Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| katy,tare bine iti sta... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Katy, iti vin tare bine. Iti incadreaza perfect fata si iti scoate in evidenta ochii ! Sa iti fie de bine revolutiunea ! Eu m-am programat saptamana viitoare ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Katy, iti sta foarte bine! Saptamana viitoare, si eu ma duc la revolutionat! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multumesc, fetelor! Oana, Lenus, de abia astept sa va vad Mariuta, eu am vartej la spate, se observa foarte bine cand sunt tunsa scurt Sousourel...ma coplesesti |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Cat imi place machiajul tau, katy Nu stiu de ce, dar ma asteptam la genul asta de breton (care-mi place la nebunie). Am vrut de multe ori sa mi-l fac, dar am parul ondulat si aceeasi problema ca mariuta. Uneori mai rezolv cate ceva cu placa, dar cum nu-mi prea da Darius timp liber... Sa-ti fie de bine revolutionarea.
Te-as mai complimenta, dar ma ia stele la 13-14. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Katy, te-as dezmierda nitel cu Katymika, sau asa ceva! Imi place tare mult cum iti sade...ai trecut deja la stadiul de adolescenta! Felicitari! |
|
| Petro, da-i inainte cu laudele, ca Stele nu se supara, cica ma place Multumesc mult
Leut...suna bine treaba asta cu adolescenta ma simt bine, cat despre dezmierdat u can call me Calinutza...ca bunica mea. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Katy iti vine de minune noul look , esti o femeie si o mamica tare frumoasa .....citi ani ziceai ca ai????? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| chiar...cati? |
|
| Anul acesta schimb prefixul - 30. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Katy imi place revolutia ta, esti frumoasa |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| katy arati super bine ,imi place cum se armonizeaza culoarea ochilor tai cu vopseaua de par |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Katy mereu intr-o schimbare continua.Esti frumoasa foc! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Te ador, fata, stii, nu-i asa ? Si nu exagerez !
Mai, sunt unele specimene, cum e Katy, care si rahat daca isi pun cap si tot arata misto ! Katy, ti-am mai urat si ieri: sa-ti fie de bine ! E adevarat, ma asteptam la ceva shocant din partea ta, dar si o coafura cuminte te prinde foarte bine ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Te ador, fata, stii, nu-i asa ? Si nu exagerez ! Mai, sunt unele specimene, cum e Katy, care si rahat daca isi pun cap si tot arata misto ! Katy, ti-am mai urat si ieri: sa-ti fie de bine ! E adevarat, ma asteptam la ceva shocant din partea ta, dar si o coafura cuminte te prinde foarte bine ! Ma duc sa verific repede pampers-ul Mayei Ti pup |
|
|