Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu am cuvinte....sau am cuvinte dar prea urite la adresa personajelor astea!
Cite familii distruse din cauza unor imbecili...
|
|
| Mereu am afost mandra ca sunt romanca, ca suntem ospitalieri si primitori si... Cand aud de astfel de cazuri.... .. si cand te gandesti ca restul lumii ne judeca dupa ei, dupa imbecilii(bine ai zis Ema) astia, care n-au vazut in deschiderea granitelor decat posibilitatea de a fura mai mult. O sa ajungem oare sa ne fie rusine sa spunem ca suntem romani? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Uite asa ne facem tara de ras si de aia n-are nimeni niciunde incredere in noi, romanii. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Chiar dupa ce am citit aici despre crima din Roma, am vazut si la stiri...in plus, acum arata o satra de romi, langa Lyon, care e formata din 500 de persoane! Bineinteles ca traiesc la fel ca si la noi, in baraci improvizate si intr-o mizerie de nedescris.... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Nu pot sa cred ne-am facut si ne facem de ras ,chiar ca ajungi sa-ti fie rusine sa spui ca esti roman . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| hai fetelor, chiar e exagerat, in America in fiecare zi se omoara lumea, plus cu atentatul ala de la 11/9, sau cele din Madrid si Londra - si uite nu cred k vre-unui american sau arab ii este rusine de ceea ce este... sau femeile care sunt casatorite cu cei de origine araba si au casnicii fericite - le intereseaza de vorbele scoate in general despre femeile care "umbla" cu arabi? acestea sunt IDEI PRECONCEPUTE orice societate are si scursurile sale - iar imbecilii sunt aia care judeca o natie intreaga dupa cativa retarzi... daca m-as supara sau mi-a fi rusine de cate ori mi-a zis cineva ca rusoaicele sunt asa sau asa - pai intram in pamant de rusine, eu personal nu ma simt, plus k stiu cum sunt rusii in colectivitatea lor - asa k, pot demonstra contrariul oricarei persoane, indiferent de remarcile rautacioase.... |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu cred ca fiecare tara are scursurile lor. Acum ca Romania a intrat in UE este o sursa buna pentru ziare sa vanda cat mai multe copii. Nu cred ca suntem mai rai decat altii. Si italienii au uscaturile lor, si americanii, si englezii si asa mai departe. Sa nu-mi spuneti ca exista popor perfect.
Nu ne place sa auzim ca iarasi romanii au facut de-alea nefacute cum nici altora nu le place sa-si vada conationalii prin ziare. Eu citesc si ziare italiene si romanesti si englezesti si mereu apare cate o crima, un viol, un furt. Ca e de-al lor ca e turc sau mai stiu eu ce, ziarul trebe sa se vanda si el.
Eu pana acum nu am vazut, sau poate au fost cateva cazuri, cand ziarele au laudat pe cei care nu sunt de-ai lor. Si nu pot sa cred ca toti suntem niste scursuri. Dar pe alea bune nu le scrie nimeni caci nu atrag pe nimeni.
Si nu mi-e rusine ca sunt romanca si nici nu-mi este rusine de tara mea caci nu ma identific cu toti nenorocitii. Atat timp cat aduc un serviciu societatii si nu dau in cap sunt la fel de mandra de originea mea ca si un francez sau un neamt sau orice alta natie.
|
|
| Fetelor nici eu nu am nimic impotriva romanilor din Italia, cu toate ca ma tin departe de ei Sigur sint si persoane cinstite, muncitoare, care-si vad de treaba lor...dar cam putine! Foarte multi au venit la furat, inselat, prostituit si cauta cistigul usor...
Si apoi hai sa recunoastem ca astea 2 cazuri despre care am scris, sint chiar crime stupide! Nu cred ca in Italia, unui italian i-ar venii in minte sa infinga virful umbrelei in ochiul cuiva...
Nu m-am gindit in primul rind la numele urit care si-l confirma zi de zi romanii....in primul rind m-am gindit la familiile distruse care au ramas in urma acestor crime!
Sigur si italienii au uscaturile lor, dar nu cred ca asa multi vin in Romania sa omoare lumea...
|
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| cu siguranta putini vin in Romania sa omoare lumea, in schimb suntem vizitati de o groaza de pedofili din Europa de Vest si de tot felul de indivizi, care au impresia k aici femeile sunt de vanzare... si daca tot vorbim despre cazuri de omucidere - grecul ala, care in urma cu ceva timp a omorat o tipa de la schimb valutar aici in RO, si uite acu cateva sapt.in urma am vazut pe postul acasa la povestiri pe un domn, chiar italiano vero, care s-a casatorit cu o romanca, o venit in tara si nu stiu prin ce modalitati juridice i-a luat casa, si saraca femeie a ramas in strada...
P.S. am avut un amic care lucra la Security intr-un mall din Marseiille, pai la cate cazuri mi-a povestit el despre arabi pe care i-a prins si sa vezi cum si ce furau - pai domne romanii sunt mici copii pe langa ei |
|
| Ira, eu nu m-am referit la pedofili sau la barbatii care vin in Romania pentru femei.
Am semnalat numai 2 cazuri care se comenteaza singure...
Nu stiu cum sint priviti romanii in Franta sau alte tari europee... In Italia sint considerati printre cei mai rai emigrati: hoti, asasini, prostitute...
Cei care vin sa munceasca si-si vad de treaba lor sint ok...restul ar putea sa plece de unde a venit...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ce sa zic...nasol! Ira are dreptate in mare: suntem etichetati cu totii pentru cativa care fac rau!
nasa lui Andi traieste de 7 ani in Germania. are acolo o afacere, un restaurant, sunt oameni respectati in comunitatea lor, sunt muncitori si cinstiti. insa imi povesteste mereu cum o lumea o vede "romanca" si nu scapa de eticheta asta chiar daca e o persoana ok. si mereu are oaspeti, clienti acolo care ii spun despre romani si ce fac ei. si mereu e suparata foc si imi zice ca ii e rusine... |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Parerea mea? Autoritatile romane, dar si cele straine poarta o mare vina...pai cum domnule atatea sute de tigani stau pe strazi la cersit, sau fura, sau dau in cap si politia nu-i prinde sa-i trimita acasa, ba in loc sa spuna ca sunt rromi spun ca sunt romani (mai ales in ziare), cer azil ca sunt asupriti in Romania sau mai stiu eu ce...si un tanar cinstit care isi cauta doar o viata mai buna (in sensul de studii, vizite, largirea orizonturilor) il opresti si nu-i dai viza sau il trimiti acasa. Cum vine asta?
Un caz real: un asistent de la facultatea pe care am absolvit-o, un tanar cu perspective mari, indragostit de Istorie a fost gasit mort in garsoniera sa in urma unui atac de cord. Saracul de el incerca sa obtina visa ptr UK unde isi facea doctoratul si mai avea nu stiu ce de rezolvat si i-a fost refuzata de n ori, fara sa fi comis vreun deict. Iubita lui era si ea acolo. A facut o suparare foarte mare si...pentru moartea lui cine a platit? Nimeni! A lasat in urma o mama singura, indurerata, fara un venit macar pentru a-i face pomenile (se pare ca era si ea foarte bolnava si el cel care aducea banii). A fost inmormantat in mare parte de colegii de la facultate.
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Am vazut si eu stirea si m-am ingrozit. Si ma gandeam ca e ceva cu noi, romanii, cred ca suntem campioni la crime groaznice din motive stupide. Daca te uiti la stirile de la ora 5 te ingrozesti de ce se intampla prin satele noastre. Tot aud teorii ca, vezi Doamne, dupa revolutie, televizorul a stricat poporul. Iar la sate, stane si prin nu stiu ce coclauri (unde nu se prinde decat TVR1, daca s-o prinde si ala si s-o uita cineva), se omoara si se schingiuesc oamenii de parca tot in evul mediu suntem. Nu-i convine omului cum i-a gatit nevasta, bea un litru de tuica si baga cutitul in ea. Sau ii da vecinului cu securea in cap ca i-a daramat gardul. Nu ca la oras nu s-ar intampla destule, ca vad ca se poarta armele in ultima vreme... Si sunt de parere ca pedepsele pentru crime, violuri si talharii sunt prea mici. Romanul trebuie sa stie de frica, cu vorba buna nu merge. Si strainii sunt partinitori, dar si noi avem bubele noastre, of! |
|
| Ce curaj au sa scrie in ziarul AZI ca Vanessa a fost "intepata in ochi"....in loc sa relateze ca i-au infipt umbrela in ochi pina a-i strapunge artera cerebrala
http://www.azi.ro/actual.htm
si aici alt articol
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=178042
asteptam sa fie facuta dreptate!
|
|
| Ema a scris: "Si faptul asta s-a intimplat la numai citeva zile de cind un tigan roman, a omorit patru tineri italieni. Conducea beat mort un furgon si i-a accidentat. Tineri erau in motorino si conduceau regulamentar. Cei trei baieti si o fata au murit imediat."
Pentru preciziune: Tziganul se cheama Marco Ahmetovic O fi roman? Italia are multi ROM, unii sunt ai lor, multi vin din exIugoslavia
Alte informatii mai jos: http://www.adnkronos.com/IGN/Regioni/Marche.php.
http://www.adnkronos.com/IGN/Regioni/Marche.php?id=1.0.899719894 Ascoli Pieno, rom ubriaco travolge e uccide 4 giovani
L'uomo era alla guida di un furgone che è piombato addosso ai ragazzi mentre viaggiavano su alcuni scooter per andare a prendere un gelato. In gravi condizioni un quinto giovane
http://www.adnkronos.com/IGN/Regioni/?id=1.0.899719894ascolta la notizia Ascoli Piceno, 24 apr. (Ign) - Quattro giovani sono morti nella notte ad Appignano, in provincia di Ascoli Piceno, dopo essere stati travolti da un furgone guidato da un rom ubriaco.
I ragazzi, tutti minorenni, erano andati a prendere un gelato con i loro scooter quando il mezzo gli è improvvisamente piombato addosso. Quattro di loro sono deceduti sul colpo, un quinto è invece ricoverato in gravissime condizioni in ospedale.
L'investitore, un 22enne di origine rom, è da ieri nel carcere di Marino del Tronto Ad Appignano i funerali dei quattro giovani investiti da un furgone
Il sindaco: ''Sono state fatte tante azioni per dare una giusta collocazione alla comunità che non fosse su questo territorio. Oggi è però il momento del silenzio, del rispetto e dell'abbraccio a queste famiglie''
http://www.adnkronos.com/IGN/Regioni/?id=1.0.902408186ascolta la notizia Ascoli Piceno, 25 apr. - (Adnkronos) - Sono cominciati alle 15.30, nella chiesa di Appignano del Tronto (Ascoli Piceno), le salme dei quattro ragazzi travolti da un furgone, guidato da Marco Ahmetovic, 22 anni, di origine Rom, lunedi' notte lungo la strada provinciale ad Appignano. Eleonora Allevi, 18 anni, Davide Corradetti, 15 anni, Danilo Traini, 16 anni, e Alex Luciani, 15, vegliati tutta la notte da parenti, amici e concittadini nella camera ardente allestita nell'obitorio dell'ospedale Mazzoni di Ascoli Piceno. I giovani saranno cosi' salutati da tutta la comunita'.
I quattro ragazzi sono stati travolti mentre in scooter, erano in totale otto su quattro motorini, stavano andando a prendere un gelato a Castel di Lama lunedi' sera, intorno alle 23. Su di loro e' piombato il furgone guidato dal giovane Rom, ubriaco, che guidava ad alta velocita'. Ha travolto tre dei motorini che sono andati subito a fuoco. Eleonora, Danilo e Davide sono morti sul colpo. Alex mentre veniva portato in ospedale. Il corpo della giovane ha preso fuoco, il fratello Leonardo, 16 anni, che era insieme a lei sullo scooter, ha tentato di salvarla insieme ad un altro giovane ma le fiamme glielo hanno impedito. E' ricoverato al Mazzoni con una prognosi di 30 giorni. I quattro ragazzi sopravvissuti sono sotto shock. Uno di loro, che era in cima alla fila dei quattro scooter, e' riuscito a schivare il furgone che stava andando addosso al gruppo di motorini, che proseguivano in fila indiana.
Marco Ahmetovic, anche lui ferito leggermente durante lo scontro, dopo qualche ora nell'ospedale Mazzoni di Ascoli Piceno, e' da ieri pomeriggio nel carcere di Marino del Tronto (Ap). Questa mattina avrebbe dovuto incontrare il suo legale ma non e' stato possibile perche' era ancora sotto l'effetto di sedativi. Domani potrebbe essere ascoltato dal magistrato.
Ad Appignano, continuano le polemiche sulla presenza della comunita' Rom, da cui proviene Ahmetovic, e che, poco dopo l'incidente, hanno abbondonato l'area vicino la ex discarica Relluce dove era alloggiata. In quella zona, c'e' anche un edificio di proprieta' del Comune di Ascoli Piceno, ma sita nel territorio di Appignano, che era stata nei mesi scorsi al centro di numerose polemiche. Gli abitanti hanno continuato a protestare, dicono, per la presenza rumorosa della comunita' Rom e per atti di violenza polemizzando anche contro il sindaco Nazzarena Agostini, che si stava muovendo per risolvere la questione.
''Sono state fatte tante azioni -ha detto l'Agostini- per dare una giusta collocazione alla comunita' che non fosse su questo territorio. Oggi e' pero' il momento del silenzio, del rispetto e dell'abbraccio a queste famiglie''.
|
|
|