Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Laura tu oricum esti o frumoasa , iti vine foarte bine si tunsa mai scurt si cu parul lung. Sousourel citi ani zicei ca ai???? esti tare frumoasa. |
|

| Laura tu oricum esti o frumoasa , iti vine foarte bine si tunsa mai scurt si cu parul lung. Sousourel citi ani zicei ca ai , acum esti pe a 12-a ??? Esti tare frumoasa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kali, cu maaare placere Daca vii la mine, iti dau sa te servesti direct de la sursa...cat vreti tu si bb
Dya, si n-am un icon cu pup d-ala mare si apasat |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Laura ,esti minunata atat cu parul lung cat si acuma!Imi place mult cum te-ai tuns! sousourel ce tinerica esti ca o eleva de 15 ani.Pupam frumusica!
Ei,si acum ca sa radeti de mine asa aratam eu de Iom Kipur(cind am tinut postul)si c-am asa arata aici si femeile maritate religioase. Asta in loc de suvitze roz! Kali ,nu te speria m-ai am ceva pina la cearsaf atunci trebuie sa ma rad in cap. Fiindca am fost la sinagoga am trebuit sa arat exact ca o religioasa.Pozele sunt facute la iesirea postului fiindca am vrut sa vedeti cum se poarta.

Cristy,sa nu razi tare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Laura , multumesc ! Madalina, arati exact asa cum te si simti, cu siguranta : Ca o adolescenta ! Mey, tu sigur ai terminat liceul ? Ca ai o fatzuca asa de adolescentina !!! Felicitari ! Pot sa te si cert nitzel ? Strugurii aia ..... pe mine ma omoara ! Aici nu se gaseste asa ceva ! Si pana la iarna nu mai gasesc nimik ! Shirel , religioasa sau nu mie imi place tare mult stilul asta vestimentar ! Si iti vine tare bine ! Felicitari ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Laura,ce blondina dulce
Sousourel,esti asa frumusica
Shirel,pe-aici toate se imbraca in fusta neagra,bluza alba si haina tot neagra,de zici ca e uniforma,iar pe cap toate au o bascuta neagra,oare doar cand ies in lume se imbraca asa sters? tu esti asa colorata,dar si in alb iti sta superb |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Fetelor sunteti toate niste frumoase.braveeee! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Shirel, exceptand faptul ca iar era sa lesin de ras la faza cu cersaful... chiar iti sta bine! Pe bune ca-mi place; si banui ca e foarte comod. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| sami wrote:Laura,ce blondina dulce Sousourel,esti asa frumusica Shirel,pe-aici toate se imbraca in fusta neagra,bluza alba si haina tot neagra,de zici ca e uniforma,iar pe cap toate au o bascuta neagra,oare doar cand ies in lume se imbraca asa sters? tu esti asa colorata,dar si in alb iti sta superb
Ai dreptate ,de obicei se imbraca tare sters ca sa nu bata la ochii,adica sa nu atraga priviri fiind femeii maritate,dar de iom kipur toate se imbraca in alb ca semn de curatenie,puritate si de un inceput nou curat ,alb. Kali ai grija mami ca zgudui baietelul! ma bucur ca ti-a placut ,este comod dar eu nu suport nimic sa-mi pun pe cap,toata ziua m-am scarpinat. in schimb fusta este foarte comoda si-mi place sa o port cu maieu la mare. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| sousourel, esti o papusa, imi place tunsoarea si iti sade foarte foarte bine esti tare frumusica.. shirel, iti sta bine si asa, mie imi place |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Shirel, draga, albul cam atrage privirile, vrei-nu vrei, iar in cazul tau, sa tot vrei Intoarcem pupicii
Oana draga...la mine e sezon de liber la struguri! Zau
Sami, Bereea, Bulibuli |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Sousourel,esti o frumoasa,sa-ti fie de bine revolutia!
Shirel de ce sa radem de tine?Mie una chiar imi place cum iti sta!Te prinde foarte bine albul! |
|

| Shirel religioasa , religioasa dar arati supeeeeeer. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Laura, esti frumoasa oricum -scurt sau lung- ai ochi superbi !
Mada, slabuta-slabuta si ca o domnisorica -esti frumusica tare !
Shirel, in afara de cipilica (scuze, nu stiu cum se spune la voi ) si eu m-as imbraca asa, sincer iti sta foarte bine si este si lejer ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mada, . Shirel, . |
|
|