Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Supa-crema de dovleac:
- 10 gr. dovleac - apa
Dovleacul se curata de coaja si de samburi, se spala si se pune la fiert in putina apa.
Cand dovleacul este fiert, se scurge de apa. Apa rezultata prin fierbere nu se arunca.
Dovleacul se paseaza sau se trece prin sita si se dilueaza cu apa rezultata prin firbere ( in functie de dorintele copilului, mai apos sau mai consistent ).
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:Sunt bune retetele dar eu m-am cam lenevit  Cand vad ce invazie de borcanele e pe piata parca-mi piere cheful de gatit  Si in ce priveste fructele...va spun sincer ca am lasat un mar in frigider doua luni si nici nu si-a schimbat culoarea daramite sa se strice.Pai cate chimicale o fi avut marul ala...Oare mancarea la borcanele e din fructe si legume ecologice?
E bine ca acolo se gaseste mancare la borcanele pentru bbi de 3-4 luni. Aici, de abia de la 5 luni se gasesc renumitele borcanele, iar pana-n 5 luni sunt numai produse instant ( sucuri, supe ). Eu ii fac in casa ca nu e mult de munca, mai ales ca deja mi-am intrat in mana cu cantitatile pentru o masa.
|