Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Pentru ca la revolutia lui Kiki eu ma simteam ca o matura, am decis ca e timpul sa fac si eu ceva! Asa ca m-am aranjat si mi-am prins parul! Halal revolutie! Alaturi de mine, soacra mea, la a carei aniversare am fost azi:

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:Pentru ca la revolutia lui Kiki eu ma simteam ca o matura, am decis ca e timpul sa fac si eu ceva! Asa ca m-am aranjat si mi-am prins parul!  Halal revolutie!...
Tu esti frumoasa oricum, revolutionata sau nu! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cute,areti f bine,esti tare draguta |
|

| Multumesc, Kiki si Butterfly! Dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa fac si eu ceva cu parul meu, desi m-am obisnuit si cu lungimea si cu culoarea! Si cum de slabit nu reusesc, ce-mi mai ramane de revolutionat?!? |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Multumesc, Kiki si Butterfly! Dar mai devreme sau mai tarziu va trebui sa fac si eu ceva cu parul meu, desi m-am obisnuit si cu lungimea si cu culoarea! Si cum de slabit nu reusesc, ce-mi mai ramane de revolutionat?!?
Ca sa pastrezi lungimea si culoarea, poti sa iti lasi breton sau sa incerci niste bucle... |
|

| Poate doar bucle, Kiki! Ca de breton nu se pune problema! Singura posibilitate de breton este ca el sa fie peste ochi, iar asta mi-ar afecta serios vederea, si asa cam subreda! Dar ideea cu buclele imi place. Sarut mana, Kiki! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Poate doar bucle, Kiki! Ca de breton nu se pune problema!  Singura posibilitate de breton este ca el sa fie peste ochi, iar asta mi-ar afecta serios vederea, si asa cam subreda! Dar ideea cu buclele imi place. Sarut mana, Kiki!
Succes! Incearca intai cu niste bucle mari, fara sa-ti faci permanent, asta ca sa vezi cum iti sta...apoi bucle mici, in caz ca nu-ti plac cele mari... Abia astept! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| cute, cu bucle sau fara bucle, oricum esti o frumoasa |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cute esti tare draguta Asteptam poze cu tine buclata |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| cute esti tare draguta oricum te-ai coafa. |
|

| Crys22tina, Taty, Deziree, multumesc! Dar pana la bucle, mai e... Poate prin primavara! Si doar bucle mari! Mi se par romantice si... feminine! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Crys22tina, Taty, Deziree, multumesc! Dar pana la bucle, mai e... Poate prin primavara! Si doar bucle mari! Mi se par romantice si... feminine!
Ei, la primavara....poate luna viitoare...ca tot e luna indragostitilor....faci o surpriza lui tati |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cute, esti frumoasa oricum! Dar si eu cred ca ti-ar sta bine cu bucle! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cute, mie imi place mult cum iti sta si asa, fara bucle. Oricum, buclele ai putea sa ti le faci oricand, sa nu iti faci permanent ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cute_baby_of_mine wrote:Pentru ca la revolutia lui Kiki eu ma simteam ca o matura, am decis ca e timpul sa fac si eu ceva! Asa ca m-am aranjat si mi-am prins parul!  Halal revolutie!
Asa m-am simtit si eu. Din pacate si dupa un tratament ca al tau raman la acelasi stadiu. Kiki felicitari pentru noua coafiura. Eu n-am mai avut parul mai scurt de umeri din scoala generala, iar acum n-am curaj sa-l tai, desi probabil imi va sta mai bine tunsa scurt.(unde mai pui ca se intretine si mai usor) |
|
|