Retete vegetariene!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Tuesday, December 30, 2008 10:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
A dat strechea in sotul.Sa hotarat ca incepand din noul an,vrea sa devina vegetarian.Spune stop carni.Deja de o sapatamana nu a mai pus botul pe carne,a mancat doar peste si oua,dar vrea sa devina 100% vegetarian,asa ca va rog frumos daca stiti retete vegetariene testate de voi insasi spuneti aici ca deacum incolo numai asta fac pt sotulalcool Eu inca nu stiu sigur ca ma fac vegetariana si nici pe fete nu am de gand,cu toate ca el a zis ca fetete pot manca numai peste si oua,restul legume si fructe cat cuprinde!
ingerash
Scris: Tuesday, December 30, 2008 11:13 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Si eu as fi curioasa de retete cu peste si legumeras la cuptor.
Rody poti sa-i faci salate de fructe,salate de legume,cartofi frantuzesti...etc.
mariutza_mea
Scris: Tuesday, December 30, 2008 11:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
Omleta cu legume
Ingrediente:
2 oua
2 linguri de faina
2 ardei (grasi)
1 ceapa
2 rosii
o lingura de unt
sare si piper

Cum se procedeaza: Se curata ceapa si ardeii si se taie marunt. Ceapa se caleste in putin ulei. Se adauga ardeii si dupa putin timp rosiile tocate. Se amesteca ouale cu faina si se prajeste omleta pe ambele parti. Se intinde amestecul de legume pe omleta, se indoaie in jumatate si se mai lasa pe foc 2-3 minute.

Tortilla de legume
Ingrediente:
o ceapa
3 linguri de ulei
un ardei rosu (taiat cubulete)
300 g. cartofi fierti (taiati felii)
un catel de usturoi (pisat)
125 g. mazare
50 g. patrunjel tocat
1 lingurita de cimbru
sare, piper
100 ml. lapte
8 oua
1/2 lingurita curry
1/2 lingurita boia

Cum se procedeaza: Se caleste ceapa si se adauga ardeiul. Se lasa aprox. 4 minute la calit. Se adauga cartofii, usturoiul, mazarea, rosiile, patrunjelul si cimbrul si se calesc. Se sareaza, se piareaza si se aseaza intr-o tava unsa. Se incinge cuptorul. Se bate laptele cu ou, curry, boia si se toarna peste amestecu de legume. Se coace in cuptor 30 de minute, pana se rumeneste. Se taie apoi felii si se serveste.

astea doua sunt preferatele mele
mariutza_mea
Scris: Tuesday, December 30, 2008 11:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
inger7 wrote:
Si eu as fi curioasa de retete cu peste si legumeras la cuptor.
Rody poti sa-i faci salate de fructe,salate de legume,cartofi frantuzesti...etc.

PESTE CU LEGUME LA CUPTOR
Ingrediente:
-500 gr. peste(de preferat file)
-1-2 morcovi
-1 ardei rosu
-1-2 cepe
-2 rosii
-foi de dafin
-piper boabe
-1 lingura mustar iute

Mod de preparare:
Se taie legumele frumos si se aseaza 1/2 din ele intr-un vas uns cu unt, apoi stratul de peste.Se adauga si felioarele de rosiii,iar in final se adauga ce a ramas din legumele tocate si 1 cescutza, poate chiar doua de apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor (incins in prealabil). Dupa 20 minute se deschide cuptorul, se inlatura folia de aluminiu si se presara piper, se infig foi de dafin si se adauga si lingura de mustar.Se mai lasa inca 15 min la cuptor.
Se serveste cu cartofi natur

asta e testata si iese foarte foarte gustoasa.merge si fara mustar. deja imi lasa gura apa cand ma gandesc :018:
ingerash
Scris: Tuesday, December 30, 2008 11:41 AM
Nivel

mariutza_mea,multumesc o sa fac de revelioncomputerlove pupici pupici pupici se spune ca e bine sa mananci peste sa iti mearga bine in noul anthumright
Rody
Scris: Tuesday, December 30, 2008 11:55 AM
Nivel

Multean fetelorpupici yes Oricum am peste in congelator,asa ca fac peste,cred ca o sa mi se acreascahohot In momntul de fata la noi in casa nu exita nici o picatura de carne,pui, vita sau alta carnehohot
TeosOf
Scris: Tuesday, December 30, 2008 5:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Cred ca mai este deschis un topic asemanator.
Rody
Scris: Tuesday, December 30, 2008 6:01 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Cred ca mai este deschis un topic asemanator.

unde ca eu nu am vazutsorry1 sorry1 sorry1
TeosOf
Scris: Tuesday, December 30, 2008 6:30 PM
Nivel

Rody, am cautat si eu, dar n-am gasit. Eu, Shirel, Inger7 postam pe acolo, prin vara. Poate ne ajuta cineva mai experimentat.
ingerash
Scris: Tuesday, December 30, 2008 6:49 PM
Nivel

Rody
Scris: Tuesday, December 30, 2008 7:22 PM
Nivel

:018: :018: :018: Teoras
Ingerpupici angel
petro
Scris: Tuesday, December 30, 2008 7:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
TeosOf
Scris: Tuesday, December 30, 2008 7:48 PM
Nivel

Multumim mult Ingerpupici
ingerash
Scris: Tuesday, December 30, 2008 7:50 PM
Nivel

Cu placerepupici computerlove Acest topic va ramane sau va fi mutat in celalalt?
shirel
Scris: Tuesday, December 30, 2008 10:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Rody wrote:
A dat strechea in sotul.Sa hotarat ca incepand din noul an,vrea sa devina vegetarian.Spune stop carni.Deja de o sapatamana nu a mai pus botul pe carne,a mancat doar peste si oua,dar vrea sa devina 100% vegetarian,asa ca va rog frumos daca stiti retete vegetariene testate de voi insasi spuneti aici ca deacum incolo numai asta fac pt sotulalcool Eu inca nu stiu sigur ca ma fac vegetariana si nici pe fete nu am de gand,cu toate ca el a zis ca fetete pot manca numai peste si oua,restul legume si fructe cat cuprinde!

Rody,stai linistita ca te ajut cu retete de ai sa-l termini pe sotul tau ce gustoase sunt.Deci astept numai sa comanzi ce vrei si eu sunt aici.cum am mai spus am fost vegetariana multi ani dar ce s-ai faci daca m-am casatorit tocmai cu un carnivor.
Stii ceva,mi-a dat sotul tau o ideea poate ma intorc si eu sa fiu vegetarianatopai topai incepind cu 2009.Aveti grija sa luati vitamina B12.pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.