Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Roxanel si mie imi place poza a doua!!!Succes!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Roxanel, scurt , filat te prinde de minune ! Garantez , ca doar te-am admirat live ! Spor la revolutionat si abia astept sa ne arati rezultatul ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Scurt si cu breton putin asimetric, si cateva suvite, cred ca ti-ar sta super. Ai fata rotunda si te-ar prinde bine orice tunsoare. Spor la revolutionat! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor si pe mine tot scurt ma bate gandul. Pe de o parte insa m-am chinuit asa de mult sa-mi las parul lung, si mai ales ca este a doua oara in viata cand il am lungut parca nu imi vine sa ma tund scurt ca un baiat. Ma gandeam la ceva ca in imaginea alaturata. Roxanel attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Amandoua sunt superbe spor la revolutionat iti doresc,abia astept sa vad ce-ti faci |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Roxanel, daca tot te-ai chinuit sa-ti lasi parul sa creasca , atunci incearca mai intai una din coafurile pe care le-ai pus mai sus.Mie imi place mai mult a doua, dar tu hortarasti. Si eu mi-am lasat parul s acreasca din acelasi motiv, dar mi-am dar capul pe mana cui nu trebui (m-am lacomit ca era ieftina) si acum , dupa ceam reusit cat de cat sa indrept ce mi-a stricat , astept sa creasca air ca sa-mi fac un nou look. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Roxanelsi mie imi place a doua f mulkt!!! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Roxanel, si mie imi place a doua foarte mult! Cam asa ceva am si eu in plan de ceva vreme. Am tot asteptat sa mai creasca si sper sa ma revolutionez si eu cat de curand. Abia astept sa te vad! Gandeste-te ca daca nu o sa-ti placa cum vine, poti oricand sa revii la tunsoarea scurta! |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| La copii n am gasit topic cu Revolutia mea asa ca o vedeti pe Eve aici
Inainte si in timpul....

Dupa

Si mami dupa..nearanjat , necoafat...mai fac o poze cu el aranjat. Asta e exact dupa
 |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Doamne de cate ori o vad pe Eve ma tot mir cat e de frumoasa!!!! e superba si pare mult mai matura decat e |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Eve iti sta minunat, esti o frumoasa! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Atat mama cat si fiica frumoase foc!Va sta minunat! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu iar sunt lesinata pe aici de cate ori ii vad parul lui Eve! E atat de bogat si frumos! Sa va fie de bine revolutionarea! Mami, te pup, si vezi ca te-ai laudat cu inca o poza! ... p.s. Tu ai tuns-o pe Eve cand era mica? Ca momentan am un stres cu treaba asta.  |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Alexandra, Milicutza, Raly
Lizule mersic. In privinta tunsului sa sti la ca 8 luni am tuns o cu masina, cheliuta. Si apoi amm mai tuns o de 2 ori . Acum am vrut doar sa i dea o forma si sa l fileza ca e foarte des. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Koko, ce minunatie de par are Eve! |
|
|