Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am planuri in legatura cu mine sa-mi creez stilul meu vestimentar,propriu Pentru inceput voi incepe cu o bascuta si apoi un poncho,ambele cu aplicatii florale cu mov si alb,pe ramurele negre
Caciula este realizata in felul urmator: Se face un lant de 4 ochi,apoi se lucreaza 12 picioruse duble,apoi se formeaza 6 raze....cand raza va avea 14 picioruse,se va lucra caciula in continuare fara crestere,inca doua randuri....cam atat am realizat pana acum,detalii mai dau pe parcurs
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| voi fi cu ochii numai aici ca ma ce invata!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Inger abia astept sa vad noile tale creatii vestimentare si sa ai spor |
|
| Anabela,mama Alessiei,multumesc!
Am terminat caciula{stil bascuta},voi reveni cu poze dupa ce termin de aplicat floricelele |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bravo! Mult spor si abia astept sa te vedem cu ele. |
|
| Am fost la cumparaturi si am gasit torti rotunde pentru geanta la 1 lira si 50 pi,perechea{2 buc} imi fac si geanta
Multumesc Teo! cand vin de la plimbare ma pozez |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Sa ai spor, ingeras ! Era cazul sa incepi sa lucrezi si pentru tine ! Si eu am multe in plan, numai sa imi rezolv problema cu ochii. |
|
| Adriana,da,asa este,era cazul si timpul sa-mi fac si mie Aseara ma gandeam ,oare de ce nu-mi fac si mie?De ce nu-mi pun ideile in practica?:018: Adriana,mergi la control cu ochii,ai grija de tine abia astept sa vad ce vei mai lucra,pentru mine esti maestra
Sotulache a vazut ca nu glumesc cu crosetatul,ma sustine si e foarte incantat pentru ceea ce realizez;deja mi-a sugerat cam ce-si doreste sa-i fac;mi-a cumparat 3 crosete cu numere pe care nu le aveam Vasi si ma intrebat daca am nevoie de andrele putin mai groase ca grisinele cica a vazut si asa ceva
Cam astea sunt tortile pentru gentuta,acum trebuie sa ma documentez cam in ce fel sa o realizez
Voi reveni cu caciulita/bascuta si continuarea explicatiilor |
|
| Continuarea schemei se lucreaza in continuare 8 randuri cu ochi de baza,la al 9 lea se incepe scaderea in felul urmator,se lucreaza 4 ochi,apoi un ochi se lasa nelucrat,apoi din nou 4 si 1 nelucrat si tot asa
Apoi se lucreaza 27 de ochi,se intoarce lucrul si se sare peste primul ochi,deci vor fi 25,se intoarce din nou lucrul si se procedeaza la fel,rezultand 23 ochi,apoi se lucreaza de jur imprejurul caciulii-bascuta.
Voi revenii si cu pozele cu aplicatii |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras hai k astept cu nerabdare sa vad bascutza gata |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Spor si imaginatie, Ingeras ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ingeras ! |
|
| Am reusit cu pozatul eu sunt foarte multumita de cum a iesit,sper sa va placa si voua
raly
Maria & Mario,multumesc!
oanamaria,multumesc! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Inger, foarte reusita sapcuta. SI imi place foarte mult ideea cu crenguta inflorita, e de mare efect |
|
| Multumesc,Alexandra! Si pe fata poncho-ului va fi tot asa o crenguta mare plina cu flori si pe gentuta |
|
|