|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ana, felicitari si fugi repede sa pui alta reteta.Nici nu ma gandesc sa pun eu, ai castigat e randul tau |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Oaa, cum am ratat sa votez Bereea, multumesc de vot , desi cred ca nu-l merit in comparatie cu celelalte fete. Mie mi-a placut mult tortul Madanutei, are frisca cum imi place mie Maria&Mario, eu am incercat sa scot o felie cu blat ca nu se piarda merele pe farfurie a avut mere destule, ma mir cum de-a stat tortul si nu s-a desfacut...
Ana felicitari !!
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi fac curaj sa fac si eu tortul de mere ca am tot ce-mi trebuie . Sper sa nu-mi faca figuri cuptorul . Cuptorul normal ca mi-a facut figuri ,dar l-am rezolvat cu ajutorul fostei stapane . Acum am scos tortul din cuptor ,dar abia pe sera il vom gusta . |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana poate il vedem si noi? |
| Sa vad maine cum se prezinta ca maine-l ornez sau poate in sera asta ,dar mai am nevoie de frisca . Momentan sta cu oala in cap pe balcon la rece . In mere am pus dulceata de capsuni. |
| L-am taiat si am si mancat o felie-groaznic,merele prea dulci pentru gustul meu cred ca ar fi fost mai bun fara dulceata -oricum nu mi-a placut si n-o sa mai fac alta data .Bine ca mi-am scos din cap ideea ca de mult vroiam sa incerc reteta. Nici lui Stefan nu i-a placut va dati seama . Sa vad acum ce parere o sa aiba Sorin ,dar cam banuiesc. |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Oana ce de belea esti!Lasa mami ca poate sotiorul are alte gusturi si l va aprecia |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:L-am taiat si am si mancat o felie-groaznic,merele prea dulci pentru gustul meu cred ca ar fi fost mai bun fara dulceata -oricum nu mi-a placut si n-o sa mai fac alta data .Bine ca mi-am scos din cap ideea ca de mult vroiam sa incerc reteta. Nici lui Stefan nu i-a placut va dati seama . Sa vad acum ce parere o sa aiba Sorin ,dar cam banuiesc. Oana draga mea eu am facut de multe ori tortul asta si e super delicios doar ca dulceata de capsuni nu da cu merele,, iti recomand dulceata de caise ca e mai acrisoara merge perfect cu merele,,, eu am mai pus in mere si dulceata de caise amestecata cu f putin zahar si nuca macinata(umpleam gaurile la mere,,,,sau dulceata de prune,,insa cel mai mult mi-a placut cu d. de caise. Aaaaaaa si inca ceva : eu aproape la toate prajiturile cu mar,indiferent ca e blat,foi sau tarte , dupa ce le scot din cuptor cand sunt inca domoale le ung pe deasupra cu dulceata de caise in strat subtirel ai da un parfum si o aroma super. |
|
|