Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Te prinde foarte bine, Mari! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Elena super Mary esti frumoasa si fericita , se vede,mai ales cu ingerasul tau ,in brate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Mari |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| multumesc fetele...o sa fiu si mai fericita atunci cand imi voi atinge scopul, si anume scoala Emei in Anglia...si sper ca acolo sa se recupereze si sa mergem impreuna la coafor..:)
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mari, o floare intre flori Elena
Am schimbat (oarecum) clubul brunetelor pe cel al roscatelor si am mai facut si ajustari.Astept o zi insorita sa ma pozez in toata "splendoarea" |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| sousourel wrote:.... Am schimbat (oarecum) clubul brunetelor pe cel al roscatelor si am mai facut si ajustari.Astept o zi insorita sa ma pozez in toata "splendoarea" Abia astept sa te vad... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| sousourel wrote:Mari, o floare intre flori Elena Am schimbat (oarecum) clubul brunetelor pe cel al roscatelor si am mai facut si ajustari.Astept o zi insorita sa ma pozez in toata "splendoarea"
Sousourel, multumesc!!! ........si abia astept sa te vad "revolutionata"!!! |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mi-am luat nuantator rosu inchis si stau si ma uit la el....stiu ca nu va dura mult, dar mi-e teama putin. Daca nu iese cum vreau eu ?!?! Va fi mai inchis decat:
pentru ca-l aplic direct pe brunetul meu...
Am sa ma testez dupa intalnirea de la Suceava. Sa nu va speriati !! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, eu sunt bruneta si de nenumarate ori m-am vopsit roscata si a prins direct. Nici mai inchis, nici mai deschis decat in poza de pe cutia cu vopsea. Daca vroiam totusi mai deschis, tineam vopseaua in cap mai putin. |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| fdianamaria wrote:Mi-am luat nuantator rosu inchis si stau si ma uit la el....stiu ca nu va dura mult, dar mi-e teama putin. Daca nu iese cum vreau eu ?!?! Va fi mai inchis decat: pentru ca-l aplic direct pe brunetul meu... Am sa ma testez dupa intalnirea de la Suceava. Sa nu va speriati !!
Si eu am incercat nuantator rosu pe parul brunet,dar nu mi-a iesit mare lucru.Abia se vedea,ceva reflexe rosii,si astea se vedeau doar la soare.Sper ca tie sa-ti reuseasca exact cum i-ti doresti |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mica mea revolutie...care de fapt trebuia sa arate altfel
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ai o fetisoara de papusica...esti frumoasa si finuta! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| oanalaurisa wrote: Ai o fetisoara de papusica...esti frumoasa si finuta!
Multumesc, scumpa |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hihiii, ai bretonul ca si mine! Numai ca la mine a crescut si nu se mai vede ca atare. Mie imi place cum iti sta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Katy, iti vine bine iubita. Si imi place tare mult blondaaaaa !!!!!! |
|
|