Reteta saptamanii 16 - 22 martie 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petronela_gav
Scris: Tuesday, March 22, 2011 11:06 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
Mesaje: 1537
felicitari pentru amandoua majoreta eu nici in vis nu reusesc sa fac asa ceva nervi
Votez Liz
Anelise
Scris: Tuesday, March 22, 2011 1:23 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Multumesc mult pentru voturi! pupici
bereea
Scris: Tuesday, March 22, 2011 2:44 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Castigatoare acestui concurs este :LIZ

Felicitari, Lizpupici

Felicitari, Danapupici
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, March 22, 2011 3:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2007
Mesaje: 3801
Felicitari,Lizule newclap newclap !
raly
Scris: Tuesday, March 22, 2011 5:31 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mesaje: 25891
Lizbravo bravo bravo
Anelise
Scris: Tuesday, March 22, 2011 6:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Multumeeesc! computerlove O pup dulce si pe Dana! pupici ... Ma gandesc la o reteta si revin cu propunerea! thumright
danab
Scris: Tuesday, March 22, 2011 6:41 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 5519
Liz wrote:
Multumeeesc! computerlove O pup dulce si pe Dana! pupici ... Ma gandesc la o reteta si revin cu propunerea! thumright

pupici pup Liz!
Sper ca la urmatorul concurs sa fie mai multe bucatarese prezentemajoreta majoreta majoreta
mirela74chris
Scris: Tuesday, March 22, 2011 9:00 PM
Avatar
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mesaje: 8601
Felicitari Liz
Maria & Mario
Scris: Friday, March 25, 2011 9:23 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Fara amidon , cu gelatina topita dupa ureche alcool ca nu stiu ce diferenta e intre a hidrata si a topi gelatina, dupa 3 ore jumatate de bibilit - Doamne ajuta , am si eu tortulet la frigi , pentru maine , pentru tati ! majoreta
Anelise
Scris: Friday, March 25, 2011 9:25 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Mirela, pupici!
Oana, vrem si noi sa-l vedem daca se poate! angel Sunt sigura ca ti-a iesit super! computerlove
bereea
Scris: Saturday, March 26, 2011 6:59 AM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Maria & Mario wrote:
Fara amidon , cu gelatina topita dupa ureche alcool ca nu stiu ce diferenta e intre a hidrata si a topi gelatina, dupa 3 ore jumatate de bibilit - Doamne ajuta , am si eu tortulet la frigi , pentru maine , pentru tati ! majoreta


a hidrata gelatina inseamna a o tine in apa ca sa se inmoaie.
amidonul trebuia inlocuit cu faina

Asteptam poze cu tortuletulmajoreta majoreta majoreta
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 26, 2011 9:57 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Mmm si glassa de capsuni cum se face ?
Topesc gelatina in 50 ml de apa si apoi o pun pe foc peste pulpa de capsuni , 100 g pana incepe sa fiarba , amestecand continuu ?
Astept sa se raceasca si o torn atunci peste ?
Mare lucru daca sta tortul meu singur , fara laterale de la tava alcool

A .... si timp alocat 4 ore fix !

data viitoare cofetarie scrie pe mine ! :018:
bereea
Scris: Saturday, March 26, 2011 3:13 PM
Avatar
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mesaje: 22799
Oana, glasa de capsuni trebuie sa o faci la rece, altfel patesti ca mine.Pune gelatina in apa rece pana se inmoiae, apoi pune-o cateva secunde la microonde cu un pic de apa pana se topeste.O torni peste capsuni , amesteci bine si o torni peste tort.
A, si ca sa faci glasa trebuie sa pui din nou lateralele la tort
Maria & Mario
Scris: Saturday, March 26, 2011 3:52 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Am facut-o la cald , pana a dat in clocot si am lasat-o afara la racit, apoi am pus-o peste tortul deja scos din tava , si dat iar la frigi 3 ore!
Pot doar sa spun ca a iesit super aspectuos, delicios si .... se cere inca unul de Paste ! sorry1 inca 4 ore de bucatarit !
Insa toata lumea , mai ales tati , pretentosul , a spus ca e absolut delicios , usor , dulce acrisor , foarte aspectuos ..... etc. Am primit nota 10 si-un sarut ! alcool

Fotografii , incerc imediat ! topai
Anelise
Scris: Saturday, March 26, 2011 6:55 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mesaje: 17381
Hei, ma bucur ca a iesit! E ceva de munca la el, dar macar merita! thumright Abia astept sa vad pozica! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.