REVELION 7 PITICI !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Saturday, September 29, 2007 8:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
katy wrote:

Daca veniti stati la noi si mergem de rev ras flowers sau facem revul in stil indianyes

superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeniuff
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 29, 2007 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
AdrianaC wrote:

Pot sa ma interesez, dar daca aveti alte oferte ieftin si bun, spuneti si voi, ca nici eu nu tin mortis sa arunc cu banii ras

Ieftin si bun...ce sa zic...noi stam in una din taberele ANT-ului...conditiile sunt de...tabara!
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 29, 2007 1:37 PM
Nivel

Rody wrote:

superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeniuff

Rody, esti interesata sa stai intr-un loc anume, adica in Bucuresti sau in oricare alt oras din Ro?Pt cate zile anume?
katy
Scris: Saturday, September 29, 2007 2:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Rody wrote:

Nici nu se pune problema sa stai la hotel, ma si gandesc ce o sa faca al meu cu doua indience pe caphohotsi asa il sochez cu aparitiile mele bizare ras iar daca iti cari si costumul tau, belea. Ira mi-l imprumuta pe al ei si ne imbracam intr-o zi, poate mergem cu plugusorul, si o sa facem atatia bani ca putem petrece cel mai scump revelion
hohot
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, September 29, 2007 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Rody wrote:

Rody, sa stii ca si eu as avea o mare placere sa te cunosc live, ca si celelalte fete si...daca ai chef si ne ajuta Dumnezeu si pana in Craciun ne mutam la 4 camere, sa stii ca tu si Elo aveti o camera rezervata la noi! ma scuzi te rog: tu, Elo si bebe 2!yes yes love pupici asta desigur si daca ai avea chef sa stai si in Brasov!pupici
Rody
Scris: Saturday, September 29, 2007 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Andismom wrote:

Rody, sa stii ca si eu as avea o mare placere sa te cunosc live, ca si celelalte fete si...daca ai chef si ne ajuta Dumnezeu si pana in Craciun ne mutam la 4 camere, sa stii ca tu si Elo aveti o camera rezervata la noi! ma scuzi te rog: tu, Elo si bebe 2!yes yes love pupici asta desigur si daca ai avea chef sa stai si in Brasov!pupici

Multumesc frumos.E nemaipomenit sa sti ca ai prietene adevarate.Daca toate ar fi ca voi Lumea ar fi mai bunapupici angel
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, September 30, 2007 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Rody wrote:

Multumesc frumos.E nemaipomenit sa sti ca ai prietene adevarate.Daca toate ar fi ca voi Lumea ar fi mai bunapupici angel

pupici pupici noi va asteptam cu mare drag!pupici
katy
Scris: Tuesday, October 9, 2007 9:36 AM

http://www.penscasaalba.rdsbv.ro/indexro.htm
Asta este o pensiune unde mergem de fiecare data cand simtim nevoia de o iesire din Bucuresti. Am intrebat ce preturi vor fi de revelion si situatia sta cam in felul urmator:
- 30, 31 dec, 1, 2 ianuarie, cazare + mic dejun + masa de revelion = 1100 ron persoana
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 10, 2007 10:40 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

E frumos, dar e deja mai scump decat cea din Sinaia, Pensiunea Alex.uff
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 10, 2007 1:31 PM
Nivel

Doritori prea multi nu prea suntuff ...
katy
Scris: Wednesday, October 10, 2007 1:41 PM

stele_pe_cer wrote:
Doritori prea multi nu prea suntuff ...

Noi cred ca vom pleca la New Yorkyes yes yes
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 10, 2007 1:42 PM
Nivel

katy wrote:

Noi cred ca vom pleca la New Yorkyes yes yes

Felicitaribravo bravo bravo si...sa va iubiti ca pe vremuri, ba mai mult kiarthumleft !
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 10, 2007 8:47 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Intrucat nu au fost exprimate optiuni clare si sigure, eu voi renunta la ideea de a mai petrece anul acesta un revelion 7 pitici. Maybe next year, who knows ! ras sic
leut
Scris: Wednesday, October 10, 2007 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Adriana, asta e! Pana la urma Revelionul e pentru fieacare din noi special. Cred a toti avem grupuri de prieteni si sa te "rupi" de ei nu e tocmai frumos. De-asta cred ca nu s-au strans cereri clare. Oricum e salutara propunerea ta!
TatyKS
Scris: Wednesday, October 10, 2007 10:12 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
leut wrote:
Adriana, asta e! Pana la urma Revelionul e pentru fieacare din noi special. Cred a toti avem grupuri de prieteni si sa te "rupi" de ei nu e tocmai frumos. De-asta cred ca nu s-au strans cereri clare. Oricum e salutara propunerea ta!

Subscriu ... poate dupa sarbatori si sa mai prindem si putina zapada ... daca o fi anul asta pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.