Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu m-am uitat de mai multe ori pe inregistrarea aia (nu de placere in orice caz) si am observat ca d'soara cu pricina e destul de batrana (la un moment ii arata fata, dar in trecere asa), plus la felul in care era imbracata tind sa cred k e o aurolaca d'asta de pe plaja, pe care baietzasii au imbatat-o si na, toata lumea a vazut ce a iesit |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Aurolaca sau neaurolaca.....oricum ar fi ne facem naibii de ras! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu prima data am crezut ca e barbat..asha dupa cum se misca , dar apoi i-am vazut pieptul si m-am lamurit Se poate sa fie si cum zici tu Ira...se pare ca au facut-o pentru distractie |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Incredibil!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| codruta wrote:Ema, si eu cred ca ai dreptate.
Insa te poti consola cu ideea ca daca in italia sunt destui romani care ne fac de rusine, marea majoritate au ramas aici, printre noi, facandu-ne viata mai interesanta ca altfel ne-am plictisi daca n-am avea atatea griji.
Atata mare tambalau ca s-au omorit alea pe acolo. dar cand a venit americanul ala si l-a omorit pe Teo Peter iar americanii l-au scos basma curata, de asta de ce nu amintiti? Macar astea 2 o sa primeasca pedeapsa ca..deh, vezi Doamne, nu-s americance. Zicea cineva o chestie: ,, intr-o gara sunt 250 de persoane. 2 persoane dorm pe banca. Vine unu' si face un reportaj. filmeaza numai pe cei 2 care dorm, nu si pe restul de 248 care isi vad de treaba linistiti, asteptand trenul". No cam asa si cu cei care au plecat dincolo. Ai nostri. Nu stiu cum, frate, ca ei le vad pe toate numai in negru.Si numai ce-i rau. Eu nu inteleg faza asta. Pai daca aici e tot ce-i mai rau, nu ar trebui ca EU, cea care stau zi de zi aici, sa vad in negru si ceilalti, de ,,dincolo" sa imi ridice moralul? Dar vad ca-i pe invers. Nu inteleg faza asta deloc! Aia de peste ocean se omoara intr-o veselie ( si nu oriunde- in scoli!!!), aia din Orient fac masacrele de pe lume, americanii au busit Hiroshima si Nagasaki( si acum sunt mii de oameni care suporta consecintele), nemtii au exterminat in masa...dar nu! Noi tre sa vedem numai ca 2 muieri i-au scos ochiul alteia ca...( nici nu mai conteaza). Macar poate alea s-au certat. Sunt milioane de oameni care au murit fara sa fi facut nimic rau la viata lor. Peste tot, dar peste tot in lumea asta, exista criminali, pedofili, imbecili- macar de i-am fi lansat noi in lume...Cine zice ca unul sau altul ,,ne fac de rusine" sa vorbeasca, rog din suflet, in numele lui, adica sa zica:,,romancele alea 2 m-au facut de rusine". Ca pe mine, una, nu m-a facut nimeni de rusine. Singura care ma poate face de minune sunt eu si numai eu.Nu trebuie sa se duca o amarita cu 2 copii sa se prostitueze si sa o omoare pe alta cu umbrela( vad ca se insista mult pe umbrela asta, de parca ar intrece crima asta ororile mai-marilor lumii)pe afara ca sa ma fac eu de rusine.
Este, oare, interesat, cineva de aici, sa puna intr-o lumina negativa tot ce tine de Romania? Pt ca vad ca numai articole de astea se posteaza. De ce nu postati si despre unele reguli de-a dreptul idioate ale UE privind privatizarea la sate? Dar despre Mafia italiana?( ca traficantii de droguri de acolo au venit incoa- a propos de curatenia in Europa- sa si-i tina italienii acolo, ca nici noi nu avem nevoie de ei). Dar hotii de la Rosia Montana, Gold Corporation? etc etc etc Toata lumea vorbeste de mizeria de la noi. dar prin pozele postate pe site, ca sa iau numai un exemplu, totul arata ft fain. Vad mamici de la noi vesele, cu bebelasi frumosi, vad poze de la munte extraordinare, si, pe de alta parte, mamicile care au ales sa plece dincolo sunt tot cu capsa pusa pe noi, astia, romanii. Dar, helllooo, si noi suntem INCA romani! Pe noi nu ne luati in calcul? No ce sa mai inteleg de aici? Nimic, sa traitz'! P.S. astept rosiile( sau pepenii, dupa caz)
Mesaj editat de AdrianaC |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Maria...cam acida exprimarea dar total realista. De multe ori, 99 % din cazuri, gandesc la fel. Peste tot e aceeasi chestie, aceleasi gunoaie, aceleasi crime, etc. Partea proasta e ca nu numai strainii "ne vorbesc" de rau ci noi, romanii, o facem inzecit. Cu asta nu sunt si n-am sa fiu niciodata de acord!
Mesaj editat de AdrianaC |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Daca o sa gasesc stiri bune despre romani (in presa italiana) o sa le postez aici. In seara asta am gasit in schimb asta:
http://www.ansa.it/site/notizie/regioni/calabria/calabria.html
Nu are legatura cu crima de la Roma, tot crima e dar in Calabria. Au fost descoperiti 2 batrini sot si sotie casapiti cu toporul, alaltaieri. Pare ca ar fi suspectati si nu numai, menajera romanca si concubinul ei. Nu e confermat 100% ...dar ...
Nu e nimic personal, aici dam ce gasim prin ziare si ce consideram important. Respect opinia voastra, a tuturor...faptele sint astea insa! Dincolo de orice comentariu sau opinie personala, faptele vorbesc...
|
|
| Of, Ema...mama dar ce mai folosesc of-ul asta azi! Ce sa-ti spun...stirile pe care le gasesti tu sunt reale si dureroase si da, nu cred ca exista multe articole depre romanii buni. Topicul era "ce mai scrie lumea prin ziare", asa ca...asta e! |
|
| leut wrote:Maria...cam acida exprimarea . Lumea-mi zice ca-s abrupta. si stiu asta. Ma Ema, dar altceva nu mai scrie presa italiana? Decat numai de romani care ucid cu sete italieni? Faptele conteaza? Pai daca-i asa, mesajul meu anterior e plin de fapte care nu onoreaza marile puteri ale lumii. Ai ma, trebuie sa fie si ceva malitiozitate la mijloc sa scrii numai de rau. Si Ramona badescu e acolo. pe ea de ce nu a facut-o nimeni de rusine? Ca daca italienii credeau despre noi ca suntem ratati, ea demult trebuia sa fie ca strutul. Si cand colo...Si cred ca in timp ce romanii aia nush ce faceau nu stiu cui, alt neamt o sugruma pe una, alt englez viola un copil, un olandez isi omora pretena Karl etc etc etc. Dar acuma nu m-oi apuca sa caut stiri cu crime pe net, Doamne si fereste! |
|
| Maria, nu am vrut sa sune asa! Departe de mine gandul de a cataloga pe cineva. Nu-mi propun in general. Asta am simtit dupa ce am citit ce-ai scris. Sper sa nu te fi suparat, ca n-ai de ce, crede-ma! |
|
| ma Leut, cum sa ma supar? Pe ce? Pe cine? Nu, dar stiu ca sunt mai seaca, asa, mai abrupta( asa-mi zice chiar familia). dar nu ma supar. E un defect pe care mi-l asum. Acuma sa revin( iar). Ce mai scrie presa...Pai hai sa va zic. Romania literara: România literara Nr.13 din 6 Aprilie 2007 ( v. art. Corespondenta din Germania - Cartile, din nou la mare cinste! - de Rodica Binder. Sunt si romani, o gramada, de care nu se vorbeste pt ca nu fac circ. Ei construiesc, cu migala si truda, un edificiu pe care toate ziarele de scandal din lumea asta nu-l mai pot darima. Daca suntem asa de retardati, de ce vara-mea primara e acuma( chemata!) la nush ce conferinta stiintifica in Franta, ca sa prezinte nu stiu ce material. Deci aia platesc casa, masa numai pt ca ea sa se duca sa citeasca nu stiu ce. hai sa zicem si ce-i bun, daca tot e sa zicem. Ca cine mai intra pe aici si vede ramane cu impresia ca astia suntem noi. Nu, dom'le, nu suntem astia. Sunt cativa, e drept, care fac niste chestii de -ti sta mintea-n loc.la noi exista cultura, exista arta , exista schimburi culturale internationale. Copiii din scolile noastre intra in parteneriate cu alte scoli, vin copii din toata Eurpa, cazati la romani, si pleaca de aici fericiti. Acuma...depinde si ce vrea fiecare sa vada. Cine vrea sa vada frumosul, il vede si-n noroi. Si cine vrea sa vada uritul, il vede si in crini. Stiti ce mai cred eu? ca si TV -ziunile de pe la noi accentueaza asta si inoculeaza, treptat, in subconstient, ca suntem vai de loc. Trebuie un efort de obiectivitate. Nu zic ca suntem ,,the best"( ar fi patriotard), dar nici scursorile Europei.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce s-au mai incins discutiile pe aici...va citesc si va dau dreptate fiecareia, in parte.... Am cateva comentarii legate de romanii plecati" dincolo", dar pentru ca nu vreau sa fiu off , o sa -mi pastrez ideile pentru alt topick, unde sa spunem si bune si rele despre cei plecati din tara...Sau numai bune...sau numai rele... Ce ziceti? |
|
| Nu s-au incins, dar trebuie sa se faca o diferenta intre ziarele de scandal, care reflecta numai o parte a unei societati si servesc gustul publicului pt cancanerii, si realitatea.Realitatea sociala, politica, etnica etc nu poate fi numai buna sau numai rea. daca eram noi ai mai rai Faust s-ar fi scris la noi, nu? Revin cu un link, stiu ca nu intere, e cultura, dar e vb de un nou teatru in Bucuresti: http://www.ziare.ro/articol.php?id=1178165869 apoi: aici e un articol despre Diaspora si despre o tipa care a reusit sa razbeasca. http://www.observatorul.com/Default.asp?action=articleviewdetail&ID=5361 Si daca tot veni vorba de fapte, sa ne amintim de profesorul de la Virginia Tech care s-a sacrificat pt a-si salva studentii. ERA si el ROMAN!Oar despre ei de ce nu se vorbeste? Aici? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Despre profesorul de la universitate s-a vorbit 24 de ore, pe toate canalele de stiri din tara si din strainatate...apoi s-a asternut uitarea! Au iesit la rampa - pentru a cata oara in acest an? - doar lucrurile negative despre romanii plecati din tara... De ce nu am discutat chiar noi, aici pe forum, despre profesorul care si-a salvat elevii?Se pare ca prostituatelor li se acorda un mai mare interes..... Diferenta intre cele doua cazuri e diferenta dintre "a muri" si " a omora"...A murit un roman..... un roman a omorat pe cineva... |
|
| C'est la vie! A, as avea o intrebare:( ma da' ce ma prinse topicul asta)- asadar: daca un asiatic a killer-it 30 oameni in America, asta inseamna ca toti asiaticii sunt niste criminali si niste bolnavi psihic? |
|
|