Revolutia mea VI
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, November 23, 2007 6:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Se apropie sarbatorile de iarna, o data cu ele si "revolutiile" noastre, nu?cyclops
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 7:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Alina wrote:
Se apropie sarbatorile de iarna, o data cu ele si "revolutiile" noastre, nu?cyclops

Asa este! Mi-am facut si eu o "revolutie" ieri,de era sa faca infarct sotul meu hohot hohot hohot hohot hohot ,dar mie cand mi se pune pata sa fac o schimbare pe care mi-o doresc,nu ma intereseaza ce parere au cei din jur,daca nu iese bine sau nu-mi place mie,atunci oricum mai ales cand vine vorba de par,este destula vopsea neagra pe piata si asta chiar acopera orice nuanta si este nuanta mea preferata.
Asa ca ieri mi-am facut o "pofta" pe care o aveam de multa vreme,niste suvite pe care le veti vedea in pozele pe care le voi posta imediat.

Pozele sunt "calde" proaspat facute si scoase din aparat,in afara de cea care arata culoarea parului dinainte de schimbare,dar si aceea e tot de acum din timpul sarcinii,fapt care explica fatzuca rotunda bine si pistruii accentuati. hohot hohot hohot hohot hohot hohot

Cred ca asta a fost chiar o revolutie socanta,deoarece conform celor din jur,nu e stilul care sa ma caracterizeze,insa fiecare dintre noi stim mai bine cat de deschise suntem la nou si ce simtit pe dinauntru in realitate,asa ca parerea generala a fost ca aceasta schimbare a mea e un protest,iar daca ei asa simt atunci asa sa fie : PROTESTEZ! Impotriva prejudecatilor,ideilor demodate,fricii de oameni,mentalitatii unora ca daca esti femeie casatorita trebuie sa inchizi ochii la tot ce e nou,sa fii serioasa si sa intri in randul babelor ....etc etc etc

Deci sa incepem:

INAINTE

DUPA

INCERCAND SA VA ARAT CAT MAI EXACT NUANTA CU PRICINA SI TUNSOAREA BINEINTELES

hohot hohot hohot hohot
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 7:18 PM
Nivel

Partea cu "si ce simtit pe dinauntru " e o greseala de tastat,nu o exprimare cu conotatii de alta nationalitate,desi cunosc si limba maghiara,dar o puteti incadra la faze hazoase.

Erata: "si ce simtim pe dinauntru" hohot hohot hohot hohot
shirel
Scris: Friday, November 23, 2007 7:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Foarte,foarte misto iti sta superlove love cool
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 8:19 PM
Nivel

shirel wrote:
Foarte,foarte misto iti sta superlove love cool

Multumesc !
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 23, 2007 8:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
super oanacool si ideile hainoroc
Rody
Scris: Friday, November 23, 2007 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Oana love love love Eu nu am curaj sa ma vopsesc ca mie fricapale
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 9:15 PM
Nivel

mariuta wrote:
super oanacool si ideile hainoroc

Mersi! pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 9:16 PM
Nivel

Rody wrote:
Oana love love love Eu nu am curaj sa ma vopsesc ca mie fricapale

Nici eu n-am avut curaj pana dupa primele 3 luni,asta e a doua oara cand ma vopsesc de cand sunt insarcinata. Doamne ajuta!pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, November 23, 2007 9:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Oana, iti sta bine, dar nici eu nu as fi avut curajul asta...
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 9:22 PM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Oana, iti sta bine, dar nici eu nu as fi avut curajul asta...

Vezi ce influenta buna au copilasii care sunt in burtica asupra viitoarelor mamici?

Noah,am vrut sa fiu o mamica moderna,na ca m-am riscat hohot hohot hohot ,dar nu-mi pare rau,ce naiba,cum am scris la inceput: este destula vopsea neagra sa camuflez cand ma satur,dar ce ma amuza cel mai tare e ca va veni mama la noi in vizita saptamana viitoare si atunci sa vezi distractie hohot hohot hohot hohot ,cred ca o sa stau cu o tableta de Nitroglicerina in palma,ca sufera cu inima si medicamentul asta nu se gaseste,i-am cumparat eu inainte sa dispara si nu i l-am dat inca,cred ca o astept pregatita hohot hohot hohot hohot hohot
Cristy
Scris: Friday, November 23, 2007 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Mami Oana... dar de ca trebuie sa protestezi?
Pur si simplu fa in viata ce stii tu si cum vrei tu...este chiar foarte simplu dupa cum se poate realiza din pozele talethumleft

Cand iei ( sau inveti sa iei )viata mai usor, nu vei mai simti sentimentul de protest ... Fa ce crezi ca te personalizeaza mai bine pupici pupici pupici pupici

Imi place culoarea, personal nu as avea curajul sa imi tai si sa vopsesc parul ....
oanalaurisa
Scris: Friday, November 23, 2007 9:47 PM
Nivel

Cristy wrote:
Mami Oana... dar de ca trebuie sa protestezi?
Pur si simplu fa in viata ce stii tu si cum vrei tu...este chiar foarte simplu dupa cum se poate realiza din pozele talethumleft

Cand iei ( sau inveti sa iei )viata mai usor, nu vei mai simti sentimentul de protest ... Fa ce crezi ca te personalizeaza mai bine pupici pupici pupici pupici

Imi place culoarea, personal nu as avea curajul sa imi tai si sa vopsesc parul ....

Protestez si eu sic sic sic , hohot hohot hohot ,intotdeauna am facut cum am vrut eu din fericire si ce ma bucura cel mai mult este ca sotul meu nu se amesteca in chestiile care tin direct de mine,intr-adevar,isi da cu parerea,dar numai dupa ce vede rezultatul ras

Acuma cu luatul vietii mai usor stii cum e? Sunt insarcinata,mai emotionala decat de obicei,mai sensibila,de aia protestez una-doua hohot

Apropos,ca ziceai ca n-ai avea curajul sa iti tai parul: am avut de mai multe ori parul pana la brau si cand ma tundeam ,ma tundeam scurt de tot,dar creste el,mai ales daca il mai regenerezi periodic.

pupici pupici pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Friday, November 23, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Oana, super! firstprize firstprize firstprize Mare curaj ai, fata! ras
Ely
Scris: Friday, November 23, 2007 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Oanalaurisa cool sa-ti fie de bine revolutia imi place cum itit sta.love flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.