Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Se apropie sarbatorile de iarna, o data cu ele si "revolutiile" noastre, nu? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Alina wrote:Se apropie sarbatorile de iarna, o data cu ele si "revolutiile" noastre, nu?
Asa este! Mi-am facut si eu o "revolutie" ieri,de era sa faca infarct sotul meu ,dar mie cand mi se pune pata sa fac o schimbare pe care mi-o doresc,nu ma intereseaza ce parere au cei din jur,daca nu iese bine sau nu-mi place mie,atunci oricum mai ales cand vine vorba de par,este destula vopsea neagra pe piata si asta chiar acopera orice nuanta si este nuanta mea preferata. Asa ca ieri mi-am facut o "pofta" pe care o aveam de multa vreme,niste suvite pe care le veti vedea in pozele pe care le voi posta imediat.
Pozele sunt "calde" proaspat facute si scoase din aparat,in afara de cea care arata culoarea parului dinainte de schimbare,dar si aceea e tot de acum din timpul sarcinii,fapt care explica fatzuca rotunda bine si pistruii accentuati.
Cred ca asta a fost chiar o revolutie socanta,deoarece conform celor din jur,nu e stilul care sa ma caracterizeze,insa fiecare dintre noi stim mai bine cat de deschise suntem la nou si ce simtit pe dinauntru in realitate,asa ca parerea generala a fost ca aceasta schimbare a mea e un protest,iar daca ei asa simt atunci asa sa fie : PROTESTEZ! Impotriva prejudecatilor,ideilor demodate,fricii de oameni,mentalitatii unora ca daca esti femeie casatorita trebuie sa inchizi ochii la tot ce e nou,sa fii serioasa si sa intri in randul babelor ....etc etc etc
Deci sa incepem:
INAINTE

DUPA
INCERCAND SA VA ARAT CAT MAI EXACT NUANTA CU PRICINA SI TUNSOAREA BINEINTELES

|
|
| Partea cu "si ce simtit pe dinauntru " e o greseala de tastat,nu o exprimare cu conotatii de alta nationalitate,desi cunosc si limba maghiara,dar o puteti incadra la faze hazoase.
Erata: "si ce simtim pe dinauntru" |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Foarte,foarte misto iti sta super |
|
|
Multumesc ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| super oana si ideile |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Oana Eu nu am curaj sa ma vopsesc ca mie frica |
|
| mariuta wrote:super oana  si ideile
Mersi! |
|
|
Nici eu n-am avut curaj pana dupa primele 3 luni,asta e a doua oara cand ma vopsesc de cand sunt insarcinata. Doamne ajuta! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Oana, iti sta bine, dar nici eu nu as fi avut curajul asta... |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Oana, iti sta bine, dar nici eu nu as fi avut curajul asta...
Vezi ce influenta buna au copilasii care sunt in burtica asupra viitoarelor mamici?
Noah,am vrut sa fiu o mamica moderna,na ca m-am riscat ,dar nu-mi pare rau,ce naiba,cum am scris la inceput: este destula vopsea neagra sa camuflez cand ma satur,dar ce ma amuza cel mai tare e ca va veni mama la noi in vizita saptamana viitoare si atunci sa vezi distractie ,cred ca o sa stau cu o tableta de Nitroglicerina in palma,ca sufera cu inima si medicamentul asta nu se gaseste,i-am cumparat eu inainte sa dispara si nu i l-am dat inca,cred ca o astept pregatita |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mami Oana... dar de ca trebuie sa protestezi? Pur si simplu fa in viata ce stii tu si cum vrei tu...este chiar foarte simplu dupa cum se poate realiza din pozele tale
Cand iei ( sau inveti sa iei )viata mai usor, nu vei mai simti sentimentul de protest ... Fa ce crezi ca te personalizeaza mai bine
Imi place culoarea, personal nu as avea curajul sa imi tai si sa vopsesc parul .... |
|
| Cristy wrote:Mami Oana... dar de ca trebuie sa protestezi? Pur si simplu fa in viata ce stii tu si cum vrei tu...este chiar foarte simplu dupa cum se poate realiza din pozele tale Cand iei ( sau inveti sa iei )viata mai usor, nu vei mai simti sentimentul de protest ... Fa ce crezi ca te personalizeaza mai bine Imi place culoarea, personal nu as avea curajul sa imi tai si sa vopsesc parul ....
Protestez si eu , ,intotdeauna am facut cum am vrut eu din fericire si ce ma bucura cel mai mult este ca sotul meu nu se amesteca in chestiile care tin direct de mine,intr-adevar,isi da cu parerea,dar numai dupa ce vede rezultatul
Acuma cu luatul vietii mai usor stii cum e? Sunt insarcinata,mai emotionala decat de obicei,mai sensibila,de aia protestez una-doua
Apropos,ca ziceai ca n-ai avea curajul sa iti tai parul: am avut de mai multe ori parul pana la brau si cand ma tundeam ,ma tundeam scurt de tot,dar creste el,mai ales daca il mai regenerezi periodic.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, super! Mare curaj ai, fata! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Oanalaurisa sa-ti fie de bine revolutia imi place cum itit sta. |
|
|