Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc Shirel si Miraa pentru incurajare ,daca se oftica le cumpar si cate un set de furculite |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana felicitari pentru revolutionare Inger bafta la revolutinat. Eu m-am revolutionat sambata ,m-am vospsit sa zicem un saten inchis ,am vrut o culoare mai deschisa ,dar nu se poate trebuie treptat sa colorez parul pana ajung la culoarea dorita.Cred ca data viitoare am sa-mi fac suvite blonde ca numai asa am sa ajung la o culoare mai deschisa.Mi-am intins si parul ,dar poze nu am facut. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ely, asteptam pozele! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Daaa,Ely asteptam pozee! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki,Raly imi pare rau dar nu am facut poze . |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Multumesc fetelor. Sa va spun ca acum iar parca nu imi mai place?
Eram sigura ca daca o sa incep sa ma vopsesc o sa pic pe aceeasi panta care m-a dus la blond ani buni de zile. Poate ma apuca nervii si imi fac iar negru |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Adriana, ce-mi place ca esti matinala. Sa stii ca-ti sta foarte bine cu noile suvite. Mai lasa sa treaca putin timp si dupa aceea vezi tu in ce stare esti. Toata lumea are toane, uneori ideile de dimineata sunt total opuse cu cele de seara. Si mie imi vine sa incerc toate culorile, daca n-ar trebui sa trec prin morcov-portocaliu, si dupa putin timp imi spun ca e bine si cu negru. Cu suvitele acestea arati ca o adolescenta pusa pe shotii. Si cu negru iti statea bine, aveai un aer misterios. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| AdrianaC wrote:Multumesc fetelor. Sa va spun ca acum iar parca nu imi mai place? Eram sigura ca daca o sa incep sa ma vopsesc o sa pic pe aceeasi panta care m-a dus la blond ani buni de zile. Poate ma apuca nervii si imi fac iar negru Adriana, felicitari pt curaj, adevarul e ca esti cea mai... revolutionista mamica de pe aici ai si un par superb care te ajuta... mie imi place foarte mult cum iti sta acum, mult mai mult decat cu negru
(sper sa nu te superi, important e sa-ti placa tie, dar stii f bine ce greu scapi apoi de negru daca te plictisesti iar)
Succes tuturor fetelor la revolutionat, si eu ma tund saptamana asta, promit ca fac si poze, mai ales ca nu vreau sa mai ratez sansa de a participa la aspiranta lunii |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Adriana au iesit superbe suvitele si te prind foarte bine. Ingeras mobilizarea si spor la revolutionat. |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras,nici o revolutie? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Adriana felicitari pt revolutionare, te avantajeaza, te intinereste eu iar m-am revolutionat, de data aceasta o culoare mai deschisa decat ultima, un blond bronz Asa ca la inceputul lunii eram asa:
si acuma la sfarsitul lunii arat asa ( revolutie facuta in casa si scuza-ti fata de obosita tocmai venisem de la cumparaturi si la caldurile de aici as sta sub dus toata ziua)
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura, esti o frumoasa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Laura , |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332