Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Pui cu sos
Reguli: - poza participanta trebuie neaparat facuta in saptamana concursului; - inscrieri: 30 martie - 3 aprilie (pana la ora 23:59); - votare: 4 - 5 aprilie(pana la ora 13:00); - desemnarea castigatoarei: 5 aprilie 2011; - propunerea unei noi retete de catre castigatoare: 5 aprilie 2011.
Mod de preparare: 4 parti superioare de pulpa de pui,se pun in craticioara cu ulei,se pune sare,se prajesc putin,doar cat sa schimbe culoarea si uleiul sa prinda aroma de pui prajit,apoi se adauga 2 ardei grasi taiati cubulete,se lasa cam 5 minute pana se inmoaie ardeii,apoi se adauga 2-3 pahare de apa fierbinte si se lasa la fiert,dupa ce a mai scazut"zeama"se adauga un pahar de suc de rosii,patrunjel si cativa catei de usturoi sau usturoi pudra,daca este necesar se pune putina faina inmuiata in apa pentru a inghega sosul.Eu nu am folosit faina.
Spor la gatit dragele mele |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Reteta asta e preferata sotului |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Super tema |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| parca imi trage cu ochiul reteta.uite de asta imi plac concursurile astea,imi mai dati idei |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| O sa incerc si eu reteta, dar mi-am propus pentru vineri! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Gata,.... am facut-o
Doar ca eu nu am pus patrunjel ci maghiran |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ce rapida esti,Marivic! Sa va fie de bine! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Marivic ce bine arata!!!
am facut si eu in seara asta dar am uitat sa pozez.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumim,Katrina Multumesc,Anabella Eu nu gatesc cu faina,....imi da dureri de stomac,....dar am gatit pt.concurs. Eu fac aceasta reteta cu cimbru de obicei,cimbru de camp,si usturoi pisat,si multa pasta de bulion.Ii spun ,,Ostropel de pui'';cand am chef,ascund si cateva ciuperci prin sos,sau cartofi taiati in 4,depinde ce am prin casa.De cele mai multe ori fac pilaf ca garnitura sau piure,dar mancam si simplu doar cu sos. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Marivic,arata super felicitari pentru reusita si multumesc pentru participarea la concurs. Data vitoare incerc si eu ca tine.
Dragelor,haideti cu poze |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Marivic |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mihaela,Raly, va multumesc! Este o reteta foarte simpla,gustoasa si foarte rapida. Spor la gatit celor care vor sa intre la concurs! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Marivic Vin la tine fuguta ca si asa imi este foame |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vino! Te astept cu drag |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| N-am avut pulpe superioare. Am folosit piept de pui si aripioare, daca nu se poate lua in calcul, nu-i nici un bai. A fost un deliciu.
|
|
|