Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Deoarece nu am putut deschide mai repede concursul de luna aceasta din motive personale si imi cer mii de scuze m-am gandit sa propun ,,altceva,, in bucatarie .Asa ca tema de luna aceasta va fi
Dezastru in bucatarie !!
Vasele murdare dovedesc faptul ca imi hranesc familia…
Cosurile pline de gunoi dovedesc faptul ca fac curatenie dupa mizeria lasata de ei…
Parchetul murdar dovedeste faptul ca le permit copiilor mei sa se distreze…
Mormanele de haine spalate dovedesc faptul ca imi imbrac familia cu haine curate…
Baia murdara si plina de apa dovedeste faptul ca fac baie copiilor mei …
Asa ca, data viitoare cand intri in casa mea si gasesti dezordine , gandeste de doua ori inainte sa ma judeci!!
(Ganduri preluate de pe pagina de Facebook a Alinei Gigi Popa).
Poate suna cam ciudat dar cu asta ne lovim aproape zilnic (cel putin eu) Se poate participa cu orice poza,,haioasa sau nu ,,cu retete gresiite sau vase murdare , care asteapta randul ptr a fi curatate ,,orice va trece prin cap , doar sa fie in bucatarie si binenteles poze personale. Se poate participa pana la data de 28 septembrie ora 23:59 :009: urmand ca pe 29-30 sept sa aiba loc votarea,pe data de 1 oct se va desemna castigatoarea. Va astept cu mult drag in nr cat mai mare . PS pozele nu imi apartin! gabyta attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne Gaby ce dulce si comica esti -ce-am mai ras ! Super tema si sper sa fie cat mai multe participante . |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cred ca vor fi o multime de participante! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am facut curat....daca stiam .... .... ma uitam la poze si ultima nu-mi dau seama cam ce e acolo... |
|
| ingerash wrote:Am facut curat....daca stiam .... .... ma uitam la poze si ultima nu-mi dau seama cam ce e acolo... Lasa Mihaela ca mai sunt zile in ultima poza era o explozie de la o oala |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce tare e ultima poza |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
|
prea \-prea tare!!
bucataria mea arata numa' buna de concurs in momentul de fata |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Clatita mea pe tavan era buna aici
Da, deci zilele urmatoare gatesc asa cum stiu eu mai bine |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Super explozia eu nu las mizerie in bucatarie,am un fix cu bucataria=farmacia....dar ii rog pe dragalasi sa-mi gateasca ajutati de sotulache,expert in ars oale:018: sau mai bine nu |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ce provocare! |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| ce tema daca ma gandeam sa pozez tragediile in bucatarie sigur gastigam am avut oua coapte in coaja, tetine sterilizate pana au ajuns smoala, prajituri la care s-a respectat reteta si nu stiu de ce nu au iesit si lista poate continua
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Ei daca vedeam tema de ieri......aveam ce poza . |
|
| hai ca sparg eu gheata gabyta attached the following image(s):
|
|
| Of mai fete dragi.pai voi chiar nu faceti nici o tzarica de mizerie ?????????? Haideti,,va astept cu drag !!! |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| pot sa fotografiez aragazul pe care nu l-am spalat de doua zile pentru ca gatesc continu de doua zile? |
|
|