Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cartofi nostimi
Cartofi spalati,apoi unsi in ulei(eu am folosit ulei de masline.Se pun la copt intr-o tava acoperita cu hartie pergament.

Dupa ce s-au copt,se taie coaja pe o latura si se scoate miezul cu lingurita

Miezul,se paseaza si se amesteca cu branza mozarella,cascaval si o lingura de branza de vaci iar deasupra fiecarui cartof cateva suvite de branza.

Se pun la cuptor pentru vreo 10 minute pana se topeste branza de deasupra

Cand sunt gata se decoreaza dupa dorinta,inspiratie

Copii vor savura cu placere acesti cartofi(asa cum au facut Madalina si Ionut ) sunt foarte sanatosi! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingerash, ce frumos! Ce bine arata! Super buna ideea! |
|

| Liz,multumesc sa faci si printesei,sigur o sa-i placa |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ingeras super idee si sigur au fost incantati Mada si Ionut si au papat! |
|

| Anabella wrote:Ingeras super idee  si sigur au fost incantati Mada si Ionut si au papat!
Au papat cu pofta si au ras de cum i-am decorat |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Foarte nostimi cartofii |
|

| Bereea,multumesc dimineata ziceau ca mai vor dar am alta idee. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| o sa facem si noi... |
|

| Ioana o sa va placa cu siguranta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Super,Ingerash! Eu mai fac sandwich in forma de inimioara,peste,floricica,frunza,etc.
Deci,e foarte simplu:
Aveti nevoie de niste forme (mai mari),ca pentru prajituri,sau puteti sa faceti de mana daca vreti. Fac painea(2 felii) in forma de peste,inima,etc. si apoi sandwichul exact cum il fac normal(rosii,castraveti,salata,branzica,parizer/salamior).Il bag apoi la cuptorul cu microunde(asa ii place Selenei,dar se poate si fara cuptor) si astept pana vad ca se rumeneste putin painea si se topeste branzica.Apoi,decorez cu branzica/masline/ketchup/mustar/maioneza pe deasupra,si e gata!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Ce bine arata! Si sunt si sanatosi! Si sandwich-urile in forme haioase sunt o idee grozava! Paula, vad ca Selena nu are nici 3 anisori. Mezelurile nu se recomanda sa fie incluse nici in alimentatia adultilor, dar la copii asa mici... Contin substante daunatoare sanatatii- nitriti, nitrati, fosfati, glutamat de sodiu.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| mamiemi wrote: ...... Paula, vad ca Selena nu are nici 3 anisori. Mezelurile nu se recomanda sa fie incluse nici in alimentatia adultilor, dar la copii asa mici... Contin substante daunatoare sanatatii- nitriti, nitrati, fosfati, glutamat de sodiu....
Ca sa nu mai zic de ketchup, maioneza........ |
|
| Stiu,fetelor,nu e recomandat sa ii dau mezeluri la varsta ei.Dar nu fac prea des sandwichuri pentru fiica mea,doar cu ocazii mai speciale,de exemplu cand mergem in excursie,cand calatorim,fiindca nu vrea altceva,doar sandwichuri.Cat despre ketchup,doar fac 2 ochisori pe deasupra,si un sambet ca sa fie mai placut pentru ea,deci,doar decorez.
|
|
| Nici eu nu sunt de acord cu Paula.Mezeluri(ar putea fi inlocuite cu muschiulet/slaninuta de casa),ketchup,mustar,maioneza ...Dar,na...fiecare isi invata copilul cum stie...
Eu fac cateodata barcuta din pepene...Am niste poze de vara trecuta
Si va veti da seama din poze cum se "prepara" Aveti nevoie de doua felii de pepene(1 felie pepene rosu,1 felie pepene galben),niste forme pentru prajiturele si cativa scobitori. Va pun acum pozele: MihalacheAna attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ai imaginatie! |
|
|