Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| AdrianaC wrote:Katy, luni si marti am niste cursuri si nu o sa fiu la birou, dar de miercuri incolo ne putem vedea, in acelasi loc, daca vrei. Daca aduci aparatul, poti sa faci tu niste poze mai reusite pentru ca toate pozele pe care le-am pus eu sunt facute de mine, pe timer, de la o distanta de nici un metru si nu ies prea bine (nu sunt exact nuantele parului).
Facem poze, cum sa nu! Sper sa aiba lasagna sa am inspiratie de unghiuri potrivite See u next week |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
|
Uite niste poze de azi, de la curte, la lumina naturala
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Reusite suvitele, placute culorile , per ansamblu : Te prinde mai bine mai blondutza - roscata !!!! Sa iti fie de bine ! Esti mai tinerica , mami ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Adriana, foarte frumos. Sa-ti fie de bine. Cum ai reusit atat de repede, de la negru? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana ,imi place
Am zis ca ma revolutionez,dar parca mi-am pierdut interesul |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Super suvite! Adriana sa-ti fie de bine! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana foarte frumoase si reusite suvite! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, super, . |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Da, frumos! Mult mai bine! Ingeras, nu te lasa! Ca da tristetea peste tine si nu mai pleaca! Hai cu revolutia! |
|

| cute_baby_of_mine wrote: Ingeras, nu te lasa! Ca da tristetea peste tine si nu mai pleaca! Hai cu revolutia!
Imi fac curaj ,chestia este ca am auzit niste zvonuri ca sant sub lupa ,ce fac eu cu ce bani imi trimite sotul ...of..ce le-as face |
|

| In ciuda lor revolutioneaza-te! Stii tu vorba aia: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:In ciuda lor revolutioneaza-te!  Stii tu vorba aia: cainele care moare de drum lung si prostul de grija altuia!
Super tare! Am sa o fac,chiar ma gandeam ca acum care mai de care imi poarta de grija si cand sotul era in Ro ,parca nu existam .Vreau sa vad cati se oftica |
|

| Oricum te vorbesc! Macar sa stie de ce! Si tu la fel! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adriana ,mami arati superb ,parul iti este perfect si fiindca ai si slabit enorm ,totul impreuna arati ca o adolescenta . Bravo Adriana imi place grozav cum arati!
Ingeras ,mami ce le-as face eu!!!!!Sa moara de ciuda nu alta si chiar sa aiba de ce sa ma vorbeasca.Nu te lasa chiar dute si te aranjeaza trasnet asa in ciuda dusmanilor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| curaj ingeras |
|
|