Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Foarte faina revolutia Taki, am vazut-o in alta parte .Iti sta beton.Tu ai si parul des de se aranjeaza asa bine.Vreau si eu revolutieee si nu malasa pisorcosii astia mici |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Foarte faina revolutia Taki, am vazut-o in alta parte .Iti sta beton.Tu ai si parul des de se aranjeaza asa bine.Vreau si eu revolutieee si nu malasa pisorcosii astia mici
Multumesc!
Revolutioneaza-te cand vrei tu nu da vina pe piticii!
Eu chiar vroiam sa fiu altfel si am inceput din ce in ce mai mult sa-mi placa cum m-am revolutinat! Parca am alt farmec...ptiu-ptiu sa nu ma deochi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si eu m-am revolutionat cu o nuanta mai deschisa de blond si o tunsoare sic, dar nu am avut timp de poze. Poimaine vine poza Felicitari fetelor curajoase |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 88
| taki esti foarte frumoasa si iti sta bine tunsa mai scurt |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Alina, te prinde tunsoarea si parca ai mai slabit un pic. O fi dragostea de vina? |
|
| Multumesc fetelor!
Da, am slabit un pic mai mult , nu am avut niciodata asa putine kg . Dragostea asta ce face din noi ... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| taki wrote:Felicitari revolutionatelor! Eu nu mi-am pus "revolutia" aici? ...
Super! Ti-am mai spus! Dar si zambetul e de milioane! Ma bucur pentru tine! |
|
| mariuta wrote:Super! Ti-am mai spus! Dar si zambetul e de milioane! Ma bucur pentru tine!
multumesc! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| ce mamici frumoaseeeeeee Eu nu sunt decat o aspiranta la titlu dar vreau sa ma cunoasteti...insa nu stiu cum sa atasez poze mesajului meu...offfff....ce pitic prostutz sunt....
Caut acum solutii si revin... ....daca nu revin....helppppp!!!!!!!
Naaa....am gasit cum sa fac dar imi spune ca poza e prea mare....offff... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bulinutza wrote:ce mamici frumoaseeeeeee Eu nu sunt decat o aspiranta titlu dar vreau sa ma cunoasteti...insa nu stiu cum sa atasez poze mesajului meu...offfff....ce pitic prostutz sunt.... Caut acum solutii si revin... ....daca nu revin....helppppp!!!!!!! Ca sa atasezi poze mesajului tau cel mai bine ea sa folosesti un site extern care gazduieste poze. Eu folosesc site-ul www.photobucket.com . Iti faci cont acolo, iti incarci pozele si pt acest forum copiezi codul img al pozei dorite in mesajul pe care il postezi pe forum.
Mai gasesti informatii despre atasarea pozelor si aici: site-uri ce gazduiesc poze |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu m-am revolutinat, doar ca nu am aparatul acasa, iar singura poza mai clara e asta
|
|
| incerc acum....se vede?
|
|
| Oawww....am reusit acum cu Photobucket.com.... Multumesc MNiko!!!! Deci...eu sunt Alina (Bulinutza) si imi pare nespus de bine sa va cunosc pe toate... |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Dana, esti superba! O mamica fericita si implinita din toate punctele de vedere Alina, esti o dragutica |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Dana, frumoasa ca intotdeauna !
Alina Bubulina , vedem .... O frumoasa viitoare mamica numai zambet si radiind de fericire ! |
|
|