Retete de familie (retetele bunicii)
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, January 23, 2015 11:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Zilele trecute vorbind cu o prietena de a mea despre o mancare pe care o manca numai la bunica ei si pe care incerca sa o reproduca i propia ei bucatarie mi-a venit in minte ideea asta de a deschide un topic despre bucataria familiei despre mancarurile care ne-au ramas mostenire de la parinti si de la bunici sau poate numai gustul lor.
Apropo asta eu am un caiet frumos in care notez retetele familiei sau ceea ce iubesc copii mei si imi cer mereu sa le fac...odata am de gand sa tiparesc si sa personalizez acest caiet si fiecare sa primeasca "Retele familiei"cadou si mostenire de la mine.
Asa fetelor va astept cu retete amintiri din casa voastra parinteasca si din copilaria voastra.Se spune ca una dintre amintirile noastre din casa parintilor sau a bunicilor tine de mirosul de mancare si de bunatati care se preparau acolo"mirosurile copilariei noastre""
Lilly of the valley
Scris: Friday, January 23, 2015 12:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Oo, shirel computerlove ma faci sa devin melancolica. Cele mai frumoase amintiri ale mele din copilarie sunt legate de casa bunicilor mei coeur , de bucataria micuta unde mereu miroasea a proaspat gatit. mirosea delicios, desi bunica nu gatea nimic sofisticat.
ingerash
Scris: Friday, January 23, 2015 9:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Imi amintesc de bunicile mele cu drag coeur angel una facea placinte atat de bune,friptura la ceaun,,,,,cealalta magiun de prune cu miez de nuca,turte pe plita atat de pufoase,tin minte ca luam doua turte si fugeam prin gradina sa le mananc cu prune,struguri....amintiri frumoase.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.