Retinopatia pigmentara
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Friday, November 27, 2009 5:30 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Adriana,Doamne Ajuta sa nu se confirme!.Imi doresc sa mai vad creatii de`ale talecomputerlove pupici
TatyKS
Scris: Saturday, November 28, 2009 8:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
AdrianaC wrote:
Taty, multumesc mult pentru vorbele incurajatoare ! pupici
Sper sa se rezolve si la mine si sa nu mi se confirme diagnosticul. Pana atunci insa... incerc sa traiesc clipa si mor de ciuda ca nu ma lasa Tzepii sa mai crosetez ras

Cu placerepupici ! Iti doresc ca diagnosticul sa fie bun pupici .
Pai daca asa te relaxezi cand copiii isi fac somnicul, spune-i si poate te mai lasa. pupici Ar trebui sa traim clipa mereu computerlove , ca sa ne dam seama ce pretioasa este viata.pupici
delfinasa
Scris: Saturday, November 28, 2009 11:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Adri, it's crazy cum te-ai plimbat 3 ani de zile prin doctori sa gasesti raspunsul la problema ta, cum ti-au fost prescrise dioptrii gresite ani in sir si la ce dignostice dureroase s-a ajuns!
Pot sa-ti fiu alaturi doar sa te incurajez sa-ti pastrezi moralul up, fa testele pe care trebuie sa le mai faci si tu si piticii vostrii, cere parerea si altor medici, incepe cat mai curand tratamentul corespunzator si nu in ultimul rand sustin ce-ti spune Tzepii, sa-ti menajezi ochii cat poti de mult! Take it very easy! Sanatate multa!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, November 29, 2009 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, ma bucur enorm ca ti-ai pastrat starea asta de spirit!
Ma rog sa fie bine si sa se confirme un diagnostic final cu tratament si netransmisibil ereditar!pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, December 6, 2009 8:36 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Joi am mai mers la un medic recomandat a fi foarte bun. Dupa ce am asteptat o ora si jumatate sa intru, de mai aveam putin si ii impuscam pe toti, pentru ca era un centru privat si aveam programare, am intrat intr-un final pentru o consultatie.

I-am explicat dlui dr care e problema mea, i-am prezentat rezultatele de la cele mai recente investigatii si dansul a spus ca daca e sa ia de bune aceste rezultate, atunci ar fi vorba de o distrofie a celulelor cu conuri si bastonase, care este ereditara si nu are tratament nicaieri in lume. Cartografiere genetica, pentru a vedea daca am transmis boala si copiilor, nu se poate face decat in alte tari, si, in plus, nu m-ar ajuta cu nimic deocamdata sa stiu ca au si ei boala, pentru ca oricum nu se poate face nimic.

Mi-a confirmat ca ochelarii de care am nevoie sunt cu lentile cilindrice, -0.5 ambii ochi, si trebuie sa ii port permanent.

La examenul fund de ochi mi-a spus ca fundul de ochi este curat, dar retina e mai subtire la periferie.

Conform examenului fund de ochi, el inclina sa creada ca rezultatul electroretinogramei este gresit, deci nu ar fi vorba de nicio distrofie ras.

La intrebarea mea "Unde as putea sa repet investigatia?", raspunsul a fost "Sunt foarte putine centre care fac aceasta investigatie si si mai putini medici care stiu sa o faca asa cum trebuie". In concluzie, o sa repet investigatia peste 6 luni.

Ceea ce m-a surprins insa, m-a intrebat cum apare diplopia, cat dureaza si cum dispare, i-am povestit ce si cum si mi-a facut un test pe care altii nu l-au facut, desi era extrem de simplu. A luat un pix si mi-a spus sa urmaresc pixul. Apoi a inceput sa il plimbe in toate directiile si dupa ce mi-a obosit bine ochiul, a pus pixul pe varful nasului meu. Asa si-a dat seama ca atunci cand imi oboseste ochiul, scapa muschiul ochiului (in loc sa privesc cu stangul spre varful nasului, cica mi-a fugit privirea spre exterior). Prin urmare, aceasta era cauza diplopiei topai ras . M-am controlat 3 ani de zile, am dat o multime de bani pe o multime de investigatii, care mai de care mai pretentioasa, ca sa aflu cu un pix care e cauza.

Acum am tratament pentru muschiul ochiului, 10 zile pe luna Aspacardin, 10 zile calciu efervescent, 10 zile magne b6, apoi de la capat, timp de 3 luni. In plus, pentru retina mi-a dat sa iau Nutrofort, si cica in 3 luni ar trebui sa se simta imbunatatiri. Intre timp, ar fi bine sa nu suprasolicit ochii.

Cand am iesit din cabinetul dansului, mi-a inspirat o doza maxima de optimism, spunandu-mi ca nu poate sa spuna 100% ca NU e vorba de distrofie, dar nici nu poate sa zica 100% ca e distrofie, mai degraba inclina sa creada ca electroretinograma nu a fost facuta corect. Mi-a spus sa nu ma stresez, ca nu ma ajuta cu nimic si ca a avut o multime de pacienti cu probleme si i-a rezolvat pe toti. angel

In ianuarie mai am o programare la alt medic, sa vad ce imi spune si dansul....
madanuta
Scris: Sunday, December 6, 2009 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Adriana, ma bucur ca rezultatul controlului e incurajator.computerlove computerlove computerlove
snowdrop
Scris: Sunday, December 6, 2009 2:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
computerlove
Mada&Alexia
Scris: Sunday, December 6, 2009 2:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Adriana, ma bucur mult ca d-nu doctor ti-a dat sperate. cred case va face o minune ptr tine si familia ta. sanatate multa i-ti dorim
AdrianaC
Scris: Sunday, December 6, 2009 2:46 PM

Multumesc fetelor ! computerlove
mariana71
Scris: Sunday, December 6, 2009 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Adriana ,ma bucur pt tinepupici .Ceva sperante dupa cum am citit,ar fi,din pacate asta se intimpla in tara noastra cind e sa ajungi pe la doctori ,ca nu stii peste cine daibataus si ca sa gasesti unul bunnervi e greu.
Laura
Scris: Sunday, December 6, 2009 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Adriana, in continuare cred si simt ca va fi bine! angel pupici computerlove computerlove computerlove
bereea
Scris: Sunday, December 6, 2009 4:40 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Adriana, doamne -ajuta in continuarepupici
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, December 6, 2009 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, tinem pumnii in continuare!pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Monday, December 7, 2009 3:34 AM

Multumesc din suflet, fetelor.

Am dat o multime de bani pe analize si consultatii pana acum (numai in noiembrie am dat vreo 1000 ron banghead ) si totusi pot spune cu mana pe inima ca m-as bucura sa ii fi dat degeaba (macar sa nu fiu si cu banii dati si cu boala confirmata ras ).

Cu fiecare zi care trece speranta mea creste si faptul ca reusesc sa gandesc pozitiv (eu, care sunt catalogata de colegi drept o fire pesimista, prapastioasa ras) imi da putere.

Sa mai spun ca citind jurnalul Bulinutzei imi doresc sa mai fac inca un bebe ras? Cred ca sunt putin dusa cu capul, dar ador copiii... si... 37 de ani (cat as avea anul viitor).... parca nu ar fi chiar asa mult. Totusi, teama ca boala aceasta chiar s-ar putea confirma 100%, imi omoara orice dorinta.
ingerash
Scris: Monday, December 7, 2009 8:27 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Adriana,Doamne Ajuta!angel computerlove computerlove computerlove Incepe sa rasara soarele pe strada tapupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.