super dulce k de obicei, nu stiu cat de des voi putea intra insa voi incerca macar din cand in cand sa dau de veste, k am vazut k a cam intrebat lumea de mine (ceea ce ma bucura nespus) pup dulceee |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| ira_tgr wrote:revolutia mea (de fapt sunt revolutionata cam de o luna) eu, cea de zi cu zi si "de ocazie" - majoratul fratelui meu
Fain |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ira esti superba! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Super revolutia ta,Ira! Chiar asa,ar trebui sa-ti faci aparitia mai des,ca deja ne bagi la idei...ne-ai parasit? Pupam Capsunica! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ira, sa-ti fie de bine revolutia! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| IRA!!!!!!!!
Minunat!!!!!!!! Abia asteptam sa te revad!!!!!! |
|
| adynanemona - merci
inger7 - multumesc mult
oanalaurisa - multumim frumos pt. complimente, si noi pupam Pisicuta
kiki - MERCIK
elena - multumesc ... si noi abia asteptam sa va revedem |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce de mamici frumoase pe aici, se vede ca vine primavara ! Va sta superb tuturor !!!
Ira, unde ai gasit o mesha asa misto? De cand caut si eu ceva la culoare si nu gasesc . Te prinde de minune !!! Dar si cu parul mai scurt ca in prima poza iti sta super ! Parerea mea e ca e mai bine cu culoarea asta decat cu blond, dar nici cu blond nu era rau
Cute, arati exceptional ! Iti ia mult sa il aranjezi asa in fiecare zi? Eu m-as mai tunde putin dar vreau ceva care sa se aseze bine de la sine, sa nu trebuiasca sa pierd prea mult timp dimineata cu el, ca nu prea am timp.
Oana - super mamica !
Dya - te prinde bine si culoarea asta ! Si ce ti-a mai crescut parul ! Sau mi se pare mie, ca nu prea am mai intrat de multisor
Laura, nu stiu daca ti-am mai zis, dar iti sta foarte bine ! Cam asa ceva speram si eu sa imi iasa cand am avut incercarea de a-mi deschide nuanta la par, dar cum nu am avut noroc, am revenit la culoarea naturala |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Adriana multumesc ...da ai dreptate mi-a crescut parul , la mine niciodata nu au fost probleme cu cresterea lui . Ira arati superb si am ajuns la concluzia ca indiferent daca esti bruneta,blonda sau roscata tot frumoasa esti. Pupici de la noi si pentru frumoasa Capsunica. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Ira esti superba.. culoarea te prinde bine..ce mai esti foarte frumoasa... |
|
|