Nivel: Membru
Inregistrat: 3/2/2009 Mesaje: 36
| Avantajele retetelor raw vegane: - nu dureaza mult sa fie efectuate - nu ingrasa oricat de mult ai manca - te satura mult mai repede - iti hranesc organismul cu toti nutrientii de care acesta are nevoie Dezavantaje: nu exista!
Guacamole - 1 avocado bine copt - 1 rosie mica - 1 ceapa mica - 1-2 catei usturoi pisati - zeama de lamaie - sare, piper - boia iute/chilli - ulei de masline presat la rece Se paseaza avocado si apoi se amesteca cu celelalte ingrediente maruntite.
Budinca - 2 banane coapte - 1 lingura de cacao - 1 lingura de fulgi de cocos macinati foarte fin (in rasnita de cafea) Toate ingredientele se amesteca pana la omogenizare.
Pofta buna!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Suna bine, mai pune , te rog, cateva! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| A linistit-o Tzepii sa nu mai tot posteze toate tampeniile si acum vad ca-ti lipseste mai vrei postari! |
|

| Tocmai vroiam s-o intreb ce mananca in fiecare zi si ce munceste, ca sa pot face o balanta a conditiei ei fizice! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Daca vreti pot sa-i scot suspendarea |
|

| aurishta wrote: Tocmai vroiam s-o intreb ce mananca in fiecare zi si ce munceste, ca sa pot face o balanta a conditiei ei fizice! Fa-mi mie o ,,balanta''daca te pasioneaza ,ma sacrific eu ca ea nu mai este ! |
|

| Tzepii wrote:Daca vreti pot sa-i scot suspendarea Sa o scoti doar cat ii face Auristha ,,balanta '',sa mai puna si cateva retete si apoi s-o suspenzi iar. |
|

| Tzepii wrote:Daca vreti pot sa-i scot suspendarea Nuu, nuuu, mai bine fac balante teoretice, mai caut pe net mai gasesc vreo maxima... cred ca ma descurc! |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu am deschis link-ul ce il pusese spre un blog cu retete din astea si chiar am citit cateva.Unele pareau interesante, altele erau un pic mai ciudate Dar ci siguranata nu cred ca eu as putea manca atat de neconsistent si sa si muncesc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| "Rexx face reclama la blogul ei ,la cartea ei, la mancarea raw vegane peste tot-pana si la subiectul cu Cancerul..." - alimami
Eu cred ca s-a produs o greseala in eliminarea mea de pe forum. Nu consider ca fiind acesta un motiv serios pentru a mi se suspenda contul.
Blogul meu: - nu erau blogurile mele ci ale unor persoane care au retete raw vegane. Mie mi-ar fi imposibil sa tin atatea bloguri sub control doar ca sa-mi fac reclama la niste retete (asa cum a mentionat persoana de mai sus). Nu am vandut retete si nici link-urile nu trimiteau la vanzare de mancare, retete, idei, concepte etc.
Cartea mea: - imi cer scuze sa dezamagesc publicul larg, dar eu nu am nicio carte scrisa. Link-urile erau catre alti autori STRAINI foarte cunoscuti. NU am obligat pe nimeni sa citeasca, asa cum nimeni nu ma poate obliga pe mine sa citesc toate cartile din subiectul cu carti.
Mancarea raw vegana - nu are nevoie de publicitate. Eu doar am prezentat ALTERNATIVA nu OBLIGATIA.
Inca o data, ma repet, se pare ca adevarul deranjeaza multa lume. Asa este, nici eu nu l-am acceptat usor. Dar, de aici, si pana la o suspendare pe motivul de sus, care nu are nici macar sens, mi se pare mult prea mult.
Am intrat pentru persoanele interesate de lucruri bune crude, pentru a prezenta si faptul ca mancarea cruda este gustoasa si nu pentru a arunca paie pe foc. Daca mai exista interesul sa postez retete raw vegane, eu voi mai posta, dar sper ca subiectele mele sa fie curatate de comentariile care nu-si au locul.
De asemenea sper sa mi se deschida din nou contul initial si sa nu mai existe atatea animozitati. Daca se poate, bineinteles..... |
|

| Rexx, eu nu inteleg de care tot adevar vorbesti Toti avem cate o pasarica, dar unii au soluri...imi pare rau sa o zic.E ok ca tu esti interesata de mancarea cruda, e ok ca vrei sa ne-o prezinti, dar nu inseamna ca toti suntem prosti, traim in intuneric, iar tu singura desteapta.Gasesti alt stil de a te prezenta, de a-ti prezenta ideile.Nu incerca sa te impui, ca nu rezolvi nimic. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bereea wrote:Rexx, eu nu inteleg de care tot adevar vorbesti  Toti avem cate o pasarica, dar unii au soluri...imi pare rau sa o zic.E ok ca tu esti interesata de mancarea cruda, e ok ca vrei sa ne-o prezinti, dar nu inseamna ca toti suntem prosti, traim in intuneric, iar tu singura desteapta.Gasesti alt stil de a te prezenta, de a-ti prezenta ideile.Nu incerca sa te impui, ca nu rezolvi nimic.
"Stii, Rexx, as vrea sa te vad pe tine diagnosticata de cancer gradul patru, cu un prunc de 7 luni acasa refuzand chemioterapia si radioterapia si incepand sa mananci hrana vie."
Am uitat sa-ti multumesc pentru urarile de la postarea cu cancerul. Adevarul face diferenta intre oameni: eu niciodata nu i-as fi zis nici macar unui dusman asa ceva. Cat despre pasarelele mele sau "soluri" , eu macar pot sa mi le recunosc si sa mi le repar. Despre altii nu pot sa zic acelasi lucru.
Peace! |
|

| daca ai sti sa citesti sau sa intelegi ceea ce citesti ai vedea ca nu ti-am urat sa te imbolnavesti , ci doar as vrea sa te fi vazut in situatia mea refuzand medicamentatia. Si nu cred ca are nici un rost sa continuam discutia:ai chiar o problema grava care nu stiu de la ce ti se trage.Dar sa spui ca doar tu ai dreptate si ceilalti suntem cu totii gresiti...asta se cheama stol. |
|

| Iar a aparut?Off!Ce nu-mi place genul asta de persoane -ciudate care incerca sa-si impuna unele ,,pasarele''. |
|

| Chiar ma gandeam la retetele astea ca sunt potrivite postului ortodox. Dar, in mana cealalta, sunt deosebit de costisitoare in sezonul asta. Nici nu imi pot imagina cati bani mi-ar trebui ca sa mananc eu si familia mea exclusiv doar salate! Nu ca nu mi-ar place eu sunt o mare devoratoare de cruditati! |
|
|