Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Moeciu m-ar incanta si pe mine |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Am sunat sa vad care sunt preturile la Pensiunea Alex din Sinaia, iar pretul per pachet, 28 dec - 2 ian, cazare 5 nopti in apartament cu pensiune completa si masa de Revelion inclusa este de 2.400 RONi.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| AdrianaC wrote:Am sunat sa vad care sunt preturile la Pensiunea Alex din Sinaia, iar pretul per pachet, 28 dec - 2 ian, cazare 5 nopti in apartament cu pensiune completa si masa de Revelion inclusa este de 2.400 RONi.
In euro cat ar veni??? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adica 24.000.000 lei vechi , de persoana ? Sa fiu sigur ca am inteles eu bine ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Am sunat sa vad care sunt preturile la Pensiunea Alex din Sinaia, iar pretul per pachet, 28 dec - 2 ian, cazare 5 nopti in apartament cu pensiune completa si masa de Revelion inclusa este de 2.400 RONi.
Scump, doamna, scump, vorba reclamei! |
|
| Kiki wrote: Scump, doamna, scump, vorba reclamei!
|
|
| Maria & mami wrote:Adica 24.000.000 lei vechi , de persoana ? Sa fiu sigur ca am inteles eu bine !
Nu mai !!! 24 mil lei vechi 2 persoane, tot tacamul . Plus ca daca mai ai si 2 copii cum sunt eu de exemplu, sunt inclusi in pret . E super oferta, ce sa mai zic !
Rody, in euro ar veni cam 700 - 750 euro (in total, cazare 5 nopti + pensiune completa + masa festiva de revelion, 1 apartament format din 2 camere - separate sau nu cu perete, dar ca spatiu sunt cat 2 camere, cu pat dublu si canapea extensibila, baie proprie, incalzire si tot tacamul). |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ma bag si eu ca musca-n lapte : Daca se inchiriaza o vila intreaga nu iese mai ieftin? Bine, sa stiti in principiu cate persoane/familii doresc sa vina (vad ca nu prea se-nghesuie fetele ), sa supuneti la vot cate zile/nopti doriti sa stati si banuiesc ca nu pe toate va intereseaza pensiune completa cat veti sta acolo, ci poate partiala si in special masa de Revelion...nu dati cu rosii, ma gandeam scriind...astia impun pachete mai scumpe de sarbatori, ca sa faca bani mai multi, dar cred ca se poate discuta cu ei, de preferabil direct cu proprietarii, nu prin agentii. |
|
| Aha...Multumesc adi pt informare o sa negociez cu sotul,pote vin doar eu si Elo |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
Se poate sa participam si noi, dar cu cazarea in alta parte?Eventual sa platim masa de revelion la pensiunea voastra si sa fim si noi alaturi de voi?Pt noi e un pic cam scumputz...Just asking ... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Rody wrote:Aha...Multumesc adi pt informare o sa negociez cu sotul,pote vin doar eu si Elo
Ce mi-ar placea sa te cunosc ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Ce mi-ar placea sa te cunosc ! Si mieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
| stele_pe_cer wrote:Se poate sa participam si noi, dar cu cazarea in alta parte?Eventual sa platim masa de revelion la pensiunea voastra si sa fim si noi alaturi de voi?Pt noi e un pic cam scumputz...Just asking ...
Pot sa ma interesez, dar daca aveti alte oferte ieftin si bun, spuneti si voi, ca nici eu nu tin mortis sa arunc cu banii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Sinaia si Moeciu sunt super-idei, dar vad ca fetele nu se prea inghesuie. Eu lucrez pe 31si pentru mine ar fi foarte riscant sa-mi iau liber, pentru ca nimeni nu-si ia liber in decembrie, nici macar directorul. Pur si simplu nu e voie. Dar poate as putea baga un medical. Dar sincer, preturile mi se par mari-mari.Pe mine personal nu ma intereseaza deloc confortul si nici altceva decat sa va cunosc. Daca nu gasim o locatie, poate ar fi mai bine o intalnire de 8 Martie, gandita bine, mai din timp si cu o oferta de pret cat de cat tentanta, tot undeva in aceste locatii.
|
|
| Rody wrote:Aha...Multumesc adi pt informare o sa negociez cu sotul,pote vin doar eu si Elo Daca veniti stati la noi si mergem de rev sau facem revul in stil indian |
|
|