Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Monica Tatoiu, diagnosticata in acest an cu cancer de col uterin, a declarat in cadrul emisiunii Happy Hour ca nu mai sufera de aceasta boala, dupa ce a primit o reteta-minune de la Resita. Invitata la emisiunea de la Pro TV, Monica Tatoiu a afisat o fericire evidenta, declarand ca medicii din America i-au spus ca nu mai sufera de cancer de col uterin.
"Doctorii din Romania mi-au spus ca boala a recidivat, ca am cancer si ca pot muri in orice secunda. Chiar asta v-am spus ultima oara cand am fost aici. Dupa emisiune, un domn de la Resita m-a sunat si mi-a spus ca mi-a vazut tristetea din ochi si mi-a dat o reteta, pe baza de polen. Reteta a mai fost incercata si de fratele dansului", a declarat fosta directoare de la Oriflame, la emisiunea moderata de Catalin Maruta.
Monica Tatoiu a incercat reteta-minune si s-a dus in America, pentru a repeta analizele. "Am vrut sa aflu si alta parere de la doctorii din America, iar cand a venit rezultatul analizelor, mi-au spus ca nu mai am nimic", a adaugat doamna Tatoiu. [...] Monica Tatoiu a mai fost diagnosticata cu cancer de col uterin si la varsta de 23 de ani, boala recidivand in acest an. sursa: Ziua de Constanta
Reteta minune:
- Laptisor de matca: 4 gr - Miere de salcam: 1,5 kg - Polen macinat: 300 gr - Ser fiziologic: 200 ml - Tinctura de propolis: 150 gr
Toate acestea produse se amesteca foarte bine si compozitia rezultata se tine la rece in frigider. Se ia în fiecare dimineata, pranz si seara câte o lingurita ca atare sau cu o ceasca de ceai.
Sursa
Ce parere aveti despre asta?Functioneaza?Pentru ca la noi la farmacie o gramada de persoane sunt care cumpara ingredientele pentru aceasta reteta!Tata a facut o cura cu aceasta reteta dar nu pt cancer(doamne fereste)ci ca tratament revigorant si imi zicea ca se simte foarte bine dupa el!O sa revin cand am timp sa va descriu toate proprietatiile fiecarei substanta in parte! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cat timp dureaza tratamentul asta?Din intamplare am vazut si eu emisiunea .Nu stiu eu as incerca ceva natural pentru maica mea de aceea ma intereseaza tot astfel de retete naturale ,plus ca maica mea inca nu are cancer ,deci o reteta naturala care se opreasca aparitia lui asta imi trebuie mie si suntem pregatite sa incercam asa ceva .Se poate comanda asa o reteta la farmacii in Romania? Raly,multumesc mult de informatii imi sunt de mare folos ,eu sunt acuma in cautari si cercetarii si cum vrea D-zeu asa va fi! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am incredere ca aceste ingrediente fac un elixir vindecator |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu am incredere in puterea miraculoasa a plantelor si bineinteles a rugaciunii si afirm asta pt ca am un var care s-a vindecat cu ajutorul lor. Atunci cand ceri ajutorul Celui de sus, iti arata si calea pe care s-o iei sa-ti fie bine. Datorita Lui, au gasit un ceai si urmand o cura intensiva cu acesta, acum e in viata si e sanatos tun. Acum 20 si ceva de ani a facut ciroza hepatica, nici un doctor nu-i mai dadea nici o sansa de vindecare, arata si se simtea extrem de rau, parintii se pregateau de inmormantare si uite ca din zvonuri au luat legatura cu un terapeut din Cluj (nu-mi amintesc numele, cine e interesat ma poate contacta si-l pot afla), a inceput sa bea un ceai si s-a insanatosit. Tin minte ca toata familia mea am fost extrem de impresionati de revenirea lui. A fost un adevarat miracol! Varul meu s-a dus la omul asta pe picioarele lui cand s-a vindecat si a tinut sa-i multumeasca personal pt binele ce i l-a facut. De fiecare data cand isi aminteste prin ce-a trecut, ii multumeste lui Dumnezeu ca i l-a scos in cale pe omul ce l-a ajutat sa se vindece. Shirel, va doresc din suflet sa gasiti si voi un tratament pt mama ta care sa-i vindece afectiunile! Multa sanatate si Doamne-ajuta! |
|
| Pai Shirel asta nu e natural?Este cat se poate de natural!Reteta se prepara acasa de catre tine,tot ce trebuie sa faci este sa macini polenul.La noi polenul este ca grauncioarele,poate la voi este si gata macinat.Se amesteca totul si se pune la rece.Tratamentul tine pana se gata borcanele.Mie mi-au iesit cand i-am facut lui tata 1 borcan de 800 plin si unul putin mai mult de jumatate(tot de 800).Se ia cate 3 lingurite pe zi(dimineata,amiaza,seara).
Ia uite ce am gasit!
POLENUL O MINUNE A VIEŢII
Polenul este adunat de albine numai de pe florile nepoluate de pesticide
Polenul conţine substanţe indispensabile vieţii ca:
- Aminoacizi(metionina. Valina, jizina, cistina, glutamina. etc.) care accelerează funcţionarea ficatului şi implicit dezintoxicarea organismului;
- Grăsimi şi mai ales acizi nesaturaţi - linol, acid linolic, acid arahidonic. - care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistenţă.
- Polenul conţine de 20 de ori mai multa vitamina A decât morcovul, şi tot asemenea provitamina A. Un gram de polen conţine suficientă rutină pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.
- Vitamina E reduce parţial afecţiunile provocate de bioxidul de carbon şi de bioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orăseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substanţe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare.
- Polenul mai conţine:
- Minerale importante, ca fierul şi magneziul
- Numeroase microelemente
- Multa lecitină şi în special acizi nucleici
> Polenul este total lipsit de toxicitate
> Polenul activează fenomenele de regenerare a organismului, permite recuperarea copiilor subdezvoltaţi, iar la copiii de vârstă şcolară previne oboseala.
> Polenul ameliorează irigarea crierului, intervine favorabil în fenomenele de creştere,amcliorează randamentul efortului intelectual, regularizează somnul tulburat.
> Polenul este un bun remediu pentru boli de malnutriţie.
> Polenul măreşte acuitatea vizuală, combate şi reţine la nivel staţionar căderea pârului.
> Polenul este un remediu ideal pentru bolnavii de prostată.
> Polenul acţionează ca bacteriostatic şi normalizator al funcţiilor intestinale.
> Polenul s-a dovedit a fi o sursă vitală de energic; permite atenuarea sau amânarea remarcabilă a simptomelor de îmbătrânire; el poate înlătura complet dereglările metabolismului şi ale fenomenului de carenţă ce apar deseori în timpul sarcinii.
Regimul cu polen an un efect continuu pozitiv, respiraţia tuturor celulelor organismului se îmbunătăţeşte. Consumat în mod regulat, poleitul asigură ameliorarea condiţiei fizice, omul activ simte reinstalarea fortei vitale si a armoniei, redevine tânăr.
Dacă începând cu 40 de ani, bărbaţii ar consuma zilnic I0 g de polen s-ar îmbolnăvi mult mai rar de boala atât de temută a bătrâneţii - sindromul prostatic.
Regimul cu polen măreşte randamentul fizic dar si pe cel intelectual.
> Important de ştiut este că din 100 g polen se obţin atâţia aminoacizi esenţiali ca din 1/2 kg carne de vită sau din 7 ouă. Cu 30 g polen se poate asigura tot necesarul zilnic de aminoacizi.
> Polenul nu este un medicament şi nici nu are caracter de medicament; el este un valoros aliment dietetic şi se consumă ca orice alt aliment
Polenul se ţine în gură să se topească încet. Se poate lua cu miere de albine, fără să se încălzească în prealabil. Se va lua zilnic, înainte fiecărei mese câte o linguriţă de polen. Se păstrează la loc ferit de umezeală.
POLENUL - O ALTFEL DE VITAMINĂ
Foarte bogat în vitamine, acizi aminaţi, minerale şi diverse oligoelemente, polenul aduce în organism necesarul de principii alimentare pe care, prin alimentaţia modernă pe care o practicăm, nu reuşim să îl satisfacem.
Compuşii polenului acţionează sinergie aşa cum o face medicina alopată. Din acest motiv polenul nu poate fi asimilat unui medicament oarecare. Datorită compoziţiei sale, el nu poate fi consumat în cantităţi exagerate. Polenul este tonifiant şi deci un adjuvant în anemiile de orice fel. în stres şi oboseală, precum şi în măsurile de sporire a imunităţii. El este prin compoziţia sa un factor de creştere şi dezvoltare, şi în consecinţă, nu ar trebui să lipsească din alimentaţia oricărui copil sau sugar. Adesea polenul este considerat de cercetători drept un reechilibrant organic. Ei au remarcat ca este, in acelaşi timp si un depurativ complet şi un regulator izimatic, mai cu seamă intestinal. Polenul poate fi folosit cu succes în astenii, insomnii, în stările de nervozitate şi în tulburările digestive de orice fel. Constipaţiile şi diareele cronice sunt ameliorate sau chiar vindecate complet cu ajutorul curelor de polen. Suferinzii de artroză găsesc în polen un leac miraculos. La fel şi suferinzii de prostată.
Sursa |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| RALY,dar miere de salcam?In farmacii sau particulari?Cam greu de gasit acum la particulari,.... |
|
| Propolisul Ce este propolisul? Este o substanta rasinoasa colectata de albine de pe mugurii unor arbori (în special de pe plop, mesteacan, fag, pin, brad, frasin), cu care acestea acopera fisurile si orificiile din stup, se apara contra bacteriilor si altor microbi si îmbalsameaza cadavrele vizitatorilor nepoftiti ai stupului (cu alte cuvinte, mentin curatenia si igiena stupului). Propolisul are o mare varietate de culori si arome, iar compozitia sa difera în functie de speciile vegetale de pe care este recoltat (de retinut ca totusi albinele prefera mugurii de Populus); contine în primul rând flavonoide si acizi fenolici, de asemenea, ceara si acizi grasi, uleiuri volatile, polen si urme de elemente minerale.
Actiuni terapeutice: Propolisul este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare si de catre albine. S-a demonstrat ca el are o actiune antimicrobiana pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziti si fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal) Are proprietati antioxidante (anti-tumorale, anti-cancerigene), antispastice si anestezice; protejeaza contra efectelor nocive ale radiatiilor. Este si un excelent antiinflamator, cicatrizant si epitelizant, hepatoprotector (protejeaza ficatul contra efectelor alcoolului), imuno-biostimulator, tonic al vaselor capilare si regenerator al tesuturilor. Este remarcabil faptul ca, datorita marii sale variabilitati de compozitie, propolisul îsi pastreaza nealterata capacitatea antimicrobiana, spre deosebire de antibioticele de sinteza, la care bacteriile dezvolta în timp rezistenta, fiind nevoie de introducerea periodica de noi si noi antibiotice.
Indicatii: Pentru uz intern: - infectii ale cailor respiratorii superioare si infectii ORL (bronsite, faringo-amigdalite, viroze respiratorii, otite, sinuzite, rinite, tuberculoza) - afectiuni digestive si hepatice (gastrita, ulcer gastric, colecistita cronica, hepatita cronica, ciroze, colite ulceroase, spasme digestive) - parazitoze intestinale - infectii urinare, prostatite, tumori vezicale - neuropatie diabetica dureroasa - stari de stres, migrene - ateroscleroza Pentru uz extern: - afectiuni ale cavitatii bucale si faringelui (stomatite, gingivite, abcese dentare, parodontopatii, faringo-amigdalite, carii dentare, tartru dentar) - afectiuni ORL (rinite, otite, sinuzite, otomicoze) - afectiuni ale pielii (eczeme infectioase, arsuri, plagi, ulcer varicos, tricofitie, tuberculoza pielii, acnee, furunculoza) - afectiuni oftalmologice (blefarite, conjunctivite, sclerite, plagi) - hemoroizi, fisuri anale, proctita - prostatita, orhi-epididimita - metroanexita, cervicita, distrofii vulvare de menopauza - pre- si post-radioterapie - artrite, artroze Propolisul are si numeroase utilizari cosmetice, datorita proprietatilor sale dezinfectante, antiinflamatoare, antiacneice, cicatrizante, anestezice, antioxidante, antimatreata, protectoare contra radiatiilor ultraviolete si conservante. Este utilizat la prepararea unor deodorante, sampoane, lotiuni antiacneice, ape de gura, paste de dinti, creme nutritive. Contraindicatii: situatiile (rare) de alergie la propolis. La ora actuala, în plafare si farmacii se gasesc foarte multe produse care contin aceasta substanta valoroasa: - tinctura de propolis - este un extract alcoolic, continând de obicei 30% propolis si care se foloseste atât intern, cât si extern - unguent cu propolis (Propoderm) - crema de protectie (Melrosin-prop) si de masaj (Melrosin-confort - contine si venin de albine) - supozitoare cu propolis (Miprosept) - pot fi folosite si intravaginal - tablete cu propolis (Proposept) - spray cu propolis 10% - miere cu propolis - gama Meltonic – cuprinde suplimente nutritive cu efect tonic general sau specific pe anumite aparate si sisteme; sunt 10 formule complexe, bazate pe miere poliflora, extract de propolis standardizat, alte produse apicole si extracte din plante medicinale (printre ele, regasim: tonic respirator, renal, hepatic, gastric, cardiovascular, nervos etc.) - propolis brut, care poate fi mestecat ca atare, cu efect dezinfectant si anestezic al cavitatii bucale – în doza de 1 g de 3 ori pe zi - picaturi pentru nas (Propoheliant) - colir cu propolis (pentru bolile oculare) - lotiune antiacneica (Acneol-prop) - apa de gura (Floral) În functie de localizarea bolii, se pot alege din aceste forme de administrare cele mai adecvate. Atentie! Tinctura de propolis, nefiind solubila în apa, se administreaza într-o lingurita de miere sau se pune pe o bucatica de pâine, se lasa sa se evapore alcoolul si apoi se poate lua. Tinctura de propolis se poate prepara si în casa, dupa urmatoarea reteta: se marunteste bine propolisul (pentru a creste suprafata de contact cu alcoolul si a favoriza extractia) si se adauga alcool etilic de 80-90°, în proportie de 1:3 (la 3 parti=30 g propolis, se adauga 10 parti=100 g alcool etilic). Se lasa la loc uscat si ferit de lumina timp de 7-14 zile. Apoi se face o filtrare primara si una secundara, cu o hârtie de filtru. Filtratul trebuie sa fie clar, fara particule, de culoare maro sau rosiatica. Tinctura se pastreaza în sticle curate, de culoare închisa, cu dop ermetic, la loc ferit de lumina. Daca tinctura se picura pe o farfurie si se lasa sa se evapore alcoolul, se obtine pasta de propolis, care se amesteca cu alte ingrediente si se poate folosi în uz cosmetic. De asemenea, tot în gospodarie se poate prepara un extract uleios de propolis, din 10 g propolis amestecate cu 200 g ulei de masline sau 100 g unt, se încalzeste usor pe baie de abur timp de 90-120 minute, la 50°, amestecând continuu. Se filtreaza si se pastreaza la loc întunecos si racoros.
Studii clinice: Propolisul vindeca herpesul genital mai rapid decât Acyclovir-ul. Vynograd N, Vynograd I, Sosnowski Z. A comparative multi-centre study of the efficacy of propolis, acyclovir and placebo in the treatment of genital herpes (HSV). Phytomedicine 2000; 7(1): 1-6.
Sursa |
|
| Mioara la noi mierea de salcam se gaseste la piatza!Acolo vin oamenii care au productie proprie!Insa se gaseste si in farmaciile verzi,plafare dar cu pret mult mai mare!Acum intereseaza-te si tu pe la tine!Dar nu vad de ce nu ar merge si cu alt fel de miere(bine nu energizante dinalea din magazine cu o suta de mii de E-uri! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Interesant ceea ce spuneti voi aici.Trebuie sa citesc mai cu atentie, dar oricum ingredientele acestea nu pot face decat bine.Eu ii dau alessandrei in fiecare zi cate 2 lingurite de miere de albine de salcam adusa din tara direct de la producator. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Eu am cumparat ingredientele si am facut reteta pentru mama mea.Acum o saptamana a inceput-o.Eu am facut-o in speranta ca -i va face bine la stomac si ficat pentru ca a avut dureri mari la a doua tura de citostatice si a trebuit sa le intrerupa.Ea are cancer la gat dar fiind bolnava de multe altele si fiind deja doxa de medicamente cand a inceput citostaticele i-a fost foarte rau.o sa va spun peste o luna daca a avut vreun efect. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Astazi mama mea a mers la a 3-a tura de citostatice.Si eu am incercat sa o lamuresc sa faca aceasta cura dar pana acuma fara succes,spune ca nu vrea sa le amestece cu toate ca nu cred ca i-ar face rau.Chiar am vorbit cu o cunostinta care vinde intr-un magazin apicol si au toate ingredientele retetei,spunea ca aceasta reteta este foarte solicitata si are efecte miraculoase. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Raly,iubita nu ai inteles tocmai de aceea eu caut si vreau retete naturale ca aceasta care ai postat-o eu cu exprimarea mea in romana ai inteles exact invers .Problema este alta ca aici nu prea stiu de unde sa iau produsele acestea si chiar nu sunt asa de sigura ca sunt naturale asa ca acelea din Romania ,de aceea am intrebat daca se fac prin farmacii la voi.
Delfineasa,rugaciunea ajuta enorm de mult zilnic de asta sunt eu mereu optimista ,mereu zambitoare si mereu bine dispusa fiindca stiu ca niciodata nu sunt singura ,ca am pe cine acolo sus care ma iubeste si ma ajuta numai ca trebuie sa-l anuntz. |
|
| Shirel daca vrei te ajut eu sa procuri produsele!Vorbim pe mess! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfinasa wrote:Eu am incredere in puterea miraculoasa a plantelor si bineinteles a rugaciunii si afirm asta pt ca am un var care s-a vindecat cu ajutorul lor. Atunci cand ceri ajutorul Celui de sus, iti arata si calea pe care s-o iei sa-ti fie bine. Datorita Lui, au gasit un ceai si urmand o cura intensiva cu acesta, acum e in viata si e sanatos tun. Acum 20 si ceva de ani a facut ciroza hepatica, nici un doctor nu-i mai dadea nici o sansa de vindecare, arata si se simtea extrem de rau, parintii se pregateau de inmormantare si uite ca din zvonuri au luat legatura cu un terapeut din Cluj (nu-mi amintesc numele, cine e interesat ma poate contacta si-l pot afla), a inceput sa bea un ceai si s-a insanatosit. Tin minte ca toata familia mea am fost extrem de impresionati de revenirea lui. A fost un adevarat miracol! Varul meu s-a dus la omul asta pe picioarele lui cand s-a vindecat si a tinut sa-i multumeasca personal pt binele ce i l-a facut. De fiecare data cand isi aminteste prin ce-a trecut, ii multumeste lui Dumnezeu ca i l-a scos in cale pe omul ce l-a ajutat sa se vindece. Shirel, va doresc din suflet sa gasiti si voi un tratament pt mama ta care sa-i vindece afectiunile! Multa sanatate si Doamne-ajuta! buna ..as vrea sa mi spui si mie despre acest ceai????tatal meu este bolnav de ciroza si as vrea sa stiu mai multe de unde la luat varu tau in ce cantitati si cat timp??astept raspunsul tau.multumesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am luat legatura cu parintii mei si am aflat numele doctorului, dar detalii despre tipul de ceai si cantitati nu am idee si ai mei nu-si amintesc ca au trecut peste 20 de ani de atunci. O sa pun informatiile aici, nu ti le trimit pe pm cum intentionam ca sa nu fiu off topic, deoarece poate ajuta si pe altcineva. Daca moderatoarea considera ca trebuie mutat, o rog sa faca ea acest transfer.
Multa sanatate tatalui tau si tuturor care au nevoie!
Dr. Ladislau Ludovic Eltes din Oradea Str. Ady Endre nr. 65, Oradea, jud. Bihor, cod 3700 tel. 059.13.00.31, fax: 059.43.62.98 Mentionez ca nu pot confirma acuratetea acestor date de contact, este ceea ce am gasit pe net. La vremea aia nu avea cabinet particular (era pe vremea lui Ceausescu), practica la spitalul Oradea.
|
|
|