Retete nostime si delicioase pentru copilasi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, April 12, 2012 8:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
MihalacheAna wrote:
Nici eu nu sunt de acord cu Paula.Mezeluri(ar putea fi inlocuite cu muschiulet/slaninuta de casa),ketchup,mustar,maionezauff ...Dar,na...fiecare isi invata copilul cum stie...

Paula este o adolescenta de vreo 15 ani, care nu stia cum sa para mai mare asa ca ...a mintit putin.
MihalacheAna
Scris: Thursday, April 12, 2012 7:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
uff Aoleu!
Am vazut mai multe postari de-ale ei,care mi s-au parut putin ciudate,dar nu am stiut de asta!hohot
MihalacheAna
Scris: Thursday, April 12, 2012 7:58 PM

bereea wrote:
Ai imaginatie!cool

Multumesc!pupici
Si nici nu e greu...sic
t-mihaela
Scris: Thursday, April 12, 2012 8:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am in minte imagiea unor copii basarabeni deportai in Siberia cu bunicii,dupa cativa ani cineva le-a dat un mar ,erau vreo 5,au pus marul ala pe masa si l-au privit o vreme apoi bunica l-a taiat in felii si le-a dat copiilor pe rand, tinea felia cu amandoua mainile parca sa n-o scape .Si mai am o imagine in minte a unui copil african care culege boabele de orez din nisip ,asta poate o stiti si voi.Nu cred ca o sa fac vreodata figuri amuzante cu alimentele doar sa fie "fun" ,daca plodului i-e foame sa manance daca nu, sa stea departe sa lase pe altii sa manace.bataus Eu sunt mai stricta in privinta mancarii in general.Era o reclama la MCDonald ,sloganul zicea "It's ok to play with food" si ai mei copii buimaciti cum e ok cand eu mereu le repet ca nu e ok si chiar am reguli severe la masa ,mancarea e un dar de la D-zeu s-ar putea maine sa n-o mai ai asa ca pretuieste-o la adevarata valoare adica aceea de a te hrani.sic
MihalacheAna
Scris: Friday, April 13, 2012 4:06 AM

t-mihaela wrote:
Eu am in minte imagiea unor copii basarabeni deportai in Siberia cu bunicii,dupa cativa ani cineva le-a dat un mar ,erau vreo 5,au pus marul ala pe masa si l-au privit o vreme apoi bunica l-a taiat in felii si le-a dat copiilor pe rand, tinea felia cu amandoua mainile parca sa n-o scape .Si mai am o imagine in minte a unui copil african care culege boabele de orez din nisip ,asta poate o stiti si voi.Nu cred ca o sa fac vreodata figuri amuzante cu alimentele doar sa fie "fun" ,daca plodului i-e foame sa manance daca nu, sa stea departe sa lase pe altii sa manace.bataus Eu sunt mai stricta in privinta mancarii in general.Era o reclama la MCDonald ,sloganul zicea "It's ok to play with food" si ai mei copii buimaciti cum e ok cand eu mereu le repet ca nu e ok si chiar am reguli severe la masa ,mancarea e un dar de la D-zeu s-ar putea maine sa n-o mai ai asa ca pretuieste-o la adevarata valoare adica aceea de a te hrani.sic

Mi-a placut!newclap
Roxie
Scris: Friday, April 13, 2012 8:02 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
MihalacheAna wrote:
Nici eu nu sunt de acord cu Paula.Mezeluri(ar putea fi inlocuite cu muschiulet/slaninuta de casa),ketchup,mustar,maionezauff ...Dar,na...fiecare isi invata copilul cum stie...

Eu fac cateodata barcuta din pepene...Am niste poze de vara trecutahearts

Si va veti da seama din poze cum se "prepara" sic
Aveti nevoie de doua felii de pepene(1 felie pepene rosu,1 felie pepene galben),niste forme pentru prajiturele si cativa scobitori. Va pun acum pozele:

http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/bucate_apetisante_foarrte_haioase_pentru_copii35_ani-4862/#78394
MihalacheAna
Scris: Friday, April 13, 2012 10:00 PM

vanina
Scris: Saturday, April 14, 2012 8:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
MihalacheAna wrote:

Da,nu sunt ale mele pozele.O prietena mi-a dat pozele pentru-ca eu nu facusem de mult,si am rugat-o sa mi le dea sa pun aici,pe forum.Stiu "reteta" de la ea.topai

Eu fac cateodata barcuta din pepene...Am niste poze de vara trecuta

O.T. hohot Nu as face ca Paulasic

pupici

Ca tot ai pomenit de ea, aveti cateva lucruri in comun: mintitul si neutilizarea spatiului dupa semnele de punctuatie...
shirel
Scris: Saturday, April 14, 2012 9:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
vanina wrote:

Ca tot ai pomenit de ea, aveti cateva lucruri in comun: mintitul si neutilizarea spatiului dupa semnele de punctuatie...

Vanina,mi-a placut sa stii!hohot hohot sic

kali
Scris: Saturday, April 14, 2012 9:38 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
alcool
ingerash
Scris: Saturday, April 14, 2012 10:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am deschis acest topic cu scopul de-a posta retete pentru copilasi....dar sa ajuns la ceva de nedescrisclosedtopic imi pare foarte rau de copii care nu au ce manca,donez saptamanal bani iar de mancare nu-mi bat joc ....copii mei stiu sa o aprecieze,iar la scoala au ore de gatit,chiar si acasa ii las sa ma ajute pe la bucatarie!
Haide-ti sa postam retete,poze cu retete...copilasii le apreciazacomputerlove
Maria & Mario
Scris: Saturday, April 14, 2012 10:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ingeras - ai libertatea de a posta ce iti doresti si ce ti se pare legat de subiect !
Ignora si ..... asteptam sugestii !!!! majoreta
ingerash
Scris: Saturday, April 14, 2012 10:33 AM
Nivel

Briose de paste

250 gr.faina
400gr.zahar
1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
100 gr.unt sau margarina
180 ml.apa
2 oua
180 ml.lapte
1 lingurita esenta de vanilie
putina sare

Pentru decor:
se face o pasta din zahar pudra cu apa(la dorinta se poate adauga colorant alimentar in pasta de zahar si putin unt sau margarina daca se doreste decorul mai cremos)
bombonele

Pentru copt
paharele(cupe)de hartie pergament)

Intr-un castron se pune faina,zaharu,praful de copt,bicarbonatul si untul(margarina).Se amesteca bine,apoi se adauga laptele,apa,ouale batute,esenta.Se mixeaza(cu mixerul)3 minute.
Aluatul se pune cu lingurita in cupe si se dau la cuptor pentru 15-20 minute.
Se decoreaza dupa dorinta voastra sau a copiilor,anul acesta Madalina a ales decorulhearts

bereea
Scris: Saturday, April 14, 2012 11:51 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
foarte nostime, Ingeras.newclap newclap Iar pentru faptul ca va faceti timp sa aveti aceste activitati cu copiii nu pot decat sa va admir.cool
ingerash
Scris: Saturday, April 14, 2012 11:57 AM
Nivel

bereea wrote:
foarte nostime, Ingeras.newclap newclap Iar pentru faptul ca va faceti timp sa aveti aceste activitati cu copiii nu pot decat sa va admir.cool

Multumescpupicicomputerlove copilasii sunt prioritate pentru noi;incercam sa le facem fiecare zi diferita,nu ne place rutina....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.