Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| a iesit, a iesit |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu aici am ramas datoare cu fotografii!Kali iubita scuze ptr intarziere in primul rand am facut cioko in urma cu cateva luni cred ca imediat dupa nastere si iti spun drept ca te-am binencuvantat si in aceeasi timp m-am si gandit cine D-zeu ma pus sa-ti cer laptele praf . Motivul am mancat o tava cred ca intr-o zi pe bunee doamne m-am speriat de mine insumi daaar a fost asa de bunaaaa.Copii au mancat dar nu s-au prea lacomit la ea ,ei nu cunosc si li s-a parut putin ciudat ca fac eu ciocolata si ca are un gust mai ciudat de cum cunosc ei.Totul a fost in favoarea mea si uite ca am intrecut cred ca recordul mondial la mancat ciocolata! Iti multumesc din inima ptr tot a fost delicios si exact cand aveam mai multa nevoie de ceva asa ptr sufletelul meu! (sper sa nu-ti fac eu acuma pofta cu poza) shirel attached the following image(s):

|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eiii, iubita mea, chiar nu ai de ce sa-ti ceri scuze. M-am gandit eu ca nu a ramas nevalorificat laptele praf si, pana la urma, important e ca ti-ai facut tu pofta.
Asa facem si noi - doi - halim tot-tot si apoi ma intreb cine m-a pus si cum o scot la capat - pentru ca, indiferent cat de mult mananc si spun ca nu mai pot, imediat ce-mi revin parca mi-e a manca din nou.
Pofta mi-ai facut dar cum sunt la cura de slabire si sunt in perioada cu vointa maxima, ramane la stadiul asta.
Te pup si ma bucur ca ti-a priit. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Eiii, iubita mea, chiar nu ai de ce sa-ti ceri scuze. M-am gandit eu ca nu a ramas nevalorificat  laptele praf si, pana la urma, important e ca ti-ai facut tu pofta. Asa facem si noi - doi - halim tot-tot si apoi ma intreb cine m-a pus si cum o scot la capat - pentru ca, indiferent cat de mult mananc si spun ca nu mai pot, imediat ce-mi revin parca mi-e a manca din nou.  Pofta mi-ai facut dar cum sunt la cura de slabire si sunt in perioada cu vointa maxima, ramane la stadiul asta. Te pup si ma bucur ca ti-a priit.
Bravooo succes la slabit si eu sunt exact in aceeasi perioada de ambitie maxima care sper sa ma tina toata viatza! |