![Avatar](/i.ashx?u=852)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Sunt socata! Ei tine-te bine de acum. Pazea parinti!
Spionajul in magazine e de bun augur. Ar fi bine sa mai treaca si prin provincie (in Iasi ma refer). Nu se compara calitatea serviiilor oferite de aceeasi comercianti din Sf. Gheorghe, sa zicem cu cei din Iasi. In Iasi e o mizerie totala. Nu dau numele comerciantului ca si o reclama negativa aduce profit uneori.
Kiki wrote:Al-Qaida are un plan spectaculos impotriva SUA Detalii
asta nu mai comentez ca-mi ajunge cu Integrarea si Securitatea Euroatlantica. Ma apuca durerea de cap. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Kiki wrote:Al-Qaida are un plan spectaculos impotriva SUA Detalii mie mi-a stat pulsul...Germania este o tinta in vara asta? sa stiti ca dupa toate cele pe care le-am vazut la Tv cu Glasgow si Ibiza ma intreb daca e safe sa mergem cu avionul in Germania?
si mai am de comentat o chestie: opinia publica este f bine manipulata de cei care au un interes! daca rapoartele serviciilor secrete sunt...secrete, cum naiba de ajung in presa?
eu cred ca totul este de fatada, noi nu stim, nu am stiut si nici nu vom sti niciodata cu exactitudine nimic din ceea ce inseamna acest terorism, cine il instrumenteaza din "culise" si din ce interese...un singur lucru este cert: el exista!!!!!:101: :103: :171: |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
| Andismom wrote:si mai am de comentat o chestie: opinia publica este f bine manipulata de cei care au un interes! ![angry](/images/emoticons/angry2.gif) daca rapoartele serviciilor secrete sunt...secrete, cum naiba de ajung in presa? eu cred ca totul este de fatada, noi nu stim, nu am stiut si nici nu vom sti niciodata cu exactitudine nimic din ceea ce inseamna acest terorism, cine il instrumenteaza din "culise" si din ce interese...un singur lucru este cert: el exista!!!!!:101: :103: :171:
scurgerea de informatii se pedepseste rau de tot si la noi, d-apoi la ei. da ma rog, manipularea opiniei publice ...
eu inca mai cred ca 11 sept a fost o cacealma! prea au fost trase de par anumite situatii... da` sa-mi tin gura nu de alta ... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19)
| mariuta wrote:
scurgerea de informatii se pedepseste rau de tot si la noi, d-apoi la ei. da ma rog, manipularea opiniei publice ...
eu inca mai cred ca 11 sept a fost o cacealma! prea au fost trase de par anumite situatii... da` sa-mi tin gura nu de alta ...
cateodata exact ceea ce zici tu ma sperie teribil! iit dai seama cum trebuie sa simta aceia care fac asa manipulare in masa? cum se simt cand se trezesc dimineata si stiu ca sunt niste mici Dumnezei? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
| eu ma intreb cum de dorm noaptea? |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| CAS pe toate castigurile |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19)
| mariuta wrote:eu ma intreb cum de dorm noaptea?
f bine cred! au creierele spalate, nu cred ca le pasa prea mult! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
|
pai la un buget saracit, de unde sa scoata bani pt marirea pensiilor, decat din alte surse de impozitare. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=18)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bill Gates nu mai este cel mai bogat om din lume. A fost detronat de un magnat mexican!
Detalii |
|
|
Si o completare: Drepturile de autor si dividendele, scutite de la plata CAS
mariuta wrote:pai la un buget saracit, de unde sa scoata bani pt marirea pensiilor, decat din alte surse de impozitare.
Cel mai tare m-a mirat ca au inclus in baza de impozitare CAS dividendele si dobanzile. Acum vad ca dividendele vor fi exceptate, probabil vor exclude si dobanzile. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=852)
| Miru wrote:
Cel mai tare m-a mirat ca au inclus in baza de impozitare CAS dividendele si dobanzile. Acum vad ca dividendele vor fi exceptate, probabil vor exclude si dobanzile.
Pai dividende si conturi generatoare de dobanzi uriase cine au? Hai ca iar m-am enervat! |
|
| Lasa, Mariuta, nu te enerva prea tare. Cei cu afaceri negre nu isi iau banii prin dividende, ei nici nu obtin profit (in acte). Tot micii intreprinzatori ar fi fost loviti. Ar fi insemnat sa plateasca 16% impozit pe profit, 16% impozit pe dividende si inca 9.5 % CAS. Asta pe langa alte nenumarate taxe si impozite. Jumatate din castiguri s-ar duce la stat. |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/th_ANIMATED.gif)
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
pai da, ca daca am doua joburi, platesc cas de 2 ori, dar si cand ma imbolnavesc stau 2 doctori la fundul meu si-mi dau doza dubla de medicamente sau daca-s in spital stau in doua paturi, ca de...sunt cotizant de seama Pai sa nu-i ia mama ...(biiip) cu logica lor cu tot? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=37)
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:[b] De asemenea, la achizitionarea oricarui produs alimentar mai trebuie avut in vedere modul de depozitare a produselor, data durabilitatii minimale si etichetarea acestora. Sursa
E socant ceea ce se intampla in comertul romanesc! Am cumparat niste iaurturi zilele trecute si inainte sa le bag in plasa am verificat termenul de expirare. Gasind unul dintre pahare cu termenul putin depasit, l-am restituit si am cerut altul. Si ce credeti ca a facut dna vanzatoare cu paharul de iaurt expirat!?!??! L-a pus inapoi...ca doar nu toti verifica termenul...si probabil urma sa se gaseasca vreunul sa-l cumpere si pe ala |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/th_ANIMATED.gif)
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
madalina, trezeste-te!!!! suntem in Romania! te surprinde? |
|
|