Revista presei ... sau ce mai scrie lumea la ziare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Maria, ce ai dat tu in linkuri nu se vede la stiri...chiar m-am uitat zilele astea si nu am auzit nimic de nici un teatru...iar de romanii din diaspora, ce viata au, ce reusite, numai de 1 decembrie se aude la radio si se vede la tv...Pacat! Chiar sunt oameni valorosi plecati in strainatate.

La fel cu profesorul ala...vreo 2 zile s-a vorbit de el in continuu...pe urma? Nimic...

Rar se da o stire de bine de romanii din afara...dar de cei care fac rele, garlaaaaa...abia asteapta uliii sa mai faca cineva ceva rau ca sa inceapa show-ul.banghead

In fine, haideti sa nu facem acest topic o lupta intre pro romanii din afara si contra.
Daca se doreste deschidem un topic special cu DE BINE DESPRE ROMANII DIN STRAINATATE, ca sa colectam acolo toate vestile si stirile bune despre ei. scratch Ce ziceti?

Miri
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:
....
Daca se doreste deschidem un topic special cu DE BINE DESPRE ROMANII DIN STRAINATATE, ca sa colectam acolo toate vestile si stirile bune despre ei. scratch Ce ziceti?

Eu sunt PRO!sic Si nu e vorba de postul de televiziune!
Haideti sa lasam acest topic ceea ce s-a dorit a fi...stiri din ziare, asa cum sunt ele, bune si rele!
maria75
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/28/2006
Kiki, io n-am treaba cu diaspora. sunt de-ai nostri, vor nu vor. Nu eu am lasat asa, Dumnezeu. Topicul era,,ce se mai scrie in presa de azi". Deci in orice ziar.Articolele alea sunt din ,,Observatorul". Nu e vb de mass-media( care include tot, presa, Tv, radio etc) ci numai de presa.Faptul ca nu se da la TV...ce sa le fac? Dar macar sa stie lumea ca exista si alte categorii de ziare, ca se face si la noi ceva.Am pus si eu ce mai scrie lumea pe la ziare. Ca nu e ziar de scandal, e adevarat. Din pacate pt detractori, se mai scriu si lucruri bune la noi, nu numai de crime, boli, adulter, cuplaraie etc.
Sa nu mi-o luati in nume de rau, e greu sa tac cand vad ce se scrie si ca se insista numai pe o anumita latura sociala. Nu e drept fata de noi, in primul rind, nu?
Va pup ca ma cam dor ochii. ( off topic; cred ca niciodata nu am scris atatea postari intr-un timp asa de scurt). hai ca tot ii bine, zic eu!firstprize sanatosi sa fim ca restul...
Kiki
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:25 PM
Nivel

Maria, nimeni nu ti-o ia in nume de rau. Asteptam in continuare stiri. pupici

Miri, multam de suport! pupici
mihaela75
Scris: Thursday, May 3, 2007 11:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
In videoclupul ala de la Vama Veche unde e sexul oral ca au nu l-am vazut?fool Sau nu stiu eu ce e alaras Eu vad doi tineri beti crita sau drogati care fac un pic de exhibitionism si nu e chiar in public ca e intre ei acolo si noaptea cand copiii au plecat la culcare.Titlul exagereaza putin, scene dinastea, poate si mai si, gasesti pe toate plajele din lume la o anumita orahainoroc Asa sunt tineretzurileras
codruta
Scris: Friday, May 4, 2007 7:07 AM
Nivel

maria, am citit mai multa istorie decat ti-am lasat impresia ... (secventa anterioara a fost stearsa de AdrianaC).
Stiu ca drept de viata si de moarte nu are decat Dumnezeu si-ar fi un mare pacat sa ne substituim Lui.Dar mi-am permis sa-mi imaginez o societate care sa poata controla nasterile in anumite "familii".Am folosit ghilimele pt ca e prea mult spus familie cand vorbim de un amalgam de persoane,intr-o adanca promiscuitate unde copiii sunt facuti si tratati ca o marfa.Pe astfel de persoane le-as steriliza ...(secventa anterioara a fost stearsa de AdrianaC), constienta fiind ca (,)copiii ce se nasc in astfel de familii au toate sansele sa devina criminali (in sensul dat de Lombroso).Mi-am permis sa-mi imaginez o societate in care , axiologic vorbind, Iubirea sa primeze.Copiii crescuti in iubire, cu respect fata de oameni si frica de Dumnezeu,fara frustrari care sa refuleze la varsta adulta sau chiar mai devreme, n-au cum sa ajunga infractori.Poate sunt naiva, dar asta e lumea in care vreau sa creasca copilul meu.
Nu vreau sa ma intelegi gresit.Repet, nu am dreptul,moral, sa ucid/masacrez/torturez etc pe nimeni doar pt vina de a se fi nascut intr-o familie care nu-l doreste.Dar decat o mama care-si schingiuieste copilul, ca sa de-a bine la trecatori cand il trimite la cersit, mai bine o femeie sterilizata ca sa nu-l poata face pe acel copil.E solutia extrema dar traim intr-o societate in care e mai "comod" sa faci un copil si sa-l arunci la wc decat sa folosesti un prezervativ.Poate nu e potrivit dar imi vine in minte un citat care-mi sustine afirmatia: "nu aruncati margaritare in gura porcilor..."
Mi-e frica de cum as putea reactiona daca copilul meu ar pati ceva de genul fazei cu umbrela.Sau daca printre colegii de scoala ar fi un frustrat care ar veni cu arma in ghiozdan.Stiu ca exagerez dar cred ca hitler ar fi mic copil pe langa mine.Revoltat-va, aveti tot dreptul dar sunt o mama careia daca i-ai luat copilul, i-ai luat si mintile!

M-am lungit prea mult dar sper ca m-am facut inteleasa.
Revenind la topic,sunt constienta ca rolul presei este intai de manipulare si apoi de informare (din pacate), cred ca ne trebuie o mare doza de luciditate si obiectivitate pt a cerne "ce mai scrie lumea la ziare"

mommy
Scris: Friday, May 4, 2007 7:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Kiki wrote:

Ar merge si un topic "DE BINE DESPRE ROMANII DIN TARA" thumleft
mommy
Scris: Friday, May 4, 2007 8:19 AM
Nivel

Codruta, complet fals, utopic, rasist si periculos.
Asta este convingerea unuia din oamenii "crescuti in iubire, cu respect fata de oameni si frica de Dumnezeu"? oare
codruta
Scris: Friday, May 4, 2007 8:54 AM
Nivel

Miru wrote:

Complet fals, utopic, rasist si periculos.
Asta este convingerea unuia din oamenii "crescuti in iubire, cu respect fata de oameni si frica de Dumnezeu"? oare

in general, imi sustin opiniile cu argumente si apreciez pe cei care fac la fel.De data asta, am apreciat interventia ta seaca, lipsita de argumente, pentru ca m-ai fi atras intr-o polemica pe care, de dragul acestui forum, incerc sa o evit.
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, Da, asta este convingerea mea,pe care nu-ti cer nici sa o accepti,nici sa o respecti ci doar sa o ignori,considerand-o doar o opinie si atat.
TatyKS
Scris: Friday, May 4, 2007 9:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Haideti fetelor sa scriem doar ce se scrie prin ziare ... chiar nu are rost sa va contraziceti. Stiu ca fiecare are parerea ei , pe care nimeni nu trebuie sa o schimbe si va inteleg pe fiecare in parte. Si eu am parerea mea ... uneori de nervi chiar si rasisita, dar nu vreau sa mai comentez aici pentru ca nu vreau sa se inteleaga gresituff . Codruta chiar te inteleg si cred ca fiecareia dintre noi, daca i-ar face cineva ceva puiului ei ar deveni mai rau ca Hitler ... si te mai inteleg si in legatura cu "femeile " care nu ar trebui vreodata sa nasca ca sa isi chniuie copiii, sa ii arunce si sa ii omoare uff plans ...iar altele saracele se chinuie o viata ca sa poata aduce pe lume o fiinta nevinovata si pura. Eu cred ca la asta s-a referit Coduta si nu cred ca e vorba de rasism ... nu vreau ca cineva sa se supere , este doar parerea mea ... na ca m-am bagat si eu in seama
kali
Scris: Friday, May 4, 2007 9:59 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Incerc cu greu sa ma abtin...
Nu stiu pe de rost regulamentul acestui forum, dar nu mi se pare ok sa se faca atatea afirmatii rasiste fara vreun avertisment, ceva.
Parerea mea e ca ar fi cazul sa se stabileasca o limita, daca voi nu puteti.
Ema
Scris: Friday, May 4, 2007 10:05 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Din pacate, asasinul e un roman, fostul sot al servitoarei romance care lucra pentru batrini.
Au fost gasite urme de singele batrinilor pe pantofii romanului si el stia unde e ascunsa cheia de rezerva a casei.

http://www.ansa.it/opencms/export/site/visualizza_fdg.html_2143504733.html

In presa italiana sint scrise o multime de fapte, dar la rubrica cronaca, des sint nume de romani.
De ce nu gasim nume de spanioli, greci, austrieci, englezi, nemti..etc
De ce sint des intilnite nume de romani si albanezi?

sint pro pentru topicul "De bine despre romanii din tara" cit si pentru" De bine despre romanii din strainatate"

mommy
Scris: Friday, May 4, 2007 10:11 AM
Nivel

codruta wrote:

in general, imi sustin opiniile cu argumente si apreciez pe cei care fac la fel.De data asta, am apreciat interventia ta seaca, lipsita de argumente, pentru ca m-ai fi atras intr-o polemica pe care, de dragul acestui forum, incerc sa o evit.
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, Da, asta este convingerea mea,pe care nu-ti cer nici sa o accepti,nici sa o respecti ci doar sa o ignori,considerand-o doar o opinie si atat.

Argumentele ar fi nenumaratii criminali nascuti si educati in "familii bune" si nenumaratii oameni buni nascuti in "anumite familii" (cum le spui tu). As fi putut sa iti dau argumentul cel mai des intalnit in topicurile antiavorturi, cel cu Beethoven, nascut dintr-o mama prostituata, bolnava de sifilis.
Mult mai calma azi, mi-am editat mesajul. Exista argumente (nu le-am sters), inteleg in parte si opinia ta, dar cred ca exista si alte solutii.
Kiki
Scris: Friday, May 4, 2007 11:29 AM
Nivel

Fetelor, s-a cam incins atmosfera aici.pale

Haideti sa nu ne abatem de la menirea topicului, acela de a informa ce mai scrie presa...nu trebuie sa ne luptam fiecare cu lista de argumente intr-o mana si sabia in alta!nu
AdrianaC
Scris: Friday, May 4, 2007 11:35 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am stat deoparte pana acum si am asteptat sa vad daca exista o singura persoana macar care sa isi dea seama ca s-a sarit de mult limita admisa pe acest forum, in acest topic.

Au fost cateva persoane care au sesizat acest lucru, unele chiar in acest topic, altele pe messenger.

Imi pare rau ca trebuie sa intervin pentru ca eram convinsa ca puteti sa faceti schimb de informatii si pareri si intr-un fel care sa nu duca la diverse polemici si comportamente neadecvate acestui forum.

Se pare ca unele persoane trebuie sa fie atentionate din cand in cand pentru a nu se abate de la regulamentul acestui forum, regulament valabil pentru TOTI MEMBRI FORUMULUI !

"LIMBAJUL

• Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen, sau ironic-ofensator.
  • Nu este permis atacul la persoana.
  • Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.
    "

MESAJELE

• Fiecare user este responsabil de continutul mesajelor sale.
  • Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
  • Orice informatie introdusa de dumneavoastra va fi stocata in baza de date.
  • Nu raspudeti doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.
  • Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul respectiv.
  • Nu se accepta abaterea de la profilul unui forum.
  • Evitati provocarea de mesaje offtopic.
  • Nu citati integral mesajului anterior! (Daca este necesar, citati portiunea de text la care faceti referire. Citarea integrala a unui post este acceptata daca mesajul citat nu este vizibil si nu se mai intelege altfel contextul).
  • Pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi exclusiv functia : mesageria privata. (PM)

SANCTIUNI

• Mesajele care nu respecta prezentul regulament vor fi editate sau sterse.
  • Daca publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare, puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor.
  • Orice membru care incalca regulamentul va primi avertizare privata.
  • Nerespectarea vadita a avertizarilor primite din partea administratorului sau moderatorilor acestui forum poate duce la suspendarea sau blocarea contului.
  • Sunt permise exceptii in functie de caz, dar nu sunt acceptate incalcarile sistematice ale regulamentului.

CEA MAI IMPORTANTA REGULA A ACESTUI REGULAMENT: RESPECTATI REGULAMENTUL si VETI FI RESPECTAT!!!

O parte din mesajele postate aici au fost editate de catre mine. Persoanele care au depasit limita admisa se stiu si singure, asa ca nu are rost sa trimit acum avertizari pe PM.

Va rog sa pastrati acest topic exact asa cum s-a dorit a fi, si anume unul de informare.

Fiecare este liber sa posteze articole (sectiuni de articole, mai precis) din ziarele pe care le citeste, precizand intotdeauna sursa (iar daca articolul este aparut intr-un ziar online - link catre articolul respectiv), fara a incalca insa legea copywrite-ului.

Nu inseamna ca aici se doresc a fi postate numai articole "de rau" sau numai articole "de bine".

Comentariile aduse nu trebuie sa exprime judecati de valoare.

Nu mai comentez mai mult, pentru ca cred ca s-a inteles ideea.

• Utilizatori in acelasi subiect
    NU poti posta subiecte noi in acest forum.
    NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
    NU poti sterge postari in acest forum.
    Nu poti edita postari in acest forum.
    Nu poti crea sondaje in acest forum.
    Nu poti vota in sondaj in acest forum.