Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| ira_tgr wrote:iti tin pumnii, BAFTA MULTAAAAAAAAaaaaa
Mersi, mersi ....si asta tinand cont ca inca alptez si cred ca va mai dura ceva timp pana o sa ma pun pe treaba doar daca nu ajung sa mai pun ceva pe mine pana atunci |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
Bravo pentru kilogramele pierdute! Arati foarte bine, sa stii! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Kiki wrote:Bravo pentru kilogramele pierdute! Arati foarte bine, sa stii!
merci mult ca sa nu aduc a reclama de activia "chiar ma simt mult mai bine" - totusi - sa stii k e adevarat, ma simt mai usoara, plus k am inceput sa intru intr-o groaza de haine... bine - ambitia mea e sa arat bine in rochia de botez - MUSAI, nici nu concep altceva |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| ira... esti o dulce...arati tare bine... eu te-am vazut si la predeal... |
|

| mari_paun wrote:ira... esti o dulce...arati tare bine... eu te-am vazut si la predeal...
uite te numeri printre cateva pers. care chiar ne-au vazut la Predeal.... avand in vedere k suntem cam in 4-5 poze din nu stiu cate postate - am zis - ma sa fie, nu ne-a vazut nimeni?
multam mult mari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| mai v-am studiat...dar eram cu okii pe Ema, si nu am avut timp sa stam de vb... ne-am pupat cand mi-ai dat cadoul pt Ema...multe clamite superbe...
si kiar daca nu apari in multe poze ... capsu si sasha sunt in prim plan...
va pupam
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru vointa!.. si la mai multe kg. lipsa Arati foarte bine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Waww asa da revolutie ,felicitari Ira asa se vede ca ai slabit .Ai vreo reteta secreta de ai slabit asa repede daca da ne zici si noua plssssss. |
|

| Ely wrote:Waww asa da revolutie ,felicitari Ira asa se vede ca ai slabit  .Ai vreo reteta secreta de ai slabit asa repede daca da ne zici si noua plssssss.
merci ely nu as zice k este o reteta secreta, in cazul meu e cam asa (in ordinea descrescatoare a cantitatilor utilizate) : sex, sport (pilates), vointa si mancare pe ultimul loc. chiar nu tin cura sau sa zici k nu mananc asta sau asta - nu, singurul lucru care am facut - am redus cantitatea mancarii si ata... k sunt pofticioasa rau si tocmai cand ma apuc de o cura - mi se face pofta de **** si de **** si de **** etc. asa k - mananc ce poftesc - dar in cantitati reduse
kali - merci pt. urari, asa sa fie, la cat mai multe kg lipsa
P.S. a da, si evident poza de pe frigider, cu rochia cu care TREBUIE sa ma imbrac la botez |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo Ira! In ritmul asta, sigur vei incape in rochia pentru botez! |
|

| Miri wrote:Bravo Ira!  In ritmul asta, sigur vei incape in rochia pentru botez!
pai asta ar fi si ideea, noroc cu botezul asta, de nu - nu as fi avut atata ambitie... multam |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| ira_tgr wrote: m-am revolutionat cu 7 kg pierdute si cu o impresie mai buna despre propria-mi persoana.... fizic vorbind, ca psihic o am de mult 
WoW Ira super ...mi s-a parut mie ceva la munte...deci asta era..felicitari si la cat mai multe Kg pierdute |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Ira ole ,ole y ole...arati superb....ce mai esti bestiala...multi pupici si tine-o tot asa |
|

| Laura, taty mersi mult de tot pt. aprecieri...
uite ce bine k am intrat ici, k tocmai ma pregateam sa savurez o ciocolata cu alune... nea, cred k o pun la locul ei, cel putin pana nu ajung la numarul kg-melor dorite
pupicei si de la mine |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuam AICI |
|
|