Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Vai cu ce viteza am intrat aici ... Mai astept un pic. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mari, Koko, va pup! Irinuta, mai mult de rusinea ta am facut pozele acum dimineata ca stiu ca am promis. L-am bagat pe al meu sot la pozat inainte sa plece la serviciu. Deci ... el nu mai sta cum statea pentru ca deja trebuie spalat si aranjat iar (initial a fost intors cu peria spre interior, acum sta spre exterior), dar doar sa-ti faci o idee. Al meu era deja lung, trecea bine, bine de umeri si il intindeam mai mult cu placa. Si dupa ce am primit o groaza de critici de la cei apropiati ca nu prea ma prinde parul lung si lins, am zis, gata. E tuns in scari peste tot pentru a capata volum, in fata doua suvite sunt mai lungi decat restul parului, bretonul tot in scari (dar in poza e prins ca nu statea de nicio culoare). L-am si vopsit si pentru o perioada luuuuunga tare, am renuntat si eu la negru si am ales un castaniu mediu, dar nu stiu cat se observa asta. Scuzati fata unui om abia trezit!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pai da mai Lizule se putea altfel? De-abia asteptam sa te mai vad! Sa-ti fie de bine revolutionarea! Iti sta tare bine si cu castaniu ba parca chiar mai bine! Esti o frumoasa! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Ana, eu nu stiu cum ti-ar fi stat cu negru, dar castaniul asta te prinde foarte bine. In timp, poti opta si pentru culori tomnatice, asortate cu ochii. Tunsoarea e moderna si-ti incadreaza perfect chipul. Dupa spalare, ii poti da putina spuma de volum si-l usuci ajutandu-te de perie. Rezultatele pot fi incantatoare. Asadar, imi place! |
|

| Rox, saru'mana! Monica, da, eu o perioada foarte, foarte lunga am folosit doar negru si ma cam saturasem si eu. Fiind in scari ii dai foarte repede volum si se aseaza bine, doar ca ma descurc cam greu singura cu peria, dar exersam, exersam! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| imi place si tunsoarea si culoarea, iti sta foarte bine!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anelise,iti sta super tunsoarea |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote:imi place si tunsoarea si culoarea, iti sta foarte bine!!
Subscriu! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| LIZUC,sa-ti fie de bine revolutionarea Te prinde bine,......De exersat si eu sunt la fel, ca la tunsoarea mea trebuie dat volum cu peria E un chin,dar vb ta exersam |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Multumesc A meritat sa astept. Nu-mi imaginez cum ai fi altfel. E suuuper! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Lizule imi place |
|

| Mai, fetele, multumesc mult! La ce zi am avut azi, chiar aveam nevoie sa mai aud si lucruri frumoase! Of! Nu sunt eu vreo frumusete, niciodata nu am fost, dar important e ca ma simt mult mai bine asa, cu parul mai scurt si mai zburlit. Intelegeti voi! |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Ane iti sta foarte bn esti o frumoasa!!! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Liz, ma bucur tare sa te cunosc, esti o frumoasa chiar si proaspat trezita! Si tunsoarea e faina tare, iti sta foarte bine. |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| si mie imi place tare mult si tunsoarea si culoarea eu nu m-am vopsit niciodata,pt ca mi-e teama de ceea ce vad in oglinda,da,nu am nici fire albe pana acum |
|
|