Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Blonda , dar si roscata iti sta foarte bine |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| taki wrote:Miri, mie tot blonda imi placea! Felicitari pentru schimbare, nu-ti sta rau, dar esti in top blonda!
Subscriu!!!!!
Important este insa, sa te simti tu bine in pielea ta!!!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
|
stii de ce exista bancuri cu blonde? pt. k numai prin intermediul lor blondele sunt accesibile muritorilor de rand (asa zicea o fosta prietena d'a mea - blonda naturala)
in alta ordine idei, blonda, bruneta, roscata - chiar conteaza? important e sa fii Fericita, iar cu Sara in brate nici nu aveai cum sa fii altfel |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hei, eu vroiam sa spun ca indiferent ce culoare ai avea la par, cand vad numele Miri si postarile tale imi apare in fata o mamica frumoasa, vopsita blonda, ca asa sunt obisnuita sa te vad in poze si te prinde de minune . Sorry daca s-a inteles altceva din context. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| ira_tgr wrote:stii de ce exista bancuri cu blonde? pt. k numai prin intermediul lor blondele sunt accesibile muritorilor de rand (asa zicea o fosta prietena d'a mea - blonda naturala)
Ai mare dreptate tu, o blonda fermecatoare!
ira_tgr wrote:in alta ordine idei, blonda, bruneta, roscata - chiar conteaza? important e sa fii Fericita, iar cu Sara in brate nici nu aveai cum sa fii altfel Asa e! O stie si o simte fiecare dintre noi , cand isi tine puiul in brate!
Taki, Souosurel, Alina...de aceasi parere sunt si eu! Dar am zis sa-i dau putin timp parului meu, sa se regenereze, pana in primavara!
delfinasa wrote:... Sorry daca s-a inteles altceva din context. Mihaela , era o gluma remarca mea!Un fel de "haz de necaz" !Sper ca nu te-ai suparat! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Miri, si mie tot blonda imi placea mai mult cum iti statea !
Daaar, important este sa iti placa tie si lui Manu ! Sa iti fie de bine revolutia !!! |
|

| Multumesc mult, Adriana! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miri, esti o scumpa oricum. Si culorile sunt pentru experimentat, nu ?
Sa nu ma impusti, dar si eu tot blonda si " ciufulit = coafata " te vad !!!!! |
|

| Nu te impusc, Oana!Manu va da dreptate! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| delfinasa wrote:B L O N D A iti sta superb! Si castaniul e frumos, dar te maturizeaza mult. Indiferent cum ai culoarea parului, sa stii ca eu tot blonda te vad cand iti citesc mesajele  . Subscriu !! Oricum ai fi, parul tau si tu aveati nevoie de o schimbare, de o perioada "altfel", la fel ca oricare femeie din lume. Consider-o ca pe o perioada de tranzitie |
|

| Multumesc! Ma gandesc deja la perioada "blonda" din viata mea....care va reveni, cu sigurantza! |
|

| M-am revolutionat! Culoarea si coafura de saptamana trecuta....

Culoarea si coafura cu care am inceput saptamana asta! 

Ce si cum va fi saptamana viitoare...ramane de vazut!
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| WOW!!!!!!!!!!! Traznet |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, sa-ti fie de bine! Arati traznet, cum bine zice Sousourel! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309