Revolutia mea - 12
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Thursday, October 16, 2014 5:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Aceasta este nuanta mea de acum....

urmand ca peste 3 saptamani sa mi-o mai deschida cu un ton sau doua ras
img
t-mihaela
Scris: Thursday, October 16, 2014 6:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
AdrianaC wrote:
Si eu azi, la munca ! Ce bine ca maine e vineri !!!

Super,cred ca asta e cea mai cool poza postata in zece ani de forum...mei, toti imbatranim numai tu nu te dai babuca Totul e perfect,si ochii se potrivesc si rujul in mare tot peisajul arata traznet .Big Surprise
Ah, oare mie cum mi-ar sta blonda ,ce pofta am acum de blondit hohot

marivic wrote:
Aceasta este nuanta mea de acum....
img
urmand ca peste 3 saptamani sa mi-o mai deschida cu un ton sau doua ras

Mari, te-am vazut si pe fb, foarte faina skimbarea te intinereste.angel
marivic
Scris: Thursday, October 16, 2014 7:42 PM
Nivel

Mihaela,nu ti-ar sta bine blonda....Ai tenul masliniu ...iar celor cu tipul asta de ten nu le vin bine blondulsic
Adrianei ii lipseste culoarea....Un ruj putin mai viu si o nuanta sau doua mai inchise la par....,ar arata magnific....Cheek Kiss computerlove Un fard de obraz de culoarea piersicii si totul ar fi la superlativ.
sorry sorry sorry NU DATI CU ROSII....Este parerea mea sorry
Miha,multumesc.....De aceea am intrebat,....am vrut sa vad reactia voastra,caci hair-stylista a fost categorica in ceea ce priveste culoarea mea...yes (Nu mi-am facut o decolorare dura ci numai la jumatate,din cauza firului prea subtire....)
t-mihaela
Scris: Thursday, October 16, 2014 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
marivic wrote:
Mihaela,nu ti-ar sta bine blonda....Ai tenul masliniu ...iar celor cu tipul asta de ten nu le vin bine blondul

Da,stiu ,arata urat tare.Am fost blonda si trebuia sa ma farfez mereu sa ma albesc,chinurile lui Michael JaksonHaha
Lilly of the valley
Scris: Thursday, October 16, 2014 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Adriana, cum spunea si Miha .... Cati ani ai?love Ai un ten super! Nu cearcane, nu urma de riduri .... Super!
Miha, incearca un blond inchis.
Mari, iti sta bine, te intinereste.Bravoo
alexandrabogdan
Scris: Friday, October 17, 2014 8:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
mie imi place Adriana ....nu mi se pare stearsa deloc + ca se si vede ca a slabit ceva. btavooo Bravoo
monica irimia
Scris: Friday, October 17, 2014 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Fetelor, sunteti feminine. angel DistanceKiss
Mie imi place mult culoarea Adrianei, i se potriveste.
Mari, de cand porti ochelari? Tunsoarea e perfecta. DistanceKiss
raly
Scris: Friday, October 17, 2014 10:06 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Adriana in afara ca esti mult prea serioasa eu zic ca culoarea ti se potriveste de minune,cum ziceau si fetele tu parca intineresti!hearts hearts

Miha,frumoasa si cu chipul si cu sufletul!computerlove computerlove

Mioara ti se potriveste satenul asta,il prefer in locul negrului,ala era chiar prea inchis,se poate insa si o nuanta mai deschisa ,te intinereste!Lol Lol
Vad ca anul acesta nu prea s-au purtat nuante inchise ,nu mai e la moda,mai nou sunt turbaciunile la moda!sic sic
Cris-DL
Scris: Friday, October 17, 2014 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Imi place mult culoarea, Adriana, te prinde de minune!!
Daca mai stau putin, se decoloreaza si-al meu si parca l-as face blond, nuanta ta. Chiar imi place! Insa ma lasa rabdarea si cred ca azi-maine il colorez, ca prea mi-e stearsa nuanta...

Mari, mult mai bine asa!! Negrul imbatraneste! Eu zic ca, dupa o anumita varsta, nu mai vine bine oricui... si neagra am fost mai mereu; -cred ca se apropie un an de roscatel.

Anelise
Scris: Friday, October 17, 2014 11:12 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mari, sa-ti fie de bine revolutionarea! DistanceKiss Te prinde de minune! love
Adriana, wow!!! Love Imi place tot, tot - si parul si culoarea si machiajul! firstprize Superba!!! coeur Wow, wow, wow! Clap
marivic
Scris: Friday, October 17, 2014 2:08 PM
Nivel

Va multumesc fetelor computerlove
In legatura cu nuanta,imi va deschide cu un ton sau doua.....peste 3 saptamani,iar ochelari port din 2009 sic
MULTUMESC TUTUROR!pupici computerlove
AdrianaC
Scris: Friday, October 17, 2014 3:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mari, mie cand mi se pune pata pe ceva, nimic nu sta in calea mea ras... asa ca daca eu m-am vazut blonda (nu ca nu as mai fi fost... ca am mai fost de cateva ori blonda ras)... nu a mai contat restul...

O sa il mai deschid putin la urmatoarea vopsire, pentru ca nu iesea mai deschis din prima... dar o sa imi fac doar cateva suvite mai albe care sa il deschida...

Multumesc pentru opinie ! Nu am pus poza ca sa aud doar laude... am pus poza pentru ca asa sunt eu acum ras, cu bune si cu rele ras

Cheek Kiss
AdrianaC
Scris: Friday, October 17, 2014 3:03 PM

Miha, nu stiu daca faci misto sau nu ras , ca nu stiu niciodata cand glumesti si cand vorbesti serios, dar crede-ma ca si eu am imbatranit... si vad asta in fiecare zi...

Inca ma mai ajuta tenul... dar am inceput sa am si eu 2-3 fire albe de par (de aici si blondul din cap... ca sa nu le mai vad... ca eu si asa sunt chioara si macar asa ma mai pacalesc singura hohot )... si au cam inceput sa ma doara ba una, ba alta...

Timpul trece peste toti... incerc doar sa imi pastrez spiritul tanar, caci de "carcasa" nici nu poate fi vorba ras
AdrianaC
Scris: Friday, October 17, 2014 3:06 PM

Lilly, Alexandra, Monica, Raly, Anelise, Chris, multumesc pentru aprecieri !

Raly... ai dreptate... sunt cam serioasa in ultima vreme ras, dar incerc sa ma schimb ras
marivic
Scris: Friday, October 17, 2014 4:37 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Mari, mie cand mi se pune pata pe ceva, nimic nu sta in calea mea ras... asa ca daca eu m-am vazut blonda (nu ca nu as mai fi fost... ca am mai fost de cateva ori blonda ras)... nu a mai contat restul...

O sa il mai deschid putin la urmatoarea vopsire, pentru ca nu iesea mai deschis din prima... dar o sa imi fac doar cateva suvite mai albe care sa il deschida...

Multumesc pentru opinie ! Nu am pus poza ca sa aud doar laude... am pus poza pentru ca asa sunt eu acum ras, cu bune si cu rele ras

Cheek Kiss

NORMAL CA TU ESTI PRIMUL CRITIC AL TAU,....EU TI-AM SPUS CUM TI-AR STA BINE,CUM GANDESC EU....Doamne fereste,nu vreau sa te critic....sau sa crezi ca nu imi place....Dar,ESTE OPINIA MEA SI EU TE VAD INTR-O ALTA NUANTA CA TI-AR STA MULT MAI BINE...Cheek Kiss computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.