Revolutia mea - 9-
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, February 23, 2009 3:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Shirel pupici pupici iloveyou
TeosOf, te pupacesc! 18 ani ... ce bine ar fi! angel pupici pupici
Marivic, asa cum ti-a scris si Sami, prima pozica mi se pare super. cool Lasat drept asa si parul si bretonul. E chiar super! newclap love love
Crede-ma, imi pare rau ca nu mi-am facut o poza cand am ajuns acasa, chiar arata nashpa lipit de cap si smocuri de par intr-o parte si alta pentru ca fusese tuns in scari. sorry1 M-a vazut soacra mea si se uita cam dubios la mine. ras Asta e! angel Acum imi vine sa rad cand imi aduc aminte. hohot
marivic
Scris: Monday, February 23, 2009 3:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc,sunteti tare dulci,...ehehe,...daca mai aveam si eu 25-30 de ani ce bine era,....va sarut cu mult dragpupici pupici computerlove computerlove
Ana
Scris: Monday, February 23, 2009 5:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Lizuca mea cat de finutza poti fi!!!!love love iloveyou
Mamii creste bretonul....tare dragutza esti!!computerlove computerlove
katy_lumika
Scris: Monday, February 23, 2009 5:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Liz, esti tare frumusica, me like u sooo muchcomputerlove

Marivic, nu te necaji, parul creste si-l vei revolutiona data viitoare cum iti place.angel
Anelise
Scris: Monday, February 23, 2009 5:14 PM
Nivel

Anabella, Katy, la cat de disperata eram alataieri, acum mi-o iau in cap. ras sic Multumesc mult de complimente! pupici pupici angel Va pup dulce si va iubesc! iloveyou coeur
carla
Scris: Monday, February 23, 2009 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Liz,esti foarte scumpa asapupici coeur
Marivic,nu inteleg ce nu-ti place,arata super.Mie nu-mi sta nici un breton cum am natural in el asa ca va invidiez la care va stapupici coeur
mamica23
Scris: Monday, February 23, 2009 6:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Liz-esti o dulcica mie i-mi placecool love love love Te prinde de minunefirstprize computerlove

Marivic-lasa ca creste bretonul,i-ti sta foarte binelove love love
TeosOf
Scris: Monday, February 23, 2009 6:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Marivic, de ce nu-ti place? Iti sta foarte bine. Zambeste si uita-te in oglinda si sa ne spui ce-ai vazut.computerlove
bulibuli
Scris: Monday, February 23, 2009 7:25 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Lizuca, dar iti sta foarte bine, tunsoarea e moderna, tinereasca si te prinde.. si te rog nu mai ascunde burticasic Te pup!

Marivic, acus creste si il tunzi din nou, ai sa te obisnuiesti cu bretonul ai sa vezi. In prima poza chiar iti sta bine thumright
Maria & Mario
Scris: Monday, February 23, 2009 7:38 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Liz, mie imi place ! E un bob scurt pe ceafa , cum se poarta mult aici ! Sa iti fie de bine schimbarea si sa nu iti para rau ca nu ai de ce ! thumright computerlove
Marivic, e doar un breton, parul oricum creste tare repede ! va fi la loc in cateva saptamani maxim ! Nu te necaji doar pentru atat ! angel
Eu nu am facut foto cu revolutia mea, in schimb am tuns-o pe Mariuca , mai scurtutz ! Am incercat ieri sa incarc foto , dat photobucketul merge din parti la noi ! closedtopic

Gata , back !

marivic
Scris: Monday, February 23, 2009 7:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
multumesc,sunteti tare dulci toate,oricum stiti doar ca din moment ce e taiat si scurtat GATA C'EST FINNI LA COMEDI,dar asta e eu am vrut sa-i spun lui LIZ ca-i sta super ,iar mie,...cum imi sta.cine ma place ma place si asa,caci daca nu ,nu mai mananca mancarea caldahohot VA SARUT PE TOATE,MULTUMESC INCA O DATA!computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
Kiki
Scris: Monday, February 23, 2009 7:59 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Liz, mie imi place cum iti sta! iloveyou love love love
Fluturas
Scris: Monday, February 23, 2009 8:04 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
liz,tare bine iti sta noua tunsoare,mie imi place mult

marivic,nu iti sta chiar atat de rau,si cum au spus fetele,in prima poza chiar imi place
ingerash
Scris: Monday, February 23, 2009 8:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Lizlove love love ce fain iti sta!hearts imi place.

maviric ai breton frumoscomputerlove pupici ,iti sta bine,eu ma chinui sa-mi stea asa ca am parul des si ondulat.
Anelise
Scris: Monday, February 23, 2009 8:43 PM
Nivel

Carla, Mami23, Bulibuli, Oana, Kiki, Fluturas, Inger, va pup! pupici pupici iloveyou Dupa atatea complimente ce sa mai zic? angel Inseamna ca nu am dat gres chiar asa cum credeam eu. Sotul meu s-a schimbat putin la fata, dar i-a trecut. sic El saracutul prefera parul lung si cret (l-am avut asa de vreo 3 ori, de gura lui), dar s-a obisnuit cu toanele mele. coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.