Revolutia mea - 10
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:29 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
t-mihaela wrote:

Da, eu cu dorurile mele uff

Treci doar A little sad, uff uff
Laura
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Miha, newclap cool imi place enorm cum iti sta! angel coeur floare2 Bravo pentru revolutionare. flowers flowers flowers Esti o mamica frumoasa. floare3 floare3 floare3 coeur computerlove
bereea
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:41 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mihaela, si mie i se pare ca esti mai dulce asa.Dar, sincer, ceea ce imi place cel mai mult la tine sunt boalfele alea de obrajori.rotuni ca la o fetitanewclap newclap
t-mihaela
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Mersi fetelor de sustinere ,intr-adevar sunt cam ciudata alcool dar imi place sa ies din tipar o data pe an macar.S-a facut mai demult Katy rosie si imi rodeam unghiile ca as fi vrut si eu dar n-aveam curaj hohot Tin minte am avut odata parul lung lung si blond ,era Diana mea mica ...taica-meu cica am fata de cadavru :018: si cand mi-a trcut damblaua si am trecut iar e saten si-a facut cruce si a multumit acolo sus ca nu mai doarme cu mortu in casa maseluta Cu maica-mea tot asa am avut o aventura si saraca,dumnezeu s-o ierte, facea matanii de mutumire cand ma vazut iar cu paru normal.Se pare insa ca barbatii n-au probleme sa doarma cu " mortul" in casa ca si ex-ul si Kaze vad ca savureaza schimbarea,ba le creste apetitul la blond ,li se dilata pupilele instantaneu ,mama lor, deci asta vor,schimbare box2 Eu acum ma bucur de isprava mea , o sa iau niscavai boieli sa ma ung sa nu mai par cadavru ambulant si mai vedeti voi ca o sa mai vin pe aici pana imi lepad noul look iloveyou topai
Alina
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:05 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
t-mihaela wrote:
Kaze vad ca savureaza schimbarea,ba le creste apetitul la blond ,li se dilata pupilele instantaneu ,mama lor, deci asta vor,schimbare box2

Deci schimbarea a adus doar +, nu?
fdianamaria
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
newclap newclap mai, daca l-a facut pe Kaze sa boing2 boing2 boing2 , s-a meritat din plin. Oricum, cel mai important lucru e sa te simti tu bine cu tine...restul te vor iubi mereu, orice culoare ai "in cap" :921:
ingerash
Scris: Tuesday, August 18, 2009 9:57 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
love love love love computerlove Esti superba!flowers Iar in poza Kaze pare cam emotionatinnori boing2angel Mi-e imi place revolutia ta!firstprize pupici
Mela
Scris: Tuesday, August 18, 2009 11:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mihaela,mie imi place love si nuanta de blond si sprancenele sunt ok love1 mi-as dori sa te vad si putin machiata bis
teea09
Scris: Tuesday, August 18, 2009 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
love Miha mie imi place cum te prinde si blond thumleft
KRYS85
Scris: Tuesday, August 18, 2009 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Ei,si eu m-am gandit sa-mi9 schimb culoarea!!!

Am fost satena

iar acum bruneta

nu sunt prea aranjata dar nu cred ca sunt de speriat bhohot

TeosOf
Scris: Tuesday, August 18, 2009 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Mihaela, pt mine esti o blonda sexi, fenomenala!newclap love

Cristina, iti sta bine in ambele ipostaze.love love
KRYS85
Scris: Tuesday, August 18, 2009 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Teo multumesc mult!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 18, 2009 6:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, si eu astept o poza cu tine machiata! Tutoriale sunt acum si pe forum, asa ca ai de unde te inspira! E adevarat ca blondul merge musai cu accente de culoare pe fata, altfel... sterge!
Cristina, eu te prefer satena. Negrul parca te maturizeaza, inasprind trasaturile!
AdrianaC
Scris: Tuesday, August 18, 2009 7:56 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mihaela, mie imi place tare mult cum iti sta blonda, si ti-a iesit si din prima newclap , eu ma chinuiam o multime sa obtin un blond cat de cat acceptabil si fara sa imi distrug complet parul.

Sprancenele insa imi placeau mai mult cele dinainte, ei, asta e, fiecare cu "placerile" ras lui.

Blondul a fost iubirea mea, l-am tinut ani de zile !! Am renuntat la blond cand am ramas insarcinata cu Andrei (caci nu mai puteam sa ma vopsesc lunar ras) si din martie 2005 - dus a fost blondul meu. Si acum mi-as face, dar stiu ca nu o sa imi iasa ce vreau si presupunand ca totusi mi-ar iesi, m-as inhama iar la o corvoada lunara (vopsitul) si chiar nu mai am resurse fizice si psihice si pentru asta.

Inca o data - felicitari pentru noul look, culoarea imi place foarte mult cum iti vine newclap newclap newclap
ingerash
Scris: Tuesday, August 18, 2009 8:24 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cristina esti frumoasa,uite ce sot mandru de tine ai!computerlove Felicitari pentru revolutie!pupici firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.