|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| katy wrote:Daca veniti stati la noi si mergem de rev sau facem revul in stil indian superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeni |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| AdrianaC wrote:Pot sa ma interesez, dar daca aveti alte oferte ieftin si bun, spuneti si voi, ca nici eu nu tin mortis sa arunc cu banii
Ieftin si bun...ce sa zic...noi stam in una din taberele ANT-ului...conditiile sunt de...tabara! |
| Rody wrote:superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeni
Rody, esti interesata sa stai intr-un loc anume, adica in Bucuresti sau in oricare alt oras din Ro?Pt cate zile anume? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Rody wrote:superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeni Nici nu se pune problema sa stai la hotel, ma si gandesc ce o sa faca al meu cu doua indience pe capsi asa il sochez cu aparitiile mele bizare iar daca iti cari si costumul tau, belea. Ira mi-l imprumuta pe al ei si ne imbracam intr-o zi, poate mergem cu plugusorul, si o sa facem atatia bani ca putem petrece cel mai scump revelion |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Rody wrote:superrrrrrrrrrr..oricum de si suna bizar chiar daca vin in Rom obligatoriu trebuie sa stau la hotel din cauza situatie pe care o stiti cu toate.Vin in propia mea tara si dorm la hotel.Nu am pe nimeni
Rody, sa stii ca si eu as avea o mare placere sa te cunosc live, ca si celelalte fete si...daca ai chef si ne ajuta Dumnezeu si pana in Craciun ne mutam la 4 camere, sa stii ca tu si Elo aveti o camera rezervata la noi! ma scuzi te rog: tu, Elo si bebe 2! asta desigur si daca ai avea chef sa stai si in Brasov! |
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Multumesc frumos.E nemaipomenit sa sti ca ai prietene adevarate.Daca toate ar fi ca voi Lumea ar fi mai buna |
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Rody wrote:Multumesc frumos.E nemaipomenit sa sti ca ai prietene adevarate.Daca toate ar fi ca voi Lumea ar fi mai buna
noi va asteptam cu mare drag! |
| http://www.penscasaalba.rdsbv.ro/indexro.htm Asta este o pensiune unde mergem de fiecare data cand simtim nevoia de o iesire din Bucuresti. Am intrebat ce preturi vor fi de revelion si situatia sta cam in felul urmator: - 30, 31 dec, 1, 2 ianuarie, cazare + mic dejun + masa de revelion = 1100 ron persoana |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| E frumos, dar e deja mai scump decat cea din Sinaia, Pensiunea Alex. |
| Doritori prea multi nu prea sunt ... |
| stele_pe_cer wrote:Doritori prea multi nu prea sunt ... Noi cred ca vom pleca la New York |
|
Felicitari si...sa va iubiti ca pe vremuri, ba mai mult kiar ! |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Intrucat nu au fost exprimate optiuni clare si sigure, eu voi renunta la ideea de a mai petrece anul acesta un revelion 7 pitici. Maybe next year, who knows ! |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Adriana, asta e! Pana la urma Revelionul e pentru fieacare din noi special. Cred a toti avem grupuri de prieteni si sa te "rupi" de ei nu e tocmai frumos. De-asta cred ca nu s-au strans cereri clare. Oricum e salutara propunerea ta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| leut wrote:Adriana, asta e! Pana la urma Revelionul e pentru fieacare din noi special. Cred a toti avem grupuri de prieteni si sa te "rupi" de ei nu e tocmai frumos. De-asta cred ca nu s-au strans cereri clare. Oricum e salutara propunerea ta!
Subscriu ... poate dupa sarbatori si sa mai prindem si putina zapada ... daca o fi anul asta |
|
|