Revista presei ... sau ce mai scrie lumea la ziare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, June 25, 2007 12:04 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Offf, nu mai suport canicula asta...banghead banghead banghead
MNiko
Scris: Monday, June 25, 2007 12:12 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki
Scris: Monday, June 25, 2007 12:14 AM
Nivel

Am vazut si eu stirea hohot hohot Pai astia nu stiu ce "animale" intra la noi pe listele de vot! uff
MNiko
Scris: Monday, June 25, 2007 12:15 AM

Kiki wrote:

Am vazut si eu stirea hohot hohot Pai astia nu stiu ce "animale" intra la noi pe listele de vot! uff

Dar ai vazut ca desi Doamna respectiva e la inchisoare pt frauda, catelul e in continuare pe listele de vot?
Kiki
Scris: Monday, June 25, 2007 12:17 AM
Nivel

Da, am vazut. De asta m-am si amuzat! sic
sousourel
Scris: Monday, June 25, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki
Scris: Wednesday, June 27, 2007 2:37 PM
Nivel

Kiki
Scris: Thursday, June 28, 2007 12:19 PM
Nivel

ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, June 28, 2007 1:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
sousourel wrote:

si eu care chiar ma intrebam daca ne protejeaza in vreun fel hainele!
stiu ca citisem undeva ca razele UV trec si prin haine!
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 9:48 AM
Nivel

Deputatii au decis cu unanimitate de voturi majorarea pensiilor cu 37,5% din salariul mediu brut pe economie, incepand cu 1 ianuarie 2008

Detalii, AICI

PS: In curand n-o sa mai muncim...o sa fie mai rentabil sa iesim la pensie....banghead
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 9:50 AM
Nivel

Mare atentie la alimentele pe care le cumparati!

Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) avertizeaza populatia ca in perioada caniculara sa manifeste mai multa atentie fata de alimentele achizitionate, in special la cele care prezinta un grad ridicat de perisabilitate din punct de vedere microbiologic

Presedintele Protectiei Consumatorilor, Dan Vlaicu, a atentionat cetatenii asupra atentiei sporite de pe perioada verii, atunci cand vor sa cumpere produse lactate, produse din carne proaspata sau produse din inghetata, informeaza NewsIn.

Oficialii ANPC atrag atentia consumatorilor sa verifice inainte de a cumpara alimentele modul de prezentare a acestora, adica mirosul sau culoarea si sa tina cont de faptul ca acele ambalaje care sunt bombate indica faptul ca deja continutul lor a inceput sa fermenteze si pot fi periculoase pentru sanatate.

De asemenea, la achizitionarea oricarui produs alimentar mai trebuie avut in vedere modul de depozitare a produselor, data durabilitatii minimale si etichetarea acestora.

Sursa
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 9:51 AM
Nivel

Vitezomani, luati-va adio de la masinile puternice!

Industria auto ar putea primi o grea lovitura, daca propunerea Parlamentului European de a interzice fabricarea masinilor care pot atinge o viteza mai mare de 162 km pe ora va fi aprobata. Masura face parte din strategia UE de protejare a mediului.

Detalii, AICI
Andi&Mariuca
Scris: Friday, June 29, 2007 10:15 AM
Nivel
Nivel: Senior

Kiki wrote:
Vitezomani, luati-va adio de la masinile puternice!

Industria auto ar putea primi o grea lovitura, daca propunerea Parlamentului European de a interzice fabricarea masinilor care pot atinge o viteza mai mare de 162 km pe ora va fi aprobata. Masura face parte din strategia UE de protejare a mediului.

Detalii, AICI

ehe, de cand astept eu asa ceva!bounce bounce bounce bounce mi se pare f buna ideea pt ca sunt o gramada de dementi si inconstienti care au senzatia ca a fi sofer "cool" inseamna sa iti intepeneasca piciorul pe acceleratie!closedtopic bataus bataus si cate nu se intampla din cauza teribilistilor care merg ca nebunii si sunt pericole publice. banghead Doamne fereste !

ce bine ar fi macar sa puna limitatoare de viteza la masini, cum am vazut in Japonia. acolo dc depaseai 80 mile la ora incepea sa urle o sonerie in masina si la unele modele, ti se bloca acceleratia astfel ca te obliga sa incetinesti!cool
MNiko
Scris: Friday, June 29, 2007 1:37 PM

Andismom wrote:

ehe, de cand astept eu asa ceva!bounce bounce bounce bounce mi se pare f buna ideea pt ca sunt o gramada de dementi si inconstienti care au senzatia ca a fi sofer "cool" inseamna sa iti intepeneasca piciorul pe acceleratie!closedtopic bataus bataus si cate nu se intampla din cauza teribilistilor care merg ca nebunii si sunt pericole publice. banghead Doamne fereste !

ce bine ar fi macar sa puna limitatoare de viteza la masini, cum am vazut in Japonia. acolo dc depaseai 80 mile la ora incepea sa urle o sonerie in masina si la unele modele, ti se bloca acceleratia astfel ca te obliga sa incetinesti!cool

Faina faza aia cu soneria. Le-ar trebui multora de pe la noi asa ceva.
Kiki
Scris: Friday, June 29, 2007 1:39 PM
Nivel

MNiko wrote:

Faina faza aia cu soneria. Le-ar trebui multora de pe la noi asa ceva.

Ati inebunit? Pai nu s-ar mai putea circula pe strada de atatea sonerii...poluare fonica hohot hohot hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.