Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Gabyta nu te las singura nici nu mai stiu care a facut mai multa mizerie ,eu si Vasi gatim si tot noi curatam....iar Vasi e expert la ars oale si curatat aragazul ca nou,eu la scos oale ca noi ingerash attached the following image(s):
|
|
| bereea wrote:pot sa fotografiez aragazul pe care nu l-am spalat de doua zile pentru ca gatesc continu de doua zile?
Hai cu poza! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Asa va vreau fetelor !!!!! Cu curaj,,care nu ne lovim acasa cu asa ceva? doar care nu gateste!! Multumesc ingerashptr curaj si initiativa ,hai Brandusa,,,cu incredere ..imi pare rau ca nu am facut si eu azi noapte cand am cocalit da trebuia sa pun vreo 10 poze cred ca nu intra in una toata debandada,,aveam vase si cratiti si teluri si tavi peste tot facusem si tortul ,,,printre ele am mai pus si carnea de pui la marinat ptr friptura de azi,,,,,va dati seama,,dar greul il duce sotul acum ,,cand eu stau la calculator si ek saracu spala dezastru care l-am facut eu ,,Am inceput sa spal eu vasele si m-am taiat la deget cu un cutit,, si acum el saracu face treaba mea,,,ma duc sa vad poate il pot poza,,,,daca nu ma intorc inseamna ca da cu ceva dupa mine |
|
| Am reusit!! Cu permisiunea sotului,binenteles,,,i-am zis : hai sa fac o poza poate asa se anima fetele la concurs . ,,,,eeeeeeeeeee,,si dovada ca eu chiar sunt accidentata gabyta attached the following image(s):
|
|
| gabyta,vindecare grabnica! Asa e la bucatarie,uneori parca e dupa explozie la mine se vede ca Vasi e in concediu de joi,plus ca e week-end....dar tot el spala aragazul,il face ca nou....hai cu poze,cu sotul harnic! |
|
| Bravo sotului!!!! |
|
| INGERASH,,AM PUS POZA PUTIN MAI SUS !! |
|
| gabyta wrote: INGERASH,,AM PUS POZA PUTIN MAI SUS !!
Am vazut...comentat |
|
| ingerash wrote:Am vazut...comentat |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Eeeeeeeeeeeeeeeeee, ar trebui o poza inainte si una dupa! Felicitari pentru ajutoare! Eu daca ma accidentez, folosesc manusa, nu ca nu ar vrea sotul sa faca treaba in locul meu, dar el se misca atat de incet... pentru trei vase sta o ora!!!
Ca dezastru, mie mi se intampla doar cand vreau sa fac cate ceva nou si sunt absolut convinsa ca o sa-mi iasa! De exemplu, am fiert oua si am vrut sa le cojesc dupa metoda suflatului.
Pai in primul rand trebuie sa fie ouale foarte fierte! Tari! Eu le-am avut moi. In momentul in care am suflat, m-am trezit cu tot galbenusul in palma! Sa mor!!! Odata ca m-a fript, a doua ca am pierdut tot galbenusul! Asta e, data viitoare stiu. |
|
| Interesanta metoda,Zaza!
Dragul de el a spalat aragazul ...de acum e vremea de copt,il rasplatesc cu o prajitura cu prune ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce soti model!!!! Al meu a spalat aragazul bombanind , dar l-am chemat sa vada ca mai sunt barbati destepti pe lume, el nu e singurul |
|
| Datorita faptului ca nu s-a mai inscris nimeni azi desemnez castigatoarea ,deci Ingerash felicitari draga mea ,astept PM cu adresa ta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ingeras, felicitari1 eu am uitat de poze, scuse
p.s. Gabyta, concursul acesta nu e cu premii |
|
| bereea wrote:Ingeras, felicitari1 eu am uitat de poze, scuse p.s. Gabyta, concursul acesta nu e cu premii stiu Brandusa,dar imi face mie placere |
|
|