Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| t-mihaela wrote:Da, eu cu dorurile mele
Treci doar A little sad, |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Miha, imi place enorm cum iti sta! Bravo pentru revolutionare. Esti o mamica frumoasa. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mihaela, si mie i se pare ca esti mai dulce asa.Dar, sincer, ceea ce imi place cel mai mult la tine sunt boalfele alea de obrajori.rotuni ca la o fetita |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mersi fetelor de sustinere ,intr-adevar sunt cam ciudata dar imi place sa ies din tipar o data pe an macar.S-a facut mai demult Katy rosie si imi rodeam unghiile ca as fi vrut si eu dar n-aveam curaj Tin minte am avut odata parul lung lung si blond ,era Diana mea mica ...taica-meu cica am fata de cadavru :018: si cand mi-a trcut damblaua si am trecut iar e saten si-a facut cruce si a multumit acolo sus ca nu mai doarme cu mortu in casa Cu maica-mea tot asa am avut o aventura si saraca,dumnezeu s-o ierte, facea matanii de mutumire cand ma vazut iar cu paru normal.Se pare insa ca barbatii n-au probleme sa doarma cu " mortul" in casa ca si ex-ul si Kaze vad ca savureaza schimbarea,ba le creste apetitul la blond ,li se dilata pupilele instantaneu ,mama lor, deci asta vor,schimbare Eu acum ma bucur de isprava mea , o sa iau niscavai boieli sa ma ung sa nu mai par cadavru ambulant si mai vedeti voi ca o sa mai vin pe aici pana imi lepad noul look |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| t-mihaela wrote:Kaze vad ca savureaza schimbarea,ba le creste apetitul la blond ,li se dilata pupilele instantaneu ,mama lor, deci asta vor,schimbare
Deci schimbarea a adus doar +, nu? |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| mai, daca l-a facut pe Kaze sa , s-a meritat din plin. Oricum, cel mai important lucru e sa te simti tu bine cu tine...restul te vor iubi mereu, orice culoare ai "in cap" :921: |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Esti superba! Iar in poza Kaze pare cam emotionat Mi-e imi place revolutia ta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mihaela,mie imi place si nuanta de blond si sprancenele sunt ok mi-as dori sa te vad si putin machiata |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Miha mie imi place cum te prinde si blond |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Ei,si eu m-am gandit sa-mi9 schimb culoarea!!!
Am fost satena
iar acum bruneta
nu sunt prea aranjata dar nu cred ca sunt de speriat b
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mihaela, pt mine esti o blonda sexi, fenomenala!
Cristina, iti sta bine in ambele ipostaze. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Teo multumesc mult! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, si eu astept o poza cu tine machiata! Tutoriale sunt acum si pe forum, asa ca ai de unde te inspira! E adevarat ca blondul merge musai cu accente de culoare pe fata, altfel... sterge! Cristina, eu te prefer satena. Negrul parca te maturizeaza, inasprind trasaturile! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Mihaela, mie imi place tare mult cum iti sta blonda, si ti-a iesit si din prima , eu ma chinuiam o multime sa obtin un blond cat de cat acceptabil si fara sa imi distrug complet parul.
Sprancenele insa imi placeau mai mult cele dinainte, ei, asta e, fiecare cu "placerile" lui.
Blondul a fost iubirea mea, l-am tinut ani de zile !! Am renuntat la blond cand am ramas insarcinata cu Andrei (caci nu mai puteam sa ma vopsesc lunar ) si din martie 2005 - dus a fost blondul meu. Si acum mi-as face, dar stiu ca nu o sa imi iasa ce vreau si presupunand ca totusi mi-ar iesi, m-as inhama iar la o corvoada lunara (vopsitul) si chiar nu mai am resurse fizice si psihice si pentru asta.
Inca o data - felicitari pentru noul look, culoarea imi place foarte mult cum iti vine |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cristina esti frumoasa,uite ce sot mandru de tine ai! Felicitari pentru revolutie! |
|
|