Revista presei ... sau ce mai scrie lumea la ziare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 29, 2007 3:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Kiki wrote:

Ati inebunit? Pai nu s-ar mai putea circula pe strada de atatea sonerii...poluare fonica hohot hohot hohot hohot hohot

maica...stai nitelus ca nu urla pe strada...iti bipuia in masina, suficient de tare cat sa auzi ca ai facut ceva gresit.ras nu se auzea in afara masinii.nono
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 3:49 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Andismom wrote:

maica...stai nitelus ca nu urla pe strada...iti bipuia in masina, suficient de tare cat sa auzi ca ai facut ceva gresit.ras nu se auzea in afara masinii.nono

Ahaaaa...credeam ca pe strada...bun si in masina...dar ce te faci cu aia care asculta muzica la maxim?
MNiko
Scris: Friday, June 29, 2007 4:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ar fi bine sa fie niste sonerii conectate la politie. Cand incep sa sune sa si emita o amenda. Atunci n-o sa mai depaseasca nimeni limita.ras
ANDREEA&BIANCA
Scris: Friday, June 29, 2007 4:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Eu una nu suport motoarele,mai ales cand fac cei care le conduc pe grozavii si tureaza prea tare motorul,mai ales seara la mine in cartier se gasesc sa se plimbe,cand e liniste... tunete
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 7:06 PM
Nivel

MNiko wrote:
Ar fi bine sa fie niste sonerii conectate la politie. Cand incep sa sune sa si emita o amenda. Atunci n-o sa mai depaseasca nimeni limita.ras

hohot hohot hohot Buna ideea. Eu as fi pro. cool
Lilly of the valley
Scris: Friday, June 29, 2007 7:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
ei ce bine ar fi. Slagarul "Vitezomanul Gica" ar ramane doar o amintire.
Bine, bine dar cele vechi? Sau cele fabricate in afara UE?oare
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 29, 2007 8:56 PM
Nivel

mariuta wrote:
ei ce bine ar fi. Slagarul "Vitezomanul Gica" ar ramane doar o amintire.
Bine, bine dar cele vechi? Sau cele fabricate in afara UE?oare

nu stiu dar retin ca am crezut ca a luat masina foc cand am auzit piu-piu-piu (si nu era piu-piu = pasarea cu care Alexia lui Kali o "terorizeaza" pe mami a ei!hohot hohot )....si apoi mi s-a explicat ca e limitatorul de viteza care zice ca ai depasit viteza maxima admisa.

plus ca unele modele de masini (eu vb aici doar de Jp) au un limitator electronic de viteza si iti blocheaza pedala daca ajungi la o anumita viteza. astfel nu mai poti accelera ci doar decelera. eu as fi f fericita sa existe asa ceva si la noi.

Kiki, cu aia care asculta muzica tare chiar nu stiu!scratch m-ai bagat in ceatza aici!ras poate ca n-ar fi rau sa puna un "limitator" si la asta. ca unii zici ca sunt in discoteca la semafor si le zumzaie bietele geamuri de zici ca acum stau sa crape!fool
Lilly of the valley
Scris: Saturday, June 30, 2007 3:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, June 30, 2007 4:24 PM
Nivel

mda, ce sa zic?! poate ca este o chestie pozitiva initiativa asta insa...am niste dubii...va dati seama ce cozi imense vor fi la medicii de familie si la laboratoarele de analize?ras fostul meu medic de familie cred ca are mai bine de 5000 de pacienti...la el se statea la usa cu orele, zilnic pt o consultatie...nici nu vreau sa imi imaginez ce va fi dupa chestia asta la usa lui.maseluta

pentru populatia cu venituri mici, este in mod sigur un lucru bun si ii ajuta. stim cati pensionari saraci nu isi permit nici analize si nici medicamente.uff insa cei cu bani...nu cred ca vor "servi" .

si apoi...ce nu inteleg eu este ce imi face "dl ministru" daca nu ma prezint la acest control?scratch hohot
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, June 30, 2007 4:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Domnul ministru sa ne pupe pe frunte daca nu vrem sa ne ducemras

Eu chiar nu inteleg de ce trebuie sa-mi intep copilul atata timp cat este perfect sanatos! Sa-mi dea aceasta posibilitate atunci cand voi avea nevoie nu atunci cand hotaraste EL.
Nici eu nu vreau sa merg la analize tot pentru ca nu ma intep doar ca asa vad ca sunt ok. Suna probabil putin inteligent, stiu ca se recomanda analize anual dar pentru cei ce se stiu perfect sanatosi si se simt asa oare chiar sunt necesare?
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, June 30, 2007 5:07 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Domnul ministru sa ne pupe pe frunte daca nu vrem sa ne ducemras

eleganta exprimarea ta!ras cyclops eu as fi formulat-o altfel, noroc ca ai avut tu bun simt!pupici
Kiki
Scris: Monday, July 2, 2007 7:19 AM
Nivel

Andi&Mariuca
Scris: Monday, July 2, 2007 10:09 AM
Nivel

what what mdeah....spuneam eu cateva mesaje mai sus ca unii gasesc modalitati "smechere" si legale in acelasi timp de a face bani si de a "fenta" legile...all u need is the brains to do that!nervi

asta cu mistery shopping este o chestie super tare!!!!cool bravo

va spun eu ca una care a facut evaluari ale angajatilor, ca este f greu sa testezi angajatii si cum isi fac treaba. chiar daca detii instrumente bune de testare si masurare, chiar daca folosesti mai multe metode complementare, tot te izbesti de reticente si distorsionari ale datelor. asa ca ideea asta este f buna si cred ca ofera si date concludente. cool
Kiki
Scris: Monday, July 2, 2007 10:31 AM
Nivel

Andismom wrote:

,....

asta cu mistery shopping este o chestie super tare!!!!cool bravo

va spun eu ca una care a facut evaluari ale angajatilor, ca este f greu sa testezi angajatii si cum isi fac treaba. chiar daca detii instrumente bune de testare si masurare, chiar daca folosesti mai multe metode complementare, tot te izbesti de reticente si distorsionari ale datelor. asa ca ideea asta este f buna si cred ca ofera si date concludente. cool

Sigur ca ofera date concludente. Si orice companie care se respecta face mistery shopping. Si la noi se face si vai de tine daca nu iesi ok la mistery shopping. angry
Kiki
Scris: Monday, July 2, 2007 1:56 PM
Nivel

Al-Qaida are un plan spectaculos impotriva SUA

Detalii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.