Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, arati foarte bine. Cum zicea si Miri, esti cea mai revolutzionata de aici.
Si eu m-am revolutzionat. M-am facut roscata...pentru intalnirea de la Predeal...Poze - dupa Predeal |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Si eu m-am revolutzionat. M-am facut roscata...pentru intalnirea de la Predeal...Poze - dupa Predeal
Si cele care nu te vad la Predeal? Trimiti poze pe mail? |
|

|
Ma vor vedea si cele care nu merg...dupa intalnire... |
|

| Kiki wrote:Ma vor vedea si cele care nu merg...dupa intalnire...
Adica noi si fara intilnire, fara tort si sampanie, si fara poze? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Sunt alaturi de Miri vrem poze macar pe mail . Hai Kikisor nu ne tine in suspans , eu ti-am mai spus cum sunt eu si acum in starea in care sunt nu am voie sa ma stresez.... |
|

|
Very funny...mai, nu e cine stie ce...doar am schimbat culoarea. Nu pot sa ma mai tund pana in vara, asa ca macar ma revolutzionez prin culori |
|

| Kiki wrote:
Very funny...mai, nu e cine stie ce...doar am schimbat culoarea.
Asta suna a tromboneala! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri wrote:Asta suna a tromboneala!
Chiar asa... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mihaela, tare scumpica esti cu burtica ta Miri, ai pierdut niste ani cu noua culoare - sa nu-i cauti, ca nu ai nevoie de ei! |
|

| danab wrote: Miri, ai pierdut niste ani cu noua culoare  - sa nu-i cauti, ca nu ai nevoie de ei!
Multumesc, Dana!Nu-i caut si sper ca nici ei pe mine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| m-am revolutionat cu 7 kg pierdute si cu o impresie mai buna despre propria-mi persoana.... fizic vorbind, ca psihic o am de mult 
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo Ira ! Super !
Altii doar viseaza sa piarda 7 kg. |
|

| Maria & mami wrote:Bravo Ira !  Super ! Altii doar viseaza sa piarda 7 kg.
si eu la inceput visam stand la coada la McDo, apoi mi-am dat seama k visand nu voi slabi, asa k, m-am pus serios pe treaba... bine, mai am de dat jos cateva kg, deci, asta nu e rezultatul final
oricum - multam pt. complimente sincere |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
|
waw, asa da Ira sti ce ai facut acum'....m-ai incurajat si pe mine, eu am de dat jos vreo 5... Bravo |
|

| crista wrote:  waw, asa da Ira sti ce ai facut acum'....m-ai incurajat si pe mine, eu am de dat jos vreo 5... Bravo
ce ma bucur k mai incurajez si eu lumea sa slabeasca... doar 5kg? pai e o nimica toata... iti tin pumnii, BAFTA MULTAAAAAAAAaaaaa |
|
|