Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Protagonista acestei luni va fi ,, VARZA ,,
Va astept cu drag cu preparate din varza( placinte,ciorbite,supe,mancarica,la cuptor,muraturi,,,,, ) Noiembrie este luna verzelor. Fie ca este vorba despre cea alba – inca proaspata, fie ca este vorba despre cea rosie sau despre varza de Bruxelles. Varza poate fi preparata in fel si chip, este gustoasa, sanatoasa si accesibila. Varza este o pretioasa sursa de minerale si vitamine, are fibre si antioxidanti. Practic este una din legumele de baza ale lunii noiembrie si decembrie. Astept pozele pana pe data de 29.11.2012 ora 12:00,apoi va incepe votarea in 30.11.2012 ora 23:30dupa care anuntam castigatoarea. Va astept cu drag cu scuzele de rigoare ptr timpul scurt |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Super! super! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Interesanta tema! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Chiar acum am venit de la cumparaturi si mi-am pregatit ce-mi trebuie pentru...sarmale!! Poate particip si eu! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| OH!Ieri am terminat varza mea cu curcan . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Vino repede la concurs cu ea
eu am cumparat varza, am ales reteta sper sa o execut maine. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pai am terminat-o de mancat .nu mai exista si a fost de-li-cioas-sa !!!!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| oanamaria wrote:Pai am terminat-o de mancat .nu mai exista si a fost de-li-cioas-sa !!!!!!
Atunci ai motiv sa o faci din nou |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mi se pare mie sau tot eu sparg gheata! Haideti , fetele, la concurs! Va provoc cu verzele mele de Bruxelles amestecate cu finocchio, salmone afumat, nuci si o salsa alba .
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote: Mi se pare mie sau tot eu sparg gheata! Haideti , fetele, la concurs! Va provoc cu verzele mele de Bruxelles amestecate cu finocchio, salmone afumat, nuci si o salsa alba .
se pare ca azi nimeresc postarile tale cu mancaruri...arata super
off topic.ce mancaruri mai faci cu verzele astea?sau le folosesti doar in salate?? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fluturas, in general, le fierb si le pun intr-un pic de ulei de masline cu conopida, brocccoli si le mancam ca si garnitura |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Wow deja lesin de pofta in fata monitorului. Nu am mancat deloc pana acum varza de Bruxel. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si mie imi place varza de Bruxelles fiarta ca si garnitura la gratare de porc sau vita! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si sotului meu ii plac mult.mie nu prea tare.in salate ii mai pun.odata parca i-am facut ca si garnitura |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Se pare ca voi fi castigatoare vrand-nevrand.Hai, fetelor, ca e frica sa gatiti un pic de varza? |
|
|