Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| AdrianaC wrote:Claudia, eu folosesc numai Elseve antirupere, ca sampon, si obligatoriu balsam, Elseve Nutrigloss. Atat. In rest, nu ma dau niciodata cu gel sau spuma, ca sa nu imi stric parul (cel putin asta e convingerea mea) si ma spal pe cap de 2 ori pe saptamana (asa am citit eu undeva ca e bine, sa nu te speli zilnic pe cap). Rody, arati superb ! Bravo ! Felicitari pentru revolutionare ! Inger, chiar ca iti creste rapid parul. Eu din pacate ma chinui cu el din vara trecuta si mi-a crescut abia vreo 15-20 cm.
Si eu tot Elseve folosesc, atat sampon cat si masca de par. Doar ca parul mi sa cam rupe, cred ca de la vopsea... Dar si daca nu-l vopsesc nu-mi place culoarea naturala, am un saten sters... m-am obisnuit sa fiu blonda... Nici eu nu stiu ce sa mai fac cu el, am auzit ca dupa sarcina la unele femei le cade parul si li se deterioreaza. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| rosenfeld_claudia wrote:Si eu tot Elseve folosesc, atat sampon cat si masca de par. Doar ca parul mi sa cam rupe, cred ca de la vopsea... Dar si daca nu-l vopsesc nu-mi place culoarea naturala, am un saten sters... m-am obisnuit sa fiu blonda... Nici eu nu stiu ce sa mai fac cu el, am auzit ca dupa sarcina la unele femei le cade parul si li se deterioreaza.
Bun venit in club Eu de cand am nascut i-mi cade parul si se rupe intr-un mod dezastruos.M-am tot tuns,cred ca pana la urma ma tund cheala asa mai scap si eu de o grija M-am saturat sa-mi vad parul peste tot Am incercat si Viaderm,Revalid dar degeaba |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| kali wrote:Mastile/ balsamul din comert nu e altceva decat glicerina; deci asa cum nu strica nici nu ajuta. Eu v-as sfatui sa cumparati o masca profesionala de par de la un coafor (macar atat daca nu va indurati sa luati si sampon) si sa o folositi dupa indicatii- e mai scumpa dar merita fiecare banut- rezultat garantat.
Sunt de acord cu tine! Incercati si tratamentul de la Vichy cu Aminexyl si o masca profesionala cum zice Kali. |