Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ioana sa iti fie de bine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Mirela multumesc!
Din cauza vremii proaste nu am putut ajunge la tara! :( Tare mult as fi vrut sa ma duc, de mult nu am mai fost, dar zilele astea ma duc, si apoi ma mai dc pe 8 septembrie fiindca e ziua mamei. E Sf. Marie. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ioana,imi pare bine de cunostintza,inca nu te-am vazut pana acum(decat la avatar care era prea mica)!Sa-ti fie de bine revolutia! |
|

| Raly multumesc! si mie imi pare bine de cunostinta! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ioana sa-ti fie de bine schimbarea! Iti sta tare bine si imi place ca ti-ai schimbat poza de la avatar cu una in care zambesti! Iti sta tare bine mai vesela!!! |
|

| Multumesc roxi! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ioana, ma bucur sa te vad! Imi place pozica cu tine si Andreea! Sa-ti fie de bine revolutia! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Koko,cum de v-am ratat? sunteti frumoase,dulci si scumpe,tu si Eve ce bine-i sta tunsa asa ii mai poti prinde parul in codita?
Ioana,bravo pentru revolutie
Liz,Buli,pe voi cand va vedem? |
|

| Chiar asa Lizucu ca parca si tu te revolutionasesi!Si Miru mic!Nu o vedem? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Raly, pe pitica inca nu v-o arat ca intai trebuie sa ma obisnuiesc eu cu noul ei look! Iar eu nu am fost super incantata pe moment cum s-a asezat parul meu dupa dus, dar poate maine sau poimaine revin la sentimente mai bune! Sunt sucita si eu! ... Mela, ! ... Hai, Buli, sparge tu gheata! |
|

| Asteptam si pana maine cum vreu tu! Si Buli s-a revolutionat? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| IOANA,imi pare bine sa te vad Iti sta mult mai bine bruneta;iti pune in evidenta fata,...roscata,era o figura mai stearsa,...Sa nu te mai faci roscata;sincer,iti sta foarte bine cu culoarea asta. Sa-ti fie de bine revolutionarea. Mi-am cumparat si eu astazi o vopsea neagra,sa ma vopsesc pana incep serviciul,si as vrea sa ma si tund putin,....voi ce ziceti?Sa ma mai tund?Si stiti ce mi-a zis Vic?Sa ma fac blonda,.... am lesinat,...auziti eu blonda,....zic :De ce,mai mamii?-pai sa vad si eu cum esti,..... |
|

| Liz wrote:Ioana, ma bucur sa te vad!  Imi place pozica cu tine si Andreea!  Sa-ti fie de bine revolutia!
Mela wrote:Ioana,bravo pentru revolutie
Fetelor multumesc! Marivicsa stii ca si mie imi place cum imi sta bruneta, nici nu cred ca am sa mai revin la fosta culoare. Bulibuliabia astept sa te vad si eu tunsa! Lizabia astept sa te vad...si pe tine si pe Miru! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mela wrote:Koko,cum de v-am ratat? sunteti frumoase,dulci si scumpe,tu si Eve  ce bine-i sta tunsa asa  ii mai poti prinde parul in codita?
Da iubita se poate prinde. E prima tunsoare la frizer si a stat fff suparata
Lizule te astept |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu m-am revolutionat...
 |
|
|