Retete - bebe 4 luni -
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Thursday, August 3, 2006 5:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Supa de legume:

- 20 gr. varza
- 20 gr. morcovi
- 1/4 ceapa
- 400 ml. apa

Se fierb 30 minute si se strecoara. Se poate da doar zeama, dar si legumele pasate si amestecate cu zeama strecurata ( piure apos ).
taki
Scris: Tuesday, August 8, 2006 4:55 PM
Nivel

Supa-crema de dovleac:

- 10 gr. dovleac
- apa

Dovleacul se curata de coaja si de samburi, se spala si se pune la fiert in putina apa.

Cand dovleacul este fiert, se scurge de apa. Apa rezultata prin fierbere nu se arunca.

Dovleacul se paseaza sau se trece prin sita si se dilueaza cu apa rezultata prin firbere ( in functie de dorintele copilului, mai apos sau mai consistent ).

mihaela75
Scris: Tuesday, August 8, 2006 6:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Sunt bune retetele dar eu m-am cam lenevitoareCand vad ce invazie de borcanele e pe piata parca-mi piere cheful de gatituffSi in ce priveste fructele...va spun sincer ca am lasat un mar in frigider doua luni si nici nu si-a schimbat culoarea daramite sa se strice.Pai cate chimicale o fi avut marul ala...Oare mancarea la borcanele e din fructe si legume ecologice? oare
taki
Scris: Wednesday, August 9, 2006 10:23 AM
Nivel

mihaela75 wrote:
Sunt bune retetele dar eu m-am cam lenevitoareCand vad ce invazie de borcanele e pe piata parca-mi piere cheful de gatituffSi in ce priveste fructele...va spun sincer ca am lasat un mar in frigider doua luni si nici nu si-a schimbat culoarea daramite sa se strice.Pai cate chimicale o fi avut marul ala...Oare mancarea la borcanele e din fructe si legume ecologice? oare

E bine ca acolo se gaseste mancare la borcanele pentru bbi de 3-4 luni. Aici, de abia de la 5 luni se gasesc renumitele borcanele, iar pana-n 5 luni sunt numai produse instant ( sucuri, supe ).
Eu ii fac in casa ca nu e mult de munca, mai ales ca deja mi-am intrat in mana cu cantitatile pentru o masa.

mihaela75
Scris: Wednesday, August 9, 2006 4:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Da, sunt pentru 6 luni ( cu capac albastru) si pentru " beginer" ( cu capac verde) .Ce inseamna " beginner" cine stie...eu am zis ca poate 4-6 lunioare.
Spor la papat! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.