Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Shirel TeosOf, te pupacesc! 18 ani ... ce bine ar fi! Marivic, asa cum ti-a scris si Sami, prima pozica mi se pare super. Lasat drept asa si parul si bretonul. E chiar super! Crede-ma, imi pare rau ca nu mi-am facut o poza cand am ajuns acasa, chiar arata nashpa lipit de cap si smocuri de par intr-o parte si alta pentru ca fusese tuns in scari. M-a vazut soacra mea si se uita cam dubios la mine. Asta e! Acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,sunteti tare dulci,...ehehe,...daca mai aveam si eu 25-30 de ani ce bine era,....va sarut cu mult drag |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Lizuca mea cat de finutza poti fi!!!! Mamii creste bretonul....tare dragutza esti!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Liz, esti tare frumusica, me like u sooo much
Marivic, nu te necaji, parul creste si-l vei revolutiona data viitoare cum iti place.
|
|

| Anabella, Katy, la cat de disperata eram alataieri, acum mi-o iau in cap. Multumesc mult de complimente! Va pup dulce si va iubesc! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Liz,esti foarte scumpa asa Marivic,nu inteleg ce nu-ti place,arata super.Mie nu-mi sta nici un breton cum am natural in el asa ca va invidiez la care va sta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Liz-esti o dulcica mie i-mi place Te prinde de minune
Marivic-lasa ca creste bretonul,i-ti sta foarte bine |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Marivic, de ce nu-ti place? Iti sta foarte bine. Zambeste si uita-te in oglinda si sa ne spui ce-ai vazut. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Lizuca, dar iti sta foarte bine, tunsoarea e moderna, tinereasca si te prinde.. si te rog nu mai ascunde burtica Te pup!
Marivic, acus creste si il tunzi din nou, ai sa te obisnuiesti cu bretonul ai sa vezi. In prima poza chiar iti sta bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Liz, mie imi place ! E un bob scurt pe ceafa , cum se poarta mult aici ! Sa iti fie de bine schimbarea si sa nu iti para rau ca nu ai de ce ! Marivic, e doar un breton, parul oricum creste tare repede ! va fi la loc in cateva saptamani maxim ! Nu te necaji doar pentru atat ! Eu nu am facut foto cu revolutia mea, in schimb am tuns-o pe Mariuca , mai scurtutz ! Am incercat ieri sa incarc foto , dat photobucketul merge din parti la noi !
Gata , back !
 |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| multumesc,sunteti tare dulci toate,oricum stiti doar ca din moment ce e taiat si scurtat GATA C'EST FINNI LA COMEDI,dar asta e eu am vrut sa-i spun lui LIZ ca-i sta super ,iar mie,...cum imi sta.cine ma place ma place si asa,caci daca nu ,nu mai mananca mancarea calda VA SARUT PE TOATE,MULTUMESC INCA O DATA! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Liz, mie imi place cum iti sta! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| liz,tare bine iti sta noua tunsoare,mie imi place mult
marivic,nu iti sta chiar atat de rau,si cum au spus fetele,in prima poza chiar imi place |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz ce fain iti sta! imi place.
maviric ai breton frumos ,iti sta bine,eu ma chinui sa-mi stea asa ca am parul des si ondulat. |
|

| Carla, Mami23, Bulibuli, Oana, Kiki, Fluturas, Inger, va pup! Dupa atatea complimente ce sa mai zic? Inseamna ca nu am dat gres chiar asa cum credeam eu. Sotul meu s-a schimbat putin la fata, dar i-a trecut. El saracutul prefera parul lung si cret (l-am avut asa de vreo 3 ori, de gura lui), dar s-a obisnuit cu toanele mele. |
|
|