revenirea menstruatiei dupa perioada alaptarii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodique
Scris: Monday, June 15, 2009 12:35 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna noaptea la toata lumea..

am o intrebare tehnica inainte de toate: subiectul de aici http://forum.7p.ro/alaptarea-si-menstruatia.aspx?g=posts&t=909&p=2 e inchis? pentru ca nu pot posta un raspuns acolo... banuiesc ca singura explicatie asta e.

si apoi; eu am alaptat fetita mea 1 an si 8 luni, ea acum are 1 an si 11 luni; gasesc undeva materiale mai detaliate despre amenoreea secundara? sau ceva strict tratat pe legatura dintre perioada de alaptare si intarzierea menstruatiei de dupa alaptat? daca nu materiale pe net, poate studii pe la bibilioteci medicale; sau carti de specialitate... asta peste ce explicatii mi-ar mai oferi doctorii; as dori sa studiez si eu un pic problema, caci stiti cum e cu doctorii, n-au timp sa stea la povesti campfire si eu chiar vreau sa inteleg problemele pe care e posibil sa le am.. bataus

multumesc pt.eventualele raspunsuri!
(si vis-a-vis de clasamentele fetelor de la subiectele de mai sus, na ca eu v-am luat locul 1 cred... sunt singura careia nu i-au venit rusii de 1 an si 11 luni de la nastere? plus cele 9 de sarcina... am acusica 3 ani de la UM alcool)
ingerash
Scris: Monday, June 15, 2009 10:36 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Kiki
Scris: Monday, June 15, 2009 12:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Da, topicul este inchis, pentru ca cel pe care ti l-a scris Inger este activ. Si nu pastram doua topicuri pe acelasi subiect ca sa nu ne incurcam in ele. pupici Bun venit pe forum! Si sper sa gasesti un raspuns la problema ta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.