Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Si mie imi plac mai ales bolerourile circulare!
Da!As vrea sa stiu sa fac bolero circular.La spate ma descurc si marginea,la maneci nu stiu cum sa fac. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Wow Ingeras m-ai dus in lumea crosetatului de arta,numai minunatii ma dor ochii de cat am vizionat |
|

|
Invicibil microbul asta al crosetatului eu ma tot uit si deja le-am facut in capul meu.Daca ma crezi imi vine sa incep ceva in seara asta,dar sunt foarte obosita. |
|

| Vreau sa-mi fac un poncho,inspirata dupa acesta:018:
ingerash attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Si mie imi place stilul asta de poncho .Se face intai randul de flori apoi se lucreaza drept de o parte si alta? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superb ,sa ai spor! |
|

| carla wrote:Si mie imi place stilul asta de poncho  .Se face intai randul de flori apoi se lucreaza drept de o parte si alta?
Se face banda de flori,care sa cuprinda exact largimea dorita a poncho-ului,apoi se merge in sus si de pe la umeri se incepe scaderea treptata.Apoi in jos se merge asa cum vine,drept.Apoi franjurii.Eu asa vreau sa-l fac.
Anabella,multumesc |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Pentru Ingerash Esti intr-adevar o maiastra a crosetatului! Am vazut toate lucrurile tale pe care le apreciez! Spune-mi te rog frumos cum ai facut boleroul alb de la pag.55, dupa patrat, cum ai lucrat? Ma intereseaza modul de lucru, nu modelul. Adica cum ai facut pt. gaurile manecilor si dantela? Gina B |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Ingeras astazi ti-am admirat toate lucrusoarele , felicitari sunt absolut superbe!!! Te admir si astept sa vii cu noutati |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si eu am intrat crezand ca ai postat ceva noutati! |
|

| g_balean wrote:Pentru Ingerash Esti intr-adevar o maiastra a crosetatului! Am vazut toate lucrurile tale pe care le apreciez! Spune-mi te rog frumos cum ai facut boleroul alb de la pag.55, dupa patrat, cum ai lucrat? Ma intereseaza modul de lucru, nu modelul. Adica cum ai facut pt. gaurile manecilor si dantela? Gina B
Multumesc pentru aprecieri am facut ochi de lant,exact cat am dorit ca sa-mi incapa bratele,apoi am lucrat circulat in "spic",o sa-l caut prin casa si iti explic exact cum sa faci.
clalina,multumesc voi reveni cu noutati cat de curand
oanamaria,o sa fie si noutati |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/25/2011 Mesaje: 29
| Dienuka attached the following image(s):

|
|

|
Frumos model |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Ingerash, te rog spune-mi si mie atunci cand lucrezi cu multe culori, cum e cazul tau la paturele multicolore, cum unesti atele fara sa se vada urat pe dos? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Si pe mine ma deranjeaza atele de pe dos , nu vreau sa arate ca un covor persan ... |
|
|