Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| felicitari pentru amandoua eu nici in vis nu reusesc sa fac asa ceva Votez Liz |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumesc mult pentru voturi! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Castigatoare acestui concurs este :LIZ
Felicitari, Liz
Felicitari, Dana |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari,Lizule ! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multumeeesc! O pup dulce si pe Dana! ... Ma gandesc la o reteta si revin cu propunerea! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Liz wrote:Multumeeesc! O pup dulce si pe Dana! ... Ma gandesc la o reteta si revin cu propunerea! pup Liz! Sper ca la urmatorul concurs sa fie mai multe bucatarese prezente |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Felicitari Liz |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Fara amidon , cu gelatina topita dupa ureche ca nu stiu ce diferenta e intre a hidrata si a topi gelatina, dupa 3 ore jumatate de bibilit - Doamne ajuta , am si eu tortulet la frigi , pentru maine , pentru tati !
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mirela, ! Oana, vrem si noi sa-l vedem daca se poate! Sunt sigura ca ti-a iesit super! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Maria & Mario wrote:Fara amidon , cu gelatina topita dupa ureche ca nu stiu ce diferenta e intre a hidrata si a topi gelatina, dupa 3 ore jumatate de bibilit - Doamne ajuta , am si eu tortulet la frigi , pentru maine , pentru tati !
a hidrata gelatina inseamna a o tine in apa ca sa se inmoaie. amidonul trebuia inlocuit cu faina
Asteptam poze cu tortuletul |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mmm si glassa de capsuni cum se face ? Topesc gelatina in 50 ml de apa si apoi o pun pe foc peste pulpa de capsuni , 100 g pana incepe sa fiarba , amestecand continuu ? Astept sa se raceasca si o torn atunci peste ? Mare lucru daca sta tortul meu singur , fara laterale de la tava
A .... si timp alocat 4 ore fix !
data viitoare cofetarie scrie pe mine ! :018: |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Oana, glasa de capsuni trebuie sa o faci la rece, altfel patesti ca mine.Pune gelatina in apa rece pana se inmoiae, apoi pune-o cateva secunde la microonde cu un pic de apa pana se topeste.O torni peste capsuni , amesteci bine si o torni peste tort. A, si ca sa faci glasa trebuie sa pui din nou lateralele la tort |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Am facut-o la cald , pana a dat in clocot si am lasat-o afara la racit, apoi am pus-o peste tortul deja scos din tava , si dat iar la frigi 3 ore! Pot doar sa spun ca a iesit super aspectuos, delicios si .... se cere inca unul de Paste ! inca 4 ore de bucatarit ! Insa toata lumea , mai ales tati , pretentosul , a spus ca e absolut delicios , usor , dulce acrisor , foarte aspectuos ..... etc. Am primit nota 10 si-un sarut !
Fotografii , incerc imediat ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hei, ma bucur ca a iesit! E ceva de munca la el, dar macar merita! Abia astept sa vad pozica! |
|
|