Retinera apei in organism
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Saturday, September 11, 2010 2:12 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu stiu daca este o boala, dar cu siguranta nu e dragut sa te simti tot timpul umfalata, mai ales la maini si la picioare.
Deci, organismul meu are acest defect.De curand am inceput sa iau Furosemid LPH care ma ajuta sa elimin apa, dar primele 2-3 zile ma dor toti muschii corpului si spatele in dreptul rinichilor.Apoi ma dezumflu vizibil si la cantar imi arata cu vreo 2 kg mai putin.Problema e ca dupa ce fac pauza de cateva zile retin iar apa.Stit vreo alta modalitate - chiar si ceva hemeopat - prin care as putea scapa de apa din corp?
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, September 11, 2010 3:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Bereea, eu am aceeasi problema. Ideea e ca acum cativa ani luam si eu Furosemid daaaaaar, mi-a stricat pielea fantastic. Pe langa faptul ca aveam carcei, pielea mi se uscase si se umpluse de bubite mici si rosii, in zona pieptului, pe maini si pe fata, de ziceai ca-s adolescenta in plina perioada de pubertate si am facut cunostinta cu acneea. Mi-au trebuit luni de zile sa imi revin.
Ca remedii naturiste iti recomand ceaiul de codite de cirese desi nu e la fel de spectaculos ca Furosemidul. Si regimul fara sare si cat mai multa apa, ca sa dreneze tot sistemul limfatic. In rest... poate un costum de sauna si cam atat! Cel putin, din cate stiu eu!pupici
bereea
Scris: Saturday, September 11, 2010 3:54 PM
Nivel

si mie mi se pare ca a inceput sa mi se usuce pielea desi folosesc crema hidratanta la greu.
Zici ca ceaiul de codite de cirese ajuta?Am sa incerc, pentru ca atunci cand am picioarele umflate ma dor de numai pot.
Mi-a zis o asistenta ca exista niste masaje speciale care ajuta la eliminarea apei.stii ceva ?
shirel
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Orice masaj medical este bine venit doar impreuna cu o anumita dieta care opreste retinerea apei in organism.Deci incearca totusi sa mergi intai la un dieteticean sa primesti o dieta corespunzatoare iar pe urma poti efectua aceste masaje.Ceea ce mai ajuta impreuna binenteles cu o anumita dieta este pastrarea conditiei fizice deci abonament la o sala cu exercitii speciale pentru picioare abdomen care si ele ajuta la eliminarea apei din organism.Stiam ca exista o carte foarte buna in engleza despre o dieta recomandata in special acestei boli trebuie sa-mi intrb colegii si iti voi spune.
Daca nu ma insel asta este cartea !

shirel attached the following image(s):
51zdlp+x9gl._sl125_.jpg

bereea
Scris: Sunday, September 12, 2010 3:15 PM
Nivel

Shirel, multumesc de informatii.pupici
sweet angel
Scris: Sunday, September 12, 2010 11:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
ceaiul verde este diuretic, ajuta la eliminarea apei, se gaseste si sub forma de tablete.
danamaria
Scris: Monday, September 13, 2010 8:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
ceaiul de codite de cirese combinat cu ceaiul din matase de porumb.....si mananca pepene verde (adica rosu).iloveyou
bereea
Scris: Monday, September 13, 2010 6:27 PM
Nivel

multumesc de informatiicomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.