Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Va astept, doamnelor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Mariuta, S. Elena, Alina, butterfly, Ely, Oana, Taki, Mihaela multumesc mult pentru complimente! M-ati coplesit! 
Ely, nici nu stiu cum ii spune ca pe mine ma tunde o prietena. De cate ori am fost la coafor am plecat nemultumita. Cred totusi ca in trepte sau scari se numeste 
Multumesc inca o data si astept sa vad cat mai multe mamici revolutionate! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki, iti sta foarte bine, felicitari MIsha, freza e grozava si zambetul ...ce mai, sa vedem cat mai multe
M-am revolutinat si eu, tuns, vopsit, etc....dar nu pot pune poze |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multam mult, Sousourel! |
|

| sousourel wrote:Kiki, iti sta foarte bine, felicitari MIsha, freza e grozava si zambetul ...ce mai, sa vedem cat mai multe M-am revolutinat si eu, tuns, vopsit, etc....dar nu pot pune poze
multumesc! ...si totusi, o poza cat de mica nu putem vedea cu tine? Oricum, la cat de dulce esti cred ca-ti sta super! |
|

| Am reusit sa fac si poze Deci, eu tunsa si vopsita, deci, revolutionata. sousourel attached the following image(s):

|
|

| Arati foarte bine, Mada! Cumva ai mai slabit, ca asa mi se pare.... |
|

| Multumesc. ... Nu am slabit, dar m-am "accesorizat" cu niste cearcane de toata frumusetea. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sousourel, "ti-ai tras" o tunosare superba. Iti vine tare bine. Imi place mult. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Madalina , ce face fratiorul tau Victorash? Si la asa un zambet nu se mai vad cearcanele, garantat ! Bretonul ala asa scurt ..... imi da idei !
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sousourel , ce bine arati si eu zic ca ia slabit, esti o mamica frumoasa.
Misha , o sa vreau si eu sa ma tund, dar cred ca in tara, ca aici nu prea ma inteleg cu ele si nu stiu ce o sa iasa, daca ma razgandesc si vreau aici si nu-mi place ce iese, o sa creasca parul. |
|

| Butterfly, Oana, Ely
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Si mie imi place foarte mult cum iti sta asa, sousourel! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Ce-mi vad mie ochii? Cine este gagicutza asta mishto din poza? Chiar asa, ce mai face fratiorul V?
Mooooooooooooa, Mada, esti superba, pe bune, arati de milioane, esti supla, tunsoarea te reprezinta 100%, iar zambetul e al unei femei fericite!
Bravo! Nota 10 cu felicitari! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Oooo, ce mamica dragalasa. Cate kile ai? |
|
|